A+ R A-

Читател на PlovdivDerby: Г-н Динев, долу ръцете от школата на Локомотив

Вторник, 10 Юни 2014 14:14 | | |

Оценете
(1 глас)
Читател на PlovdivDerby: Г-н Динев, долу ръцете от школата на Локомотив

 

Читател на PlovdivDerby ни изпрати по пощата своята позиция по повод изказванията на Коко Динев, че ще влага мило и драго в развитието на школата на Локомотив Пловдив. Предлагаме ви я без редакторска намеса. 

''Признат грях, не е грях. На гърба на тази поговорка ли лежи Коко Динев, когато с присвито сърце призна, че е не е дал достатъчно за собствената си юношеска школа. В Европа нямало клуб, чиято школа да функционира от футболния клуб. А, добър ден. До пет-шест години, Динев може и да прогледне всички ъпсурди, в които ръководения от него клуб се намира. Само, че няма да има на разположение това време, за да го стори. 
Подобно на мъжкия си отбор, „спасителят”упорито се опитва да убеди, че може да съгради от нищото захвърлената в кошчето от него самия детска школа. Е как не излезе пред ниско-платените си журналистически лакеи и с ръка на сърцето не призна, че без помощта на „Бъдеще за Локомотив””черно-бялата” школа просто нямаше да я има. И когато това се беше случило няма пред кой да признава греховете си и да дава дръзки обещания за светло бъдеще. Пред кого? Пред изхвърлените от всички отбори деца, включително тези, които не ги искат и в изправителните училища ли? Пред треньорите-далавераджии, за които школата на Локомотив е единствено спасение да упражняват една иначе пристижна професия. Професия, която на Лаута се оценява на скромната сума от 500 лева на месец, но при изричната уговорка, че е добре поне веднъж-два пъти в годината да си ги получаваш. 
Г-н Динев кажете си. Признайте си. Тая школа не ви трябва. Никога не ви е трябвала, закълнете се в децата си, както и преди сте го правили. На вас ви трябва палавото отборче на U21, на което се гради изцяло новата ви ултра-съвременна европейска структура на управление. Защото мачовете на тази група, която белите български отбори използват за да шлифоват футболните си диаманти, вие ще използвате с калкулатор в дясната и с телефон в лявата ръка
Разкажете за изпадането на Локомотив от елитната юношеска група до 19 години. Ние пък може да разкажем историята на онези забравени таланти от школата на Локомотив, които без право на избор полягаха, правиха умишлени дузпи, белязаха си ефектни автоголове и още куп срамни тото-шинтажи, за които камерите на BBC и Евроспорт биха завидяли. Ще разкажем още и затова, как на следващата година, когато Локомотив можеше да извоюва отново мястото си в тази група, от БФС казаха на висок тон – ЛОКОМОТИВ, НИКОГА ПОВЕЧЕ. И никой нямаше право да им се сърди.
Така че г-н Динев, долу ръцете от школата и кажете едно благодаря на тези, заради които тя не само живее, но и върви нагоре. И заблуждавайте само придворните си лакеи, че с вас я чакат по-добри дни. Дни, в които развивате млади български футболисти, а не скъпоплатени чуждестранни инвалиди, винаги готови на любимото 1х2. Ъпсурд!!!''

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар