“Ръководството на ПФК Ботев Пловдив изказва своята благодарност към хилядите „жълто-черни“ фенове, които не спират да подкрепят отбора.

Вашата подкрепа е много по-осезаема и силна в нашия дом – стадион „Христо Ботев“. Във всички трудни времена Вие, феновете, винаги сте били плътно зад отбора.

Разбираме вашето недоволство от слабите резултати на отбора. Въпреки представянето на терена и загубите, вие не спирате да подкрепяте тима през всичките 90 минути.

Няма как да толерираме случилото се след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив (София).

Агресията към нашите футболисти и щаб, както и обидните скандирания, са недопустими и не прилягат на европейски клуб като Ботев.

Призоваваме „жълто-черните“ фенове да продължават да подкрепят страстно отбора от трибуните, въпреки незадоволителното класиране и слаби резултати.

Само клуб и фенове, заедно, можем да върнем Ботев на мястото, което заслужава – при водещите отбори и в битката за трофеи и купи.

С уважение,
Ръководството на ПФК Ботев”

34 КОМЕНТАРИ

  1. Правилно беше да се награбят футболистите, но не в тях е вината. Още повече не малко от тях стават – Ханкич, Рой Херман, с известни уговорки Бароан и Генев, дори някои от “маймунките”. За несъгласните – погледнете подредбата на футболистите и колко стриктно спзват един и същ подход на играта – къси и много силни пасове на крак, които не могат да обработят, подредба в изпънати по конец 2(?!) линии, балонни центрирания към дъгата на наказателното и т.н. Това не говори лошо за футболистите, а за този (или тези), които им я налагат. Като прибавим и постоянно играене с един и същ състав изглежда, че основната ни концепция е да рекламираме послушковци, които да продаваме я в Русия, я в някой нискоразреден европейски отбор. Защо един Бисер Бонев например отиде в Крумовград и се разигра, защо Тонев, които всеки мач се раздаваше на 100%, млад е и има не лоши качества беше преотстъпен за да има място за далеч по-лошо представящи се футболисти. Постоянно се обяснява как младите футболисти не ставали. Млади футболисти се градят около гръбнак опитни, дайте пример за успешен отбор с един играч (Лъчо) над 19 години. Всички тези неща, както и много други говорят, че някои отгоре си няма хал хабер какво прави и е притеснен, че след футболистите идва неговия ред. Помнете ми думата – и да вземем нови играчи с нов треньор, ако политиката на отбора е това, нищо няма да се промени и догодина може да сме пътници към “Б” група.

  2. Много правилно сте написали от ръководството,което и да е то ,,,”европейски клуб като Ботев”.
    Ето там ни приляга да играем,а не да ни бие всеки.
    Така че, вие се замислете и работете,а не ние!
    Очакваме резултати и хубава игра!
    ТОЙ НЕ УМИРА !

  3. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА….

  4. САМО БОИ И СЪБЛИЧАНЕ ДО ДУПКА ЗА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ….

  5. 6
    2

    Молива (Караславов) платената любов какво прави още в този клуб и докога ще е там на хранилката ? Това ли е лицето на Ботев питам аз ??? Защо си мълчин и такива хрантутници да са вън !!!!

    • 2
      3

      Ти ли му плащаш заплатата? Ако му плащаш, сменяй го веднага!!!!……….наистина не става!!!

    • 2
      2

      Ако не си му работодател, събери няколко съмишленици и искай среща с някой началник или със собственика!!! …………….изложи вижданията си там!!!!!

