Ботев Пловдив загуби от Арда с 0:3 в последния мач за този мъчителен за канарчетата сезон. В състава на жълто-черните, както и на резервната скамейка имаше само юноши на клуба с изключение на Балтанов и Кристиян Колев.

Преди началото на срещата около 8000 на стадиона се сбогуваха Виктор Генев, който получи плакет, фланелка и разбира се много аплодисменти.

Феновете на трибуните направиха всичко възможно, за да може младите и неопитни футболисти на терена да се почустват специални. След всяко попадение на Арда жълто-черните започваха да пеят все по-силно и по-силно.

Остава въпроса, защо на Ботев Пловдив се наложи да играе в този състав и кой пусна в незаслужена почивка всички чужденци, които тровиха нервите на жълто-черния запалянко цял сезон.

Иначе двубоят очаквана мина изцяло под диктовката на гостите. В 8-а минута Радослав Цонев стреля директно от пряк свободен удар, но Стефан Смъркалев успя да реагира и изби в корнер. След получил се рикошет В 28-а минута, топката попадна в Преслав Боруков, който веднага стреля с глава, но право в Смъркалев, който нямаше проблеми да улови.

В 32-а минута Арда изпълни заучено пряк свободен удар, като топката бе подадена на границата на наказателното поле към непокрития Светослав Коваче,в който стреля, а след получилия се рикошет, топката влетя във вратата на Смъркалев – 1:0 за Арда.

В добавеното време на първата част Абубакар Тунгара се отскубна от персоналния си пазач след изпълнение на корнер и отправи удар с глава, който мина много близо покрай вратата на Смъркалев.

В 52-а минута Светослав Ковачев напредна добре с топка в крака и реши да стреля от ръба на пеналтерията, но опитът му бе слаб и попадна право в ръцете на Смъркалев. Малко след това Преслав Боруков и Абубакар Тунгара размениха добри подавания, като малиецът реши да стреля, но топката се отби от напречната греда. Късмет за Ботев!

В 64-а минута Светослав Ковачев отново бе замесен в интересна ситуация, като отклони към Радослав Цонев, който шутира мощно към вратата на Ботев, но Смъркалев спаси, а топката излезе в корнер. Малко след това Светослав Ковачев изпълни пряк свободен удар и стреля директно, като топката летеше застрашително и се отби от напречната греда на Ботев.

Секунди след това отново Ковачев бе с топка в крака и получи свободно пространство, при което реши да се възползва и да стреля от дистанция, но Смъркалев изби страхотно с една ръка. В 75-а минута Светослав Ковачев отново получи топката в противниковото наказателно поле, като се завъртя чудесно и реши да стреля и не остави никакъв шанс на Смъркалев да реагира. Страхотен гол на футболиста с номер 10 от Арда.

Десетина минути преди края на редовното време Ласана Н диайе получи превъзходен пас от Дюлгеров, като нападателят овладя с първото докосване, а с второто стреля с левия крак, за да преодолее Смъркалев и да направи резултата класически.

82 КОМЕНТАРИ

  1. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФФ! СКОРУ ИДВЪТ АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ И СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!!
    ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))

  2. Зико: Дано да не ни накарат да купуваме и футболисти за Ботев

    Редно е да се запитаме кой финансира отбора сега?
    Не вярвам да е този руски амбулантен търговец на африкански футболисти!
    Под формата на шега ЗдраФко Тъпото май дава отговор на този въпрос:
    https://www.plovdiv24.bg/sport/1706521.html

    Добре, че Гешев спи!

  3. Венци Стефанов за отборите с юноши: Позор! Срам! Стана като на Женския пазар - дай ми, на ти!
    1
    1

    Стадиона е прокълнат.
    Заради ЦИРКА, организиран от ръководството вчера, вече цялата футболна общественост ни се подиграва.
    Тъпия кмет също… или пък не:
    Зико: Дано да не ни накарат да купуваме и футболисти за Ботев

  4. Венци Стефанов за отборите с юноши: Позор! Срам! Стана като на Женския пазар - дай ми, на ти!

    Стадиона е прокълнат.
    Заради ЦИРКА, организиран от ръководството вчера, вече цялата футболна общественост ни се подиграва.

    • Зико: Дано да не ни накарат да купуваме и футболисти за Ботев

      тъпия кмет също се подиграва с БотевЪ… или пък казва истината….

