Изиграхме страхотно първо полувреме. Бяхме много организирани, вкарахме и страхотен гол. Но в такива мачове трябва да вкараш втори гол, за да затвориш мача. През второто полувреме, след като получихме гол, чисто емоционално, не успяхме да го преодолеем. Аз знам кой съм и знам, какво мога да правя. Моите футболисти усещат това и затова сигурно дойдоха при мен след гола на Секулич. Реакцията им говори, че това е един отбор, който е колектив.

Това е раздяла, но не и развод. Разбрахме, че най-важното нещо в момента е Ботев. Ръководството и аз мислим, какво е най-доброто за клуба. Стиснахме си ръцете и се разбрахме да се разделим. Обичам Пловдив, живея тук от 5 месеца. Около Ботев винаги има голямо напрежение. Аз очевидно бях една от целите на този целия шум и нпражение. За мен се изговориха много неща. Разбирам, че дойде времето да си тръгна. В Пловдив има много фенове, които ме харесват. Според мен са повече от тези, които не ме харесват. Дано в отбора дойде някой, който да довърши работата докрай. Всичко, което се случи на последния ни домакински мач, бе обсъдено от мен и футболистите. Аз им казах, че няма да ги изоставя и че искам да остана с тях до края, но с ръководството решихме, че трябва да напусна, за да спадне напрежението. Не съжалявам, че дойдох в Ботев Пд.

40 КОМЕНТАРИ

  1. ПРОДЪЛЖАВА МЪЛЧАНЕТО НА АГНЕТАТА. СЛЕД ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА БАЛТАЗАР, КОЙТО Е НАЙ МАЛКО ВИНОВЕН, РЪКОВОДСТВОТО МЪЛЧИ. ВСИЧКИ ОЧАКВАМЕ СЛЕДВАЩИЯ ИЗХВЪРЛЕН ДА Е ИЗРУДин ВАЛЕНТИЧ. ТОВА ЩЕ ПОУСПОКОИ ФЕНОВЕТЕ. РАЗБИРА СЕ, НИЕ СМЕ НАЯСНО ЗАЩО СЕ КРИЕ ТОЙ И ЗАЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА НЕГОВОТО ИМЕ. ОЧАКВА СЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАБРАВИМ, ЧЕ ЩЕ ОТМИНЕ БУРЯТА И ТОЙ ОТНОВО ЩЕ ДЪРПА КОНЦИТЕ, МАКАР И В СЯНКА! ЗАЯВЯВАМЕ, ЧЕ ПОМНИМ ДОСТАТЪЧНО, НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И ИСКАМЕ ИЗРУДА ВЪН, ДАЛЕЧ ОТ БОТЕВ, ДАЛЕЧ ОТ ПЛОВДИВ, ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ! СЛЕДВАЩОТО, КОЕТО ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ Е С КОИ ТРЕНЬОРИ СЕ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ, КАКВИ СА ТЕХНИТЕ ПРОГРАМИ И ЖЕЛАНИ ФУТБОЛИСТИ. АКО СЕ ИСКА МЛАД ТРЕНЬОР НЕКА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ И НА ИВАН ИВАНОВ! СЛЕДВАЩОТО, КОЕТО ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ Е СПИСЪКА НА ПРОДАВАНИТЕ И НАПУСКАЩИ ФУТБОЛИСТИ.
    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НИ ИНТЕРИСУВА НАМЕРЕНИЯТА НА РЪКОВОДСТВОТО ЗА ПРОМЯНА СТРУКТОРАТА НА БОТЕВ, ЗА ПРОМЯНА НА ШКОЛАТА С ЦЕЛ ПОДОБРЯВАНЕ ДЕЙНОСТА И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА И.
    НАПОМНЯМЕ, ЧЕ ЧЕСТНОСТТА Е НАЙ ДОБРАТА ПОЛИТИКА И ОТБОР БЕЗ ПУБЛИКА НЯМА. ФУТБОЛЪТ Е ЗА ХОРАТА И ЧАК ТОГАВА БИЗНЕС. ПО ДОБРЕ ДА СЕ ВАДИ ПО ЕДИН СКЪП ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНА ЗА ПРОДАЖБА, ОТКОЛКОТО ЦЕЛИЯ ОТБОР! САМО БОТЕВ!

  2. Слаб треньор и марионетка. Употребен и изхвърлен. Сбогом и да не сме те видели повече. Можеше да изкара поне до края де. Сега мизерията е още по-голяма. Ще идва нов треньор за 3 мача да спасява какво? Той всъщност щеше да остане, но май шамарите които ядоха щаба му дойдоха в повече.

  3. 3
    1

    Белия ако се върне в ботевъ, значи няма гордост. Изгониха го като куче.

    • Изгониха го не това ръководство. Белия, Мърли, Генчев. Кандидати да има. Да идва някой.

