Ботев (Пловдив) ще направи опит да си върне героят от последното дерби с Локомотив на стадион “Христо Ботев”. През септември 2013 г. канарчетата победиха черно-белите с 2:0 като Абел Анисе вкара и двата гола.

Анисе за последно беше в израелския Бней Рейнех, но със сигурност няма да продължи да носи екипа на тима. През есента 33-годишният мадагаскарец играеше в Берое, където взе участие в 11 мача.

Новият треньор на „канарчетата“ Станислав Генчев добре познава качествата на Анисе, тъй като двамата работиха заедно в Лудогорец. Халфът е популярно име и сред феновете на „жълто-черните“. Той носи екипа на Ботев (Пловдив) през сезон 2013/14, когато изигра 35 срещи и вкара 10 гола.
Една от основните цели за селекцията на Станислав Генчев е намирането на защитници. Причината за това е напускането на трима бранители – Виктор Генев, Самуел Супрайен и Па Конате. Именно в издирването на техни заместници се състои в момента основната работа на новия треньор на Ботев.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Който е разпорил циганките веднъж не го забравя миризмата от тях те преследва завинаги
    Анисе е готов за още текове в циганските усти

  2. А недоразумението Джаспър ван Хертум кога ще бъде освободено от Ботев ???

  3. 1
    2

    Тоя ако случайно го върнат в Ботев трябва да бъде унизително и грозно освиркан от феновете! Въпросният абориген премина от Ботев в Лудогорец и от клуба в знак на признателност за добрата му игра му пожелаха здраве и бъдещи успехи както изисква добрият тон. И как се отблагодари това човекоподобно??? Когато премина в Лудогорец и на мача с Ботев отбеляза гол то изпадна в такава неконтрулируема еуфория и така грозно се израдва все едно,че беше отбелязал гол на най-върлия си враг????!!! Като неписано правило никой вече не си позволява да изразява радост ако отбележи гол на бившия си клуб. Не е хубаво да се плюе върху ръката която те е хранила толкова год. Явно тоя е такъв примитив,че и понятие си няма от такива неща. И сега какво???! Тоя неблагодарник сигурно се надява залеза на своята кариера да прекара отново в Ботев където беше щастлив. Ние помним тия неща! И ако “то” отново се върне в Ботев ще бъде гледано от феновете под лупа,че и под микроскоп.

  4. 7
    2

    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

  5. 9
    1

    Стикс … Как е бременността върви ли добре, ходиш ли редовно на профилактични прегледи, браво парцал??!
    Така трябва. Грижи се правилно, спазвай… Защото видя майка ти каква шматка роди в твое лице.
    Добре те изклатихме. Малкият или малката Трябва да се метне ботивистче.
    И не си и помисляй да си слагаш въжето… Носиш в себе си фен на Ботев Пв.

    • 8
      4

      Да ,иска майка ти сестра ти жена ти да прави групов може и ти да се присъединиш и тебе да ти прави на задна прашка

Коментарите са затворени