  6. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    1
    1

    ЗАРАДИ ТАКИВА ВАНДАЛИ ОРАТА НИ МОГЪТ ДА СИ ЗАВЕДАТ ДИЦАТА НА МАЧ!!! ДРУГИРЪНИ ПИАНГУРИ!!! И ПРИ НАС Ф ЛЮБИМИЯ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМУТИФ Е ТАКА!!!!! АМА ПРИ НАС СКОРУ ША ДОДЪТ БЛАГУДЕТИЛИТИ УТ АНАДОЛА ЗИКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И СИЧКУ ША СА УПРАВЯ НА НЕГУ!!!! ИЗЧИСТЕТИ ТАС ПАПЛЪЧ И Я НАТИКЪЙТИ В ДРЪНГОЛНИКА!!! ДА БАЧКЪТ ЗА БЛАГУТУ НА ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБУЛ!!! А НЕ………………………САМУ ГЛОБИ И ЗУЛУМЛУЦИ!!!!! ПУФ ПАФ!!ч!

    • 1
      1

      СЪШТЪТА ТАКВАЗ ПАПЛАЧ ЗАПАДНЯЦИТИ Я СЪБРАФА, ЗОМБИРАФЪ, НАЦИФИЦИРАФА И АЙДЕ В АЗОФ!!! ЦЕЛИТИ СА НАШАРИНИ КЪТ ПАНДИСЧИИТИ ПО ТЕЛЕСАТА! 32 ГУДИНИ ДЕГРАДАЦИЯ!!! НАКРАЯ ГИ ПРАТИХА ДА СА БИЯТ С БРАТУШКИТИ И МРЪТ КЪТ СКАКЪЛЦИ………… НИШТУ НИ СТАВЪ УТ ТЕС НЕХРАНИ МАЙ КУФЦИ!!! В ДРЪНГОЛНИКА И БАЧ, ЗА БЛАГУТУ НА ФУТБУЛА!!!! ПУФ ПАФ!!

  7. МЮМЮН КЛОАКОМОТИФЕЦА УТ СТУЛЮПИНУУ ...с клоакомутиф ф серсету:)
    1
    1

    СИЧКУТУ НЕИНТИГРИРЪНУ РОМ ДЕТУ ВЛЕЗИ НА ТИРЕНА, В ДРАНГОЛНИКА!!! ДА БАЧКЪТ ДУКЪТУ ПЛАТЯТ ГЛОБИТИ УТ НАЧАЛУТУ НА СИЗОНЪ!!!! ………………ША СЪБЛИЧЪТ??? НИ МОГЪТ ДА СЪ ПУДПИШЪТ, НА ДИКИМЕНТИТИ УДРЯТ ПАЛЕЦ, ШТЕЛИ ДЪ СЪБЛИЧЪТ??? ТИА СА ПРИШЪЛЦИ УТ КИСТИНДИЛ И СА ВНИДРЕНИ ВЪВ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ИНТИГРАЦИЯ!!!!!!!! НИЙ В СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФ ИМАМИ ГУЛЯМ НЪПРЕДЪК!!! ТАКА СНЕ ГИ ИНТИГРИРЪЛИ, ЧИ СИЧКИ СЪ ПУКРИХА СЛЕД ТРОЙНУТУ КЛАТИНИ УТ ЛИФСКАРИТИ!!! НИ ВИДЯФТИ НИКУЙ ДА РОПТАЙ!!!!! КАК ША РОПТАЙ??? ДА НИ ДАВА ТОЙ КИНТИТИ?!!! ПРИ НАС ВЪФ КЛОАКУМУТИФ СБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ И ИМЪМИ ИЗВЕСНУ ПРАВУ ДА КУМИНТИРЪМИ. АМА ТИА ХАЙМЪНИ КИСТИНДИЛСКИ ДЕТ СЪБЛИЧЪТ ИДИН КЪШОН НИ СА СБРАЛИ, А ИМЪТ ГУЛЕМИ ПРИТЕНЦИИ!??? ГЛОБИТИ ЗАРАД ТЯФ СА НАД 100 ХИЛКИ!!! АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! СИЧКИ В ДРЪНГОЛНИКА!!!! ТИЯ НИЙ УТ КАК СПРЯФМИ ДА ГИ ПУСКЪМИ НА ЛАЙНУТЯ СА ПРИХВЪРЛИХА И ПРАЯТ ЗУЛУМИ ВЪФ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! СКРИТИ СИКРЕТНИ АГЕНТИ НА СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФ!!!! ИМА КАМЕРИ, ПРЕГЛЕД, СЪД И В КАУША!!! ПУФ ПАФ!

