Бившият вече треньор на Ботев (Пд) Бруно Балтазар коментира раздялата си с клуба и пред португалското авторитетно издание “А Bola”. Изгоненият, за да не бъде бит от феновете треньор, изкривява удобно фактите пред португалските медии, а казаното от него може да се нарече откровенна лъжа. Спред специалиста той е оставил отбора, след като го е класирал в плейофите, където да се бори за евроквота. Въпросното твърдение за всеки в България е ясно, че долна лъжа, тъй като единственото, което постигна Балтазар е да спаси клуба от изпадане, след записаните 3 точки в Благоевград. Реално попадането сред четирите отбора в средата на таблицата не е борба за място в Европа, тъй като канарчетата нямаха никакъв шанс да се борят за седмата позиция със скромния си актив от точки, натрупани докато Балтазар е треньор.

“Беше добро преживяване. Постигнах целите си, класирайки се за плейофите на Лигата на конференциите (от седмо до десето място в шампионата), но ситуацията ставаше нестабилна, беше по-добре и за двете страни. Сега, след четири години в чужбина, бих искал да се върна в Португалия, нека видим какво е бъдещето пред нас след това добро преживяване.”

“Малко след подписването на договора ми, през януари, без допълнителни подсилвания на състава, шестима от играчите в отбора напуснаха, петима от тях титуляри, включително капитанът. Дадохме всичко от себе си, постигнахме целите си, завършихме сезона на десето място, беше по-добре и за двете страни”, допълни Балтазар относно целите, които е постигнал с “канарчетата”.

“Нямаше смисъл да продължавам, обичам футбола и тренировките са въздухът, който дишам. Сега чакам телефонът да звънне и съм отворен за нови предложения, където и да е, но не крия желанието си отново да практикувам професията в Португалия”, допълни Бруно Балтазар.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Прав е само за напускането на основните играчи! Но защо не каже, кой “професионалист” позволи това да се случи по средата на сезона?

  2. 4
    3

    Силно се съмнявам,че престижно издание като “„А Bola” би отделило място за да даде трибуна на анонимник като Бруно Балтазар. Ако изобщо такова интервю се е състояло.

    • 4
      4

      Прав си, че всички треньори на БотевЪ след 10-ти Ноември са АНОНИМНИЦИ

      • Тъй ами, какви треньори са Чико, Тумби, Феро, Кауна… Друго си Бащата, пЕдо, Тунчев.

  3. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    5
    7

    И колко да е нагъл? Да не е по-нагъл от тези които ЗАГРАБИХА 100 милиона народна пара за “ОБЩИНСКИ” стадион и сега се опитват и да се разпореждат с него като не пускат друг отбор да игран на ОБЩИНСКИЯ стадион?!

    И това са точно 5 ПОМАКА с криви глави, но кмета им се клани защото е КРАТЕН!!!

    • 10
      3

      100 милиона са бактериите в вагината на майка ти. Да та еба в гнусния циганин. 100 милиона въшки имаш ти. Чул той мангала 100 милиона. Хахаха. Циганската болка. Това е Ботев Пд ,ако трябва и 100 милиарда. Да ти еба майката циганска. Стойчо Генов педераст.

      • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
        2
        4

        Изкаш ли валидолче, ПОМАЧЕ?

        • 7
          2

          Искам презерватив за путката на майка ти манго.

          • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
            2
            2

            Но това няма да помогне на силно разклатената ти психика, ПОМАКО!!
            Пак ще те преберат в Карлуково ако не си пиеш лекарстваа, които ти преписаха

      • 1
        2

        100 милиарда няма да дойдат лошо на Локомотив Пловдив.
        Виж за коматевските кривоглавци не знам

  4. 3
    5

    Сега нагъл, а когато беше начело в нколко уредени победи – браво!!!