  5. 4
    1

    Който се радва на това е мазохист. Голяма радост да излезеш с децата срещу страшилището Арда със страх да не загубиш с 0:7 на собствения си стадион. Накрая се радваха, че падат само с 0:3. Мястото на тези деца е в юношеските групи, както и на самозвания треньор. Кой организира и позволи тази пародия последните мачове и защо? Да омилостивят феновете? Феновете са неделима част от отбора, а и най-важната и класна част от този отбор, но те могат да дават наклон кой ще играе и от каква раса и националност ще са играчите. Собственика ако се влияе толкова значи е безволево мекотело и е умрял от страх да не го ошамарят няколко ултраса. Или е решил полека-лека да се изчесва или се гаврят с отбора със ”съветника” му да натрят носа на феновете. Видя, че Ботев е прекалено голям отбор с голяма фенска маса и няма кой да го остави да го превърне в бит пазар за африканци и уговорени мачове. Ще видим какви ще ги свършат другия сезон, но промяна трябва да има в доста насоки. Както да се привлекат качествени играчи и спортно-технически щаб, така и политиката на клба да се промени. А стадиона е прокълнат от някой зъл столипинско-кюстендилски ходжа. Да направят нужното за разваляне на магията.

    • Венци Стефанов за отборите с юноши: Позор! Срам! Стана като на Женския пазар - дай ми, на ти!
      1
      1

      Много точно казано.
      Само да добавя, че стадиона е прокълнат заради наглите действия на същите тези, който вчера се изгавриха с честта на отбора…

  6. Отрицателните коментари по темата са само на един плешив педал- СТАНИСЛАВ МЪРКОВ -Майсила… Жалко локомотивско педалче .Съдба …

    • Венци Стефанов за отборите с юноши: Позор! Срам! Стана като на Женския пазар - дай ми, на ти!

      Всъщност положителните коментари по темата са само на един плешив педал – АНДРЕЙ СПАСОВ – ФЕКАЛА. Собственик на сайта и платен трол на НЕКАДЪРНОТО РЪКОВОДСТВО което лепна черно петно на клуба вчера с тази ПАРОДИЯ, която нищо чудно да бъде и разследвана от УЕФА…
      Известен е още като БОНКА

  7. 6
    1

    Няма сън, нали мингяни? Вижте само времето по което плюете!

    • Зико: Дано да не ни накарат да купуваме и футболисти за Ботев

      за часова разлика чувала ли си, ма Андрей…
      ей тъпо парче ще си останеш… затова и фалира

  8. 2
    4

    Аз ви казах уа братя жълти помаци, че голче ще вкараме на мачлето срещу големия отбор на Долно Воден, че и победата ще ни подарят.
    Айшето врачката от Горни Воден, каза, че сме прокълнати , за да страдаме вечно на Гомнежа….Грабежа….Невървежа….или както се казва стадиончето на Филип Плейн.
    От днес, всичките жълти мюсулманчета, начело с Изрудин Валентич, сте поканени в новата Джамия в Асеновград на молитви към Аллах, за късмет и повече радост на мачовете ни. Всички сте поканени, дори и кривите глави от Рогош, Стряма, Пъдарско, Момино село и тн. Не дойдете ли, още много разочарования ни чакат, тези, които носим жълто-черни парцал в душите си.
    КрасотЪ ВярЪ Жълти Мисири

  9. 4
    5

    Съдията уграби трудът на мон4етата ощи пла4ът във съблекалнята НАПРЕТЪ МОЙЪ БОТЯВЪ

  10. 3
    6

    Има нещо сбъркано в културата и манталитета на кривите глави! Падат с добра игра от много-силни отбори- Всички вън! Падат 5 мача и без вкаран гол- Всички вътре… Кое му е нормалното? Айде, ако някой от тия инвалидчета в жълтичко снощи ставаше- примерно горе-долу, криво-ляво… абе така поне нещо като куцото пиле Балтанчето- да кажеш- да, позарадвайте се… Ми то един от тях няма да помирише друга зелена трева освен в някое кривоглаво село… Това е истината, драги ми криви тикви! Цингаревич ви доказа, че с тия инвалиди не става. От новия сезон пак ще има само негови клиенти, а вие почвайте отсега да репетирате Всички вън! Имате цяло лято! Наесен с нова песен на стар глас…

  11. 3
    7

    Само жълтите държанки се радват при 0:3….
    Обичат да ги ебат

      • Бонке, не тр ли е срам – живееш в Америка, а ди остана расистка….
        Ей, изостанал нарид, брей…

  12. 2
    10

    Ама сте големи ЦИРКАДЖИИ. Признавам!
    Следващия път направете масов групов секс на терена за да оправдаете загубата.

    Btw юношките ви са пълен леш!!!
    Пожелавам ви с тях да играете догодина щом ви харесват толкова…

  13. 4
    10

    Отщя ми се и стадион и футбол!!
    Май наистина този стадион е прокълнат?