  8. 7
    1

    ТОКУЩО РАЗБРАХ, ЧЕ БАЛТАЗАР Е ПЪТНИК. ТОВА ГО ПРЕДВИДИХ ОЩЕ ПРИ ИДВАНЕТО МУ. ТРЕНЬОР, КОЙТО СЕ СЪГЛАСЯВА ДА ПОЕМЕ ОТБОР БЕЗ ДА Е НАПРАВИЛ СЕЛЕКЦИЯ И ПОДГОТОВКА. ГО ОЧАКВА САМО ТОВА, ОСОБЕНО, АКО ШЕФ МУ Е ИЗРУДА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НИЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА ЗА ПОСЛЕДНИЯ. ПЛЪХЪТ ОСТАВА ПОД ЗАВИВКАТА НА ЦИНГИТО. ЯВНО ЛЮБОВТА Е СИЛНА И НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ. ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ВСЕКИ ДРУГ ТРЕНЬОР, КОЙТО ДОЙДЕ ЩЕ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА БАЛТАЗАР!

  9. 12
    1

    С ДВЕ ДУМИ КАЗАНО: ИМАТЕ ПРАВО ДА ПЛАЩАТЕ БИЛЕТИ И КАРТИ, НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИСКАТЕ КАЧЕСТВО! УВАЖАЕМО РЪКОВОДСТВО, ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НА ТЕРЕНА, СЛЕД МАЧА И ДА ОБЯСНИТЕ НА ПУБЛИКАТА КАКВО ОСЪЖДАТЕ. ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗНАХТЕ, АМИ СЕ СКРИХТЕ КАТО ПЛЪХОВЕ? КЪДЕ Е ВАЛЕНТИЧ? КЪДЕ Е СЪЗДАТЕЛЯ? КЪДЕ Е ГОЛЕМИЯ КАПАЦИТЕТ? ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ И ДА ЧУЕ МЕЧТАНОТО ОТ НЕГО МОЩНО: ДА ТЕ ЕБЕМ В ГЪЗА? НАЛИ ТОВА МЕЧТАЕ ТОЗИ ДЖЕНДЪР? ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА КАЖЕ ЗАЩО И ДВАТА ОТБОРА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ТРАГИЧНО? ДА КАЖЕ КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА СЕЛЕКЦИЯТА? ДА КАЖЕ ЗАЩО ПОДБРАНИТЕ ОТ НЕГО ТРЕНЬОРИ НЕ МОГАТ ДА СЪЗДАВАТ ФУТБОЛИСТИ И ОТБОРИ? ЗАЩО ЗИНГАРЕВИЧ НЕ ГО ИЗКАРА ПРЕД ХОРАТА И ДА ОБЯСНИ КАКВИ СЪВЕТИ МУ Е ДАЛ? ТАЗИ ВАША ДЕЙЛАРАЦИЯ Е ВЪРХА НА ВАШЕТО НАХАЛСТВО, НЕКАДЪРНОСТ И НАГЛОСТ! ЛЕСНО Е ДА СЕ КРИЕШ ЗАД ДУМАТА РЪКОВОДСТВО. А ЗАЩО НЕ СИ НАПИСАХТЕ ИМЕНАТА? А КЪДЕ СА КРУТИТЕ ВИ МЕРКИ? А КЪДЕ СА ВИНОВНИТЕ? МИШКИ СТЕ ВИЕ, ДОРИ НЕ СТЕ ПЛЪХОВЕ!

    • 1
      3

      Ние не сме от Столипиновския отбор, че да “искаме качество” по такъв вандалски начин!!! Поискай среща с ръководството и изложи възгледите си!!! Такова “искане” носи само загуби и щети за отбора!!! Ако можеш да издържаш отбора, отлично!!!!! Почвай и сменяй всички!!!!

  10. 9
    1

    Нещо за Карандаша да кажете? А за Фичо? За Пачев дори няма и да питам! Дайте да обсъдим нашите българи,бляда по – нататък!

  11. 10
    1

    И ние феновете осъждаме некадърното ръководство. Играчите го отнесоха горките, ама бая се насъбра. Ако ръководството не бяха путки, те щяха да излезнат. Не да се крият зад псевдо футболисти.
    Всички вън. Некадърници. Сега, не утре. Взимайте си перлите и вън.

  12. Е,га ти чувствителните? Може ли да си е…те п…. майна? Народа го е казал много, много, ама много отдавна: На такъв г..з, такъв к..р!

  13. 4
    4

    Аз идвам на Колежа да изпълня това, което съм обещал. САМО ЛОКО!

  14. 4
    2

    Ама те май искат да им счупим краката и да приключват с псевдо футбола…

  15. 12
    1

    Това не е протест само срещу 3то разрядните футболист,а също и към некадърното ръководство !
    Както не разбираш от футбол ,просто плати на СПЕЦИАЛИСТ ,а не на палячовци които не знаят къде се намират …

  16. 16
    1

    Играчите са виновни до толкова че толкова си могат не може да искаш от общ равотник да бъде доктор .Виж обаче тези който ги докараха и взеха комисионни че ще атакуват ЛЕ на тях мамицата им да поебеш помашко педераска босненска и руски сволачи с ранички и ня помияр Дагуев ли е мангуев ли е ебал съм му майката и на оня комарджия руски където яде шутове в Рединг тях е крайно време да съблечем а не да ми се кипрят във Вип боксовете и да ядат гурме и не само да ги съблечем и оня на школата тоя анонимник къв бой иска трябва ли пу пет години майка ти еврейска дейба бой ти трябва чифут .Затова другия мач предлагам тях да съблечем а тоя чифут на 2 отбор да изпратим подобаващо на майка му в изрелската путка.

  17. 8
    2

    ТВА НЕАДЕКВАТНО И ДЪРЖАСТО СЕ В БУДНА КОМА РЪКОВОДСТВО СА ЕДНИ РАЗБОЙНИЦИ СХЕМАДЖИЙ И АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ А ОТБОР НЯМА ТЕ ДА ПЛАЩАТ НА ХОРАТА БИЛЕТИТЕ И ХОРАТА ДА ХОДЯТ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ВЪН

    • МЮМЮН КЛОАКОМОТИФЕЦА УТ СТУЛЮПИНУУ ...с клоакомутиф ф серсету:)

      КО КАЗА?:)))))))

  18. 12
    3

    Футболистите , не са виновни за нищо ,просто това са възможностите им.Виновни са тези които са ги селектирали.Действията на част от феновете са обидни за нашия клуб.

  19. 16
    5

    ПЪЛЕН БОЙКОТ НА МАЧОВЕТЕ.
    ДА ХОДАТ РУСОРОБСКИТЕ ПЛАТЕНИ КУРВИ.

    • САКЪН БЕ АБИ!!! ША ЗЕМЪТ ВМЕСТУ РУСНАЦИ НАШТИ ИДУЛИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И НИЙ СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОКУМУТИФЦИ ША УВЯХНИМ!!! ПРАЙ СИ ПАС, ШТОТ ША НА ПРИМЕСТЯТ В КОНДОФРЕЙ!!! ПУФ ПАФ!!!

  20. 4
    2

    Как пък точно в този мач обявиха война, тези които са на хранилка? Предните два мача беше по-голяма трагедия…

  21. 5
    5

    Имате камери, установете “биячите”, които бяха на терена, те да плащат глобите!

Коментарите са затворени