Председателят на новия член на елита ФК Крумовград Басри Саров обяви пред трибуната на Football24.bg, че е изключително доволен от историческия успех на отбора.

Тимът от югоизточния край на България направи много силен сезон и макар да е новак във втория ешалон успя да се утвърди сред местата, които дават право на промоция в efbet лига.

“Това е голям празник за нашия малък град Крумовград. Всички в града са много щастливи, ние като ръководство също, разбира се”, заяви Саров пред нашата медия.

“Целта пред ФК Крумовград за начало ще бъде да се утвърдим в елита и да запазим мястото си там през новия сезон. Мисля, че няма да правим толкова голяма селекция, с доста от сегашните си футболисти ще продължим и в елита. Разбира се, ще има промени, които ще станат ясни скоро”.

“Неманя Миланович ще води отбора и в елита. Имахме спадове с него във Втора лига, но като цяло видяхте, че всичко това се коригира и постигнахме много хубави победи над Етър и Добруджа, които ни помогнаха да изпълним нашата цел”.

“Имаме подписан договор да играем мачовете си на “Колежа” в Пловдив, но все още не мога да кажа, дали отборът изцяло ще се премести временно в Пловдив или ще играе само мачовете там. Ще строим стадион в Крумовград и няма поне за начало да имаме възможност да играем пред нашата публика”.

“Вярвам обаче, че дори в Пловдив, докато играем там, ще получим нужната подкрепа”.

“Благодарение на ФК Крумовград всички разбраха за нашия малък град. Искам да ви кажа, че ние имаме голяма фенска маса и в Турция, и в много държави в Европа. Хората започнаха да се интересуват и се надявам интересът да расте. След Арда, нашият край има още поводи за радост и с ФК Крумовград.

“Футболистите ще получат премии за историческата промоция, но няма как да ви кажа параметри, тъй като това е вътрешна информация. Ще останат доволни! Ние извървяхме пътя от окръжните групи та чак до Първа лига и то само в рамките на 3-4 години, а това е нещо наистин впечатляващо”.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Добре,че са тези Турски отбори, че България видя шампионска лига.

  2. 3
    3

    Турските отбори в елита станаха три, след Лудогорец, Арда и сега Крумовград. В тази връзка е съвсем естествено те да играят домакинските си мачове на стадиона на техните братя помаци.

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

      БРЕЙ, НАШИАТ РОМСКИ КЛОАКОМУТИФ Е НАЙ-ВИДНИЯ, БАШ, ЧОК УТБОР!!! НАСЯКЪДЕ НИ ПУСРЕЩАТ МОШТНУ: ФРАНЦУЗИ, ФРАНЦУЗИ, ПУФ ПАФ!:)))))))) СИГА КЪТ ДОДЪТ И АНАДОЛСКИТИ ТИГРИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ША СТАВЪМИ ШАМПУАНИ!!!! АДАМ ФРАНЦУЗИНА СЪШТУ Е НАШ АПАП!!!:))))))
      МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

Коментарите са затворени