Временният старши-треньор на Ботев Пловдив направи интересно изказване след края на мача с Локо Сф. “Въпреки, че юношите се справят добре, въпреки че аз съм българин, имам усещатането, че вероятността аз да остана старши-треньор е много по-малка, отколко тази да дойде чужденец за треньор. Това, което свършихме не е лесно. Ако беше лесно, всеки щеше да може да го направи. Намерихме на всички играчи точните позиции, там където ще са най-полезни. Първото полувреме имаше някои, които не изпълниха задачите си, на почивката направихме промени и мога да кажа, че поехме контрола на срещата и нямам забележки към играчите, които играха през втората част.”

7 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  5

  Не знам за къде се натиска, но с тези коментари няма кой да го остави, а може и да има нов треньор за последния мач…Да е българин, но защо пък да е той? Че милеел за Ботев, е ами и аз милея, но дали съм достатъчно добър треньор? Има достатъчно добри и доказани специалисти. Тези 16-годишни юноши нямаше да помиришат терен ако се борехме за нещо. И определено още не стават, тоя Ситев например беше доста зле. Локо Сф в момента не са мерило, той треньора им си каза какви са им проблемите и с късмет ги бихме. В последния мач целта трява да е да вкараме гол у дома, ако може и победа. Но няма как да стане, Арда имат сериозна мотивация и пак ще се обиграват юноши.

  • 1
   2

   А ние в момента мерило ли сме? Гледай си маймунките. Аз лично съм доволен от играта на малките. Доказаха че има хляб в тях и Валентина и Балтазар са некадърници.
   А и той ти го каза “сложихме играчите на правилните позиции…”

 2. 21
  3

  Чудя ви се на коментарите тук. И Локото и Ботев в момента са в трагично състояние. Това че ние играем в първата шестица а те във втората няма абсолютно никакво значение. И двата клуба страдат от липсата на стабилни ръководства и средства за постигане на по-големи цели. Нека се концентрираме върху доизграждането на стадионите и базите ни и да спрем с тези безсмислени заяждания. Полза от тях – никаква.

  • 4
   3

   Викаш миналата година имаше, а сега няма значение кой е преддругия
   ….
   Е, браво!!

  • 9
   4

   Е не е като да се намърдате в първата шестица и да се дупите на всички.По голям тото отбор от вас няма

   • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    3
    5

    Щом Бонка така казва…

Коментарите са затворени