  4. Благодърим ти Бай Балтазар Ага ти направи ногу за наз убичани та

  5. 5
    4

    САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА

  6. 10
    16

    Чета тук КОЙ е виновен за разградения кокошкарник и не мога да повярвам… Вновен бил Изрудина… Що? Ми щото бил довел негърчетата от африканските джунгли?! Верно ли бе? Верно ли Изрудина ги е домъкнал? През главата на ГлавБляда, напук на ГлавБляда и въпреки ГлавБляда??? Вай, вай… Вие сте много зле тогава, щом някой си филянкишия ви води негърчета за продан, а ГлавБляда хал хабер си няма… цъ… цъ…
    Проблемът ви е само един, селяндури! Ако успеете да го разберете, може един и да биете някой БГ гранд в мач пред пълен стадион с поне 7-8 местни селяндурчета, продукт на собствения ви кокошкарник… Дотогава ще си пишете тука разни врели-некипели небивалици от селски вечеринки, а лецкиту и кочината ще се изреждат на новия ви стадион в стил селски барок за кеф на ИСТИНСКИТЕ ПЛОВДИВЧАНИ В ГРАДА!!!

    • 7
      4

      Що на вас колко пъти ви се изредиха? Малко ли ви беше, че тръгнахте на нас да завиждате?

      • 4
        7

        Ние на курви не завиждаме!Ние само ги чукаме!Когато не слушат ,на поляните ги нокаутираме!

        • 10
          2

          А вие сте курви на Левски. Редовно им се дупите. Ама как ви ебаха, чак Крушо загуби ума и дума!

          • 1
            5

            Те и вас Левски ви понадупиха пред 18 хил. За честит нов стадион.

    • 14
      2

      Твоята циганска кратуна не може да ги схване тези неща. Ходи по казаните да ядеш и не се мери с пловдивския гранд!

      • 3
        10

        Изгрев бойски,засега футболен Пловдив има само един гранд!ЛОКОМОТИВ !

    • 8
      1

      Абе, ти не си разбрал, какъв е вашия проблем, а си тръгнал да разясняваш, какъв е нашия! Блъскате си циганските кратуни, дали да махате Томаш, или не. Оплюхте и някои от футболистите си, а пеете “Винаги с вас”! Та ходи си оправяйте вашите проблеми, а нашите ги остави на нас! И стига си давал акъл, защото най- лесно се дава това, което нямаш!

    • САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА

  7. 4
    18

    Господ им отмъщава че ограбиха НАРОДНА ПАРА.

    Има ВЪЗМЕЗДИЕ

  8. Ех, колко жалко е да си папагал! Нали, Бонке!!
    4
    14

    Палячо….като всичко останало палячовци в жълто…

  9. 15
    12

    Само БЕЛИЯ може да възроди Ботев. Всички други идват за пари и не познават що е Ботев!

    • 8
      6

      Така е и ако има мач за купата с Лкото ще възкръснем.

    • 3
      3

      На Белия само свирки няма да стигнат,трябва да му се нагъзвате,защото го изгонихте като мръсно коте!

  10. 16
    3

    НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗИНГАРЕВИЧ ДА КАЗВА, ЧЕ СЕ РАЗДЕЛЯ С ИЗРУДин ВАЛЕНТИЧ? ЩОТО АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ. А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК СЕ КРИЕ КАТО МИШОК И НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СИ ХОДИ. СНИЖАВА СЕ ИЗРУДА МУ С ИЗРУД И ЧАКА ДА ОТМИНЕ БУРЯТА.

  11. 14
    1

    ..”но с ръководството решихме, че трябва да напусна, за да спадне напрежението”.
    Ръководството има ли си конкретно име?