  14. Здравейт Андрей,
    Защо всичките снимки са на този ъгън на стадиона?
    Другите да не са паднали вече?

  15. 2
    6

    Тея ги ШИБАТ ЯКО а те маат гюбеци и се радват.
    Курви, какво да ги правиш

  16. 5
    9

    Помаци, не ви ли кървят гъзовете от толкова много ебане на ГРАБЕЖА?
    И къде изчезна публиката? Нямате 200 продадени билета за този мач. Цингаревич скоро ще се усети, че сте УМРЯЛА РАБОТА и ще ви прати в небетието. И него лъгахте че сте милиони. Само с деца от школата и ДГ Хубост не става!! ПРИХОДИ ТРЯБВАТ, ЛЪЖЦИ ДОЛНИ!!!
    И какви бяха тея кючеци след мача? Някой адекватен сред вас имаше ли да ви каже че ПАДНАХТЕ С 3:0

    СТАДИОНЧЕТО С КОЗИРКА ОТ ЛАМАРИНА И НАЙЛОН Е ПРОКЪЛНАТО!!!
    МАРШ НА СЕЛО!!

  17. 3
    6

    Каква радост на стадион Небележа ! Честито откриване все така да ви върви !

  18. Анално разглезения Стикс пише с десет имена , обаче лъха на умряла риба и всеки го разконсперира ! Има постъпки в правилната посока за намирането на този тип и след това………………………..

  19. 13
    4

    Днес отново се потвърди, че в нашия любим отбор има футболист ,който е новия идол.Красиан Колев , благодарим ти момче , ти си новия любимец .Пожелавам ти успех и дано да станеш истинска легенда на клуба , като Чико, Тумби Зехтински , Костадинов ,Славков Пашев и други великолепни футболисти радвали жълто- черната общност.

  20. 5
    3

    Стикс
    Е…Б…И
    си
    М…а..й…к..а…т…а
    Много си смотан!
    Да си знаеш!
    От теб по тъпо същество няма.
    Мислиш се за много Уригинален,
    но си просто една Уригня!
    Дрисня! И теб подобни грозни съществителни думи. А те… Те имат точно представено вещество –
    Л…а…й…н…о
    Наслаждавай се…
    Че отичаш в канала…
    Всеки път цопваш…и потъваш…
    Явно ти харесва…

  21. 16
    2

    Ботев е вечен ,той не умира ,благодаря на юношите в крехка възраст които показаха , борбеност , любов и обич към жълто- черния клуб.Магията на БОТЕВ ,ще запали нови хиляди привърженици.Благодаря на тези момчета , които днес станаха мъже. Пловдив обича жълто-черния тим и това беше видимо от любовта на трибуните.Г-н Зингаревич , чакаме вашия ход , нека той да бъде умен и преосмисляне, защото ние силно любим , но и силно мразим.

      • 3
        1

        Ти си най-големия анонимен цървул да те нарича гей е гордост педал смотан

  22. 15

    Браво на децата, друг отбор щеше да загуби с юношите с 6+. И огромно БРАВО на Красиан Колев, това момче им скри шапката, най-добрият в БГ!!!
    Догодина ще мачкаме!

  23. 4
    10

    Има ли такива идиоти на този свят, кой ги хване ги шпори а те радостни и щастливи. Стоян канара каза, че все някога тази пета и 6-те бахура ще ни се отразят ментално ва да сейба.

    • 9
      1

      Стикс , гейче гъбясало , спри да намалят озоновия слой

      • 1
        3

        Озоновия слой жа га вкарам в котката на Фанкото ва да тейба.

  24. 8
    4

    Мрънкачите от юношите да се пребоядисат (с малко сажди) и да ходят да понапълнят полупразната трибуна Джесика!

    • 4
      6

      Колко билета продадохте за този мач, Молив?

  25. 22
    3

    Почти 10 000 в никакъв мач , в никакъв ден , с деца на терена !

    • 4
      12

      Ами това е цената на пакетните билети ве салкъме.

      • 10
        1

        Ами сълкъме дай и ти пакети ве …ама вие само пакети със зрънчо можете да дадете е и гей билети де , трибунка , която е била пълна веднъж , ако съм на теб , ще си тегля ножа от срам – сълкъме

    • 2
      4

      Посмали малко, Манго!

    • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
      1
      8

      Колко пъти да ти казвам, Бонке, да си пиеш хапчетата.
      Виждам и очилата си си забравила.
      Ти защо не беше на мача?

    • Престани, ма глупачко?!
      И после се чудим зашо ни наричат ЛЪЖЦИ!?
      Такива като теб са срам за Пловдив

    • 1
      3

      На този му се е счупил брояча…

  26. 6
    8

    Поредната позорна загуба сътворена от ръководството.
    И за да е резила пълен – РАДОСТ по трибуните!!!
    Тези хора да не са обратни??!!

    П.С. – Юношите са трагични. Ако догодина почнат с този състав…. радоста ще се изпари меко казано…

  27. 8
    10

    Здреавейте, как е новия стадион?
    Колко победи взехте на митичния стадион Бончук.. пардон Колежа?
    А колко гола вкарахте?

    • 8
      5

      Виж си злобата и омразата и превърти нагоре и виж какво е Ботев – то и затова толкова го мразиш, циганино!

      • 4
        8

        Какво е? Синоним на липса на морал, достойнство и феррплей? Да попитаме ли чичовенци да каже? Или Вили Вуцов – бивш ваш треньор? Или Бони Димитров? Или пък Цветан Василев дето каза за Шиши?

        Някакви хора тичат по една поляна и се радват на загуба с 3 гола?!
        Цяла българия се чуди къде са санитарите от Карлуково??!!

        Разбирам, че това е отработен сценарии за оправдание но това е пълна подигравка с този спорт. Също кактго и вие сте пародия на граждани!

        И за да разбереш, че съм човек, ще ти честитя празника днес и ще ти пожелая още безброй такива празници на този прокълнат стадион.

        И да се върнем на въпросите:
        Колко победи взехте на митичния стадион Бончук.. пардон Колежа?
        А колко гола вкарахте?

      • 8
        3

        Браво на децата, друг отбор щеше да загуби с юношите с 6+. И огромно БРАВО на Красиан Колев, това момче им скри шапката, най-добрият в БГ!!!
        Догодина ще мачкаме!

        • 3
          5

          Радвам се че ти харесва. Пожелавам ти догодина да играете с този състав

  28. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    7
    4

    ГРАБЕЖА Е ПРОКЪЛНАТ!!!

  29. 8
    7

    Пожелавам на БотевЪ все такива празници да имат.

    А на БФС да се сети, че набезите на публика на терена са забранени и водят до наказание.

    Ебати държавата!! Ебати робския народ на какви СЦЕНАРИИ се радва вече. НЕМОТИЯ!!

    • 4
      2

      Ебати зависта, ебати оскотяването, ебати злобата…

  30. 13
    5

    Мангалите полудяха! Така ви искам, цяла нощ да се чудите, какви плюнки да изплюете! Ходете да духате на бате ви Венци “честния”! Били сме играли с юношите, а защо не? Той като включи в състава си и съдиите на оня полуфинал, беше морално нали?!

    • 6
      5

      Честит празник, Бонке!

    • 2
      1

      ДРЪШ СА БОНКЕ НИЙ СНИ СТЕП

  31. 5
    7

    Сори ама от тия един не става за чеп за зеле

  32. 4
    9

    Стоян канара пита пак ли бяхме наказани та играхме пред полупразни трибуни ва да сейба.

    • 4
      6

      Азък за раздадениоте безплатни билети….

      Коя детска градина заведохте под строй този път?

  33. 6
    8

    АЙЙЙ кънАРЙЕЙЙЙ ПАК НЪ ИБАХА В ГЪЗЪТ АМА БАРЕМ ИМАШИ КРЕНЖИРШИ И КЕКЧуп

  34. 5
    10

    Обаче селянките са изпаднали в Амок. Колкото повече ги жулиш по рехавко им става, няма такива ибричкий.

  35. 7
    12

    За любителите на юношите тройка. Те и затова големите юноши изпаднаха от Б група. Лъчи тотото капитан – срам и позор!

    • 2
      9

      За любителите на юношите тройка. Те и затова големите юноши изпаднаха от Б група. Лъчи тотото капитан – срам и позор!

  36. 6
    10

    Празник било!!!

    Ами пожелаваме ви ВЕЧНО ТАКА ДА ПРАЗНУВАТЕ!!

    • 3
      6

      Защо му слагате минуси на човека?! Той ви пожелава вечен празник, а вие…
      Да не би случайно праника да е с горчив привкус? Внимавайте да не си развалите оправданието

  37. 9
    11

    А гол на Гомнежа кога?! Значи тия статисти ,само защото са българчета могат да разхождат фланелката!? АЙ сиктир на сички псевдофенове,фракции и групи! Копаете дъното!!!

  38. 5
    8

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕЗОНА СВЪРШИ ПРАЗНИК Е СЕГА И ЗАТОВА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА… ОП СА

  39. 6
    9

    Толкова сте гнусни,че тия Арда не пожелаха да ви ибът!!!! Дадоха ви само да го посмучите!!!!!

Коментарите са затворени