A+ R A-

''Бъдеще за Локомотив" хвърли повече яснота около новата си инициатива

Вторник, 22 Април 2014 22:24 | | |

Оценете
(3 гласа)
''Бъдеще за Локомотив" хвърли повече яснота около новата си инициатива

От 15 април до 15 май стартира едно от първите изпитания на "Сдружение Бъдеще за Локомотив". Хората, заели се да помагат на "черно-бялата" футболна школа стартираха поредния си мащабен проект, в който бизнеса, феновете и най-обикновените привърженици на футбола ще се обединят в името на подрастващите.
Из фен-средите усилено тече проучване и записване на фирми, магазини, автомивки, бензиностанции и всякакви обекти, предлагащи стоки, услуги, професионални консултации и др. Списъкът ще се изготвя до средата на май, след което ще остане отворен за дописване на нови места.
Кампанията вече носи името "Бъдеще за децата" и предстои скоро да се сдобие със собствен интернет сайт, в който ще бъдат рекламирани горе-споменатите обекти. Техният списък ще присъства и при закупуване на крайния продукт - карта за намаление, която ще носи отстъпки при посещение, покупка или друг вид услуга във всеки един от обектите.
Пресметливите вече съобразиха, че дори при рядкото й използване, спестените средства от отстъпките ще надхвърлят многократно стойността на картата. Бизнеса пък ще получи добра реклама и нови клиенти за продуктите и услугите си.
Приходите от кампанията "Бъдеще за децата" представляват единствено стойността на самата карта, всяка от която ще има собствен номер. От 15-ти май тази карта ще се продава на цена от 60 лв., с приложена брошура с пълна информация за обектите, техните координати и предлаганите отстъпки и намаления от стоките и услугите им. Постоянно обновяваната информация ще бъде достъпна и на интернет-сайта на кампанията.

 

Към този момент обаче, списъкът с обктите се съставя и надгражда. Празни бланки за попълване и предаването на готови такива се осъществява в офиса на ДЮШ, намиращ се до вход №2 към централната трибуна на стадион "Локомотив".
Заявки за обекти, фирми и офиси се приемат и по електронната поща на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

В писмото да се упоменат следните данни:
1. Име на фирмата/обекта/офиса
2. Сфера на дейност
3. Точен адрес
4. Телефон и лице за контакт

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...