  12. 22
    4

    УВОЛНЕНИЕТО НА БАЛТАЗАР ЦЕЛИ ДА ЗАБЛУДИ ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ, ОСОБЕНО ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ВЪТРЕ В НЕЩАТА. НА ПРЪВ ПОГЛЕД ЗА СЛАБАТА ИГРА Е ВИНОВЕН ОСНОВНО ТРЕНЬОРЪТ. ТОВА Е ТАКА, КОГАТО ТРЕНЬОРЪТ Е НАПРАВИЛ СЕЛЕКЦИЯТА И Е ПРОВЕЛ ПЪЛНОЦЕННА ПОДГОТОВКА. ПРИ БАЛТАЗАР НЕ Е ТАКА. ОСНОВНАТА МУ ВИНА СЕ СЪСТОИ В ТОВА, ЧЕ ПОВЯРВА НА ВАЛЕНТИЧ И ПОЕ ЕДИН ОТБОР, КОЙТО БЕШЕ НАПУСНАТ ОТ ОСНОВНИТЕ СИ ФУТБОЛИСТИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, СЛЕД НАПРАВЕНАТА ВЕЧЕ ПОДГОТОВКА. НА БАЛТАЗАР МУ ДОВЕДОХА ЕДНА СЮРИЯ АФРИКАНЧЕТА, СЪБРАНИ ОТ ДЪРВЕТАТА, КОИТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ, НИКОГА НЕ БЯХА ИГРАЛИ ЗАЕДНО, ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ БЯХА ЖИВЯЛИ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ. ВСИЧКО ТОВА СЕ НАПРАВИ ОТ ИЗРУДА, КОЙТО УМИШЛЕНО СЪСИПА ОТБОРА И КАРИЕРАТА НА БАЛТАЗАР. ЕСТЕСВЕНО ТОВА СТАНА СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ЦИНГИТО, КОЙТО Е НАПЪЛНО ЗАВИСИМ ОТ СВОИТЕ ПОХОТЛИВИ СЛАБОСТИ. И ТАКА СЕ ЗАПОЧНАХА ЗАГУБА СЛЕД ЗАГУБА. НЕЩО ПОВЕЧЕ , БАЛТАЗАР БЕШЕ СЕ СЪГЛАСИЛ ДА РАБОТИ ПО МЕТОДИКАТА НА ИЗРУДА, КОЯТО Е МЕКО КАЗАНО ПЪЛЕН ПРОВАЛ! ВСИЧКИ ТЕЗИ ЗАГУБИ СЕ ПРЕГЛЪЩАХА ДОКАТО СЕ ОТКРИ НОВИЯ СТАДИОН. ТОГАВА 18000 БУЛТРАСИ ОЧАКВАХА, ЧЕ С ТЯХНА ПОДКРЕПА ОТБОРЪТ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПЕЧЕЛИ. УВИ, ЗАГУБИТЕ ПРОДЪЛЖИХА И СЕ СЛУЧИ ОЧАКВАНОТО: СЪБЛЯКОХА ФУТБОЛИСТИТЕ. РЪКОВОДСТВОТО УВОЛНИ ТРЕНЬОРА, НО ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ СЕ ПОКРИХА, А ТЕ СА: ЦИНГИТО И ИЗРУДА. РАЗБИРА СЕ ИМА И ДРУГИ, КОИТО СЕ СКРИХА ЗАД ИМЕТО- РЪКОВОДСТВО. ТАКА ПОНЕ БЕШЕ ПОДПИСАНА ДЕКЛАРАЦИЯТА, КЯТО ОСЪЖДА ПОВЕДЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ. ВСИЧКО ТОВА ГО ПИША ЗА ДА РАЗБЕРАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ХОРА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В БОТЕВ! ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ИЗРУДин ВАЛЕНТИЧ И ДОКАТО ТОВА НЕ СТАНЕ БОТЕВ НЯМА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА ВЕРНИЯ ПЪТ. САМО БОТЕВ

    • 15
      2

      Балтазар проведе цялата подготовка, не го оправдава. За селекцията не е виновен, но ако треньор на място, няма да се съгласи с напускането на основни футболисти, а той защити тогава решението на ръководството.

      • 13
        2

        А какво да направи пред свършен факт ? Сигурен съм, че е искал да успее с Ботев и да развие отбора през следващия сезон главно, защото през този вече подписа договор и те му махнаха масата титуляри. Яд ме е, защото мисля, че имаше качества, но нямаше материал, а защо нямаше трябва да се пита Валентич и Зингаревич. За жалост покрай всичките проблеми изгоря той, а проблема е на високо.

        • 10
          1

          Той част от проблема, защото беше съгласен с тяхната политика и е прокарваше безропотно, особено съветите на Валентич за пълно игнориране на българите. Затова се принуди и Неделев да приеме офертата на Лудогорец(за което не го оправдавам). Бруно е проксита на Валентич.

  13. 6
    7

    Стоян канара каза, а някой пипне бат Бруно ръчичките ще му счупя ва да гоейба.

  14. 3
    3

    Бруно, ти дойде в Ботев от Америка, нали? И в САЩ имаш същата практика, каквато имат, например, Андрей Аспарухов или Цецо Дерменджиев?

  15. 9
    3

    ВЗИМАЙ ВСИЧКИ МАЙМУНИ С ТЕБ И ИЗЧЕЗВАЙ ТИ И ВАЛЕНТИЧ БОКЛУЦИ ДОЛНИ ГРЪМ ДАВА УДАРИ И ДВАТА И ЗИНГАРЕВИЧ

  16. 11
    1

    Кви футболисти ще остават заради това че си тръгваш ве тъпак? Всички вън. Взимай си ги у вас.

  17. 12
    9

    Сбогом некадърнико! На никого няма да липсваш. Пълна простотия е, че някой те харесвал.

  18. 11
    15

    САМО НИКОЛАЙ КИРОВ БЕЛИЯ МОЖЕ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА, ВСИЧКО ДРУГО Е АМБАЛАЖ НА ХАРТИЯ….

  19. 17
    5

    Най после. Сега всички от ръководството вън. Изрода и всички около него

Коментарите са затворени