  5. 4
    3

    ТЕМАТА БАЛТАЗАР Е ИЗЧЕРПАНА, НО ТЕМАТА ВАЛЕНТИЧ НЕ Е. ПД, ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ИЗРУДА? ЧАКАТЕ НЯКОЙ ПРЕДИ ВАС ЛИ ДА ГО НАПРАВИ? КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО ПОПИТАТЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНОТО РЪКОВОДСТВО? А НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ ТОЗИ ПЛЪХ, ИЛИ И ОТ ВАС СЕ КРИЕ? ПОКАНЕТЕ ГО ОФИЦИАЛНО НА ВАШИЯ САЙТ, АКО ТРЯБВА. СЪС СТРАХ ЖУРНАЛИСТИКА НЕ СЕ ПРАВИ! УСПЕХ!

    • Чета те с каква страст критикуваш Валентич и съм напълно съгласен с теб. Само,че като кажеш “А” редно е да кажеш и “Б”! Защо се страхуваш да споменеш,че вина тук има и Зингаревич? Не е ли той този който упорито държи на окаляния до ушите Валентич. Когато в едно блато има комари и ти ги напръскаш те ще изчезнат само,че скоро отново ще се появят. Ако обаче пресушиш блатото комарите сами ще изчезнат. Цингаревич ако е решил наистина да печели от своя проект Ботев, трябва да направи редица промени в стила си на управление. И трябва час по-скоро да пресуши блатото наречено Валентич

      • ДА ДОПУСНЕМ, ЧЕ ЦИНГИТО Е ТЪП И СИ ПЛАЩА ДА МУ ДАВАТ АКЪЛ КАК ДА ПРАВИ ПАРИ. КОЙ МУ Е СЪВЕТНИКА? ИЗРУДА. ДА КАЖЕМ ЦИНГЕТО Е УМЕН, НАМЕРИЛ НИШАТА В КОЯТО ИНВЕСТИРА И ЩЕ ПРАВИ ПАРИ, Т.Е. ВСИЧКО МУ Е ЯСНО. ЗАЩО МУ Е ВАЛЕНТИЧ? ЗА БУШОН. АМИ ДА ГО СМЕНЯ ТОГАВА. ИНАЧЕ, АКО СИ МЕ ЧЕЛ, ЩЕ СИ ВИДЯЛ, ЧЕ И ЦИНГИТО СЪМ ГО ДЪФКАЛ. ЗАСЕГА, ОБАЧЕ ТОЙ ДАВА МАНГИЗИТЕ. АЙ ДА СМЕНИ ИЗРУДА И ДА ВИДИМ КОЯ ВЕРСИЯ Е ПО ИСТИНСКА!?

        • 6
          0

          Зингаревич наистина е намерил доходоносна ниша в Ботев. В Англия или в Дания където е бил няма кой да му купува отрепките защото там футбола е на съвсем друго ниво. Там такива никой няма да купи. Видя се,че те дори за българската “А” група не стават. Тук обаче работата е друга. Близо сме до до азиатските държави и Турция. Ботев е добър трамплин и мениджърите често се озъртат наоколо. И ето Зингаревич е решил,че ако продава евтино ще му купуват боклуците. Едно,че продава евтинко и второ мениджърите ще си правят далаверите защото региона ни е такъв. Идеална среда за бизнес.

  6. 5
    1

    Защо ни го подхвърляте отново тоя Балтазар?? Всички видяха,че беше за сложен за параван и най-вече за да обере негативите. Вероятно той е човек със западно мислене,но тук беше сложен за да слуша и да си взима заплатата. Забравете го! Той не е бил никакъв фактор в отбора.
    Не трябва да се хаби повече виртуално мастило за него. Нека е жив и здрав. Поживя в хубав град и със сигурност ще отнесе със себе си хубави спомени от живота си в Пловдив извън спорта.

  7. Мрете цигани в злоба и нищета.Ботев е.вечен,черно и по малко бели комплексари
    4
    2

    Смърт за цингетата

    • 3
      4

      Вечен вечен колко да е вечен от 2-и юни ни га знай дека е.

  8. 5
    4

    БРАВО БАЙ БАЛТАЗАР АГА СИЧКУТУ МУСЛИМАН СНИ СТЕБИ АЙЙЙ КЪНАРЕЕЙ УА

  9. 9
    3

    Марш в маалата бе миризливец. Вземи с теб и майка ти за да и се порадват малко. Мангал кюстендилски

  10. 6
    11

    Бруно само как им са издруса в устичките на селянките.

Коментарите са затворени