Зико за „Колежа“: Съзнателно или подсъзнателно вчера точката за Колежа не бе приета, сега ще се забавим с месец

24
1092
Здравко Димитров на ст. "Христо Ботев", снимка: Спортал

Кметът на града Здравко Димитров коментира анекса за завършването на стадион „Христо Ботев“ с цялостна козирка и фасада.

„Видяхте вчера какво стана. Предложението не бе прието. Някои общински съветници съзнателно или подсъзнателно не го гласуваха. Да, вкарахме го в последната минута. Всички искаме стадионът да стане до края на годината и затова го вкарахме извънредно. Сега ще се забавим с един месец, но на 8 юни ще го вкараме отново. Нека всички знаят, че не става въпрос за вдигане на сумата с нито една стотинка. Повтарям- с нито една стотинка. Просто се разпределят средствата- аванс през тази година, а останлите средства през 2024 и 2025 г.“, заяви кметът.

SHARE

24 КОМЕНТАРА

 1. Като повечето неща у нас, и стадиончето „колеж“ ще чака покриване и довършване още четвърт век, а може и да не дочака! Преди това може да почне обратен процес на разтурване, както доста други строени и недостроени, некачествени обекти!

 2. 2
  2

  – Къдя са фенивити?
  – На къра копат доматито

 3. 5
  4

  Здравейте,
  искам да попитам господин Кмета и Общинския съвет защо се дадоха 100 милиона за този НЕНУЖЕН и некачествено строен вече срутващ се стадион на който днес имаше 1500 човека въпреки 1000-дата раздадени билета на деца от Пловдивските училища?

  Кой, г-н Кмете, ще влезе в затвора за прахосване на обществени средства ?

  Вие кмет на цял Пловдив ли сте или на 10-тина АЛЧНИ ЖЪЛТИ ПРОСЯЦИ?!

  Благодаря предварително за отговора!

  • 4
   2

   Зико дава отговор. Аз съм един палячо ненужник и единствената ценност която си имам са петата до сливиците и 6-те бахура рязко в дивия ва да сейба

 4. Зико май ще излезе едно гнусно и миризливо жълто лайно.

 5. 9
  5

  Кмете, а за Лаута авансово, кога бе лъжец долен?

   • Андрей, така и си остана неграмотен….

    Ех, колко жалко е да жъта подлога на Пеевски

 6. 6
  1

  Тъпия Зико дори не може да разбере как го ползват като бушон… кретен

 7. 8
  5

  A за стадион „Локомотив“?!

 8. 3
  3

  Стикс много си активен! Не си чакал да излезне новината. Обедна дрямка няма ли за теб. Постоянно си на амбразурата. А, за Гешев, да прав си .. спи! – човека все пак е в отпуск. Почива си, но добре че си ти. Вече ще се задейства. хахахахаха. Сега спокойно отиди хапни нещо.

 9. 2
  4

  Колко сте смешни тези под мен. Общината плаща за собственият си стадион да се построи…ТОЙ СЕ ВОДИ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ. Клубът е просто наемател и плаща наем…ТОВА Е…Както е между другото и с Локомотив.

  • 4
   4

   Мишок, не се прави на загрижен. Фалшив си. Смърдиш.
   Буферите защо четат статии за Ботев Пв – защото чрез Ботев живеят. Вероятно Там намират смисъл. т.е и те са от Ботев, но не си признават.
   Как може да те вълнува иначе друг тим????!!!!

  • 4
   3

   Ако беше толкова чисто както се опитваш да го изкараш, Общината нямаше да строй „вашия дом“ окичен с вашите символи, а стадион Пловдив, където щяха да играят ВСИЧКИ пловдивски отбори.
   Второ, във всяко общество, изградено на принципите на демокрация и пазарна икономика, преди да се дават обществени средства се прави ДОПИТВАНЕ до хората!!! Ако инвестицията се одобри от тях, то се съставя план за целесъобразност, доходоностност