Ботев (Пловдив) се раздели със защитниците Виктор Генев и Самуел Супрайен. Договорите на двамата опитни бранители изтекоха и няма да бъдат подновени.

Виктор Генев е един от най-големите стълбове в “жълто-черната” отбрана през последните години. При втория си престой при “канарчетата”, Генев завоюва бронзовите медали, а през втория дял на настоящия шампионат бе с капитанската лента.

Самуел Супрайен се присъедини към пловдивския клуб в началото на миналия сезон. Французинът бързо се превърна в основен играч в защитния вал на Ботев, като също бе с основен принос за 3-тото място и европейското участие на “канарчетата”.

ПФК Ботев Пловдив изказва своята благодарност към двамата футболисти за показания професионализъм и отдаденост към “жълто-черния” Клуб, като им пожелава много успехи в бъдещите им професионални начинания!

7 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    2

    Стикс- мятай въжето на рамо, Фащай пътя към стадиона на Ботев, намери подходящо место….и се отърви от това да слухтиш и следиш всичко за ФК Ботев.
    Вчера като свиреше сирената ти виеше ли като хиена… А, мършо…

  2. 3
    14

    ХЕРО Е СВОБОДЕН! ЗИНГАРЕВИЧ ЩЕ УЦЕЛИ ШЕСТИЦА ОТ ТОТОТО, АКО ГО ПРИВЛЕЧЕ! ХЕРО Е ДОКАЗАЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕЛЕКТИРА, ДА ГРАДИ ОТБОР ОТ СВОБОДНИ АГЕНТИ И ДА ОТКРИВА ДИАМАНТИ!

  3. 3
    4

    Ех, Андрейчо, всичките ти статии са препечатани. Не стига това, ами и допускаш граматически грешки, дори в заглавието.

  4. 10
    11

    Ще се отвори място за нови “черни перли”, за които “Ботев” е едно временно работно място и нищо повече!

    Значи, още не си решил, кой ще води отбора, но решаваш, кой ще играе?

  5. 15
    1

    Пожелавам им успех в бъдещите им начинания.

  6. 18
    5

    Виктор напоследък е с много брак в играта, а и започна да бърка в коя врата да вкара гол. Успех в Асеновец.

Коментарите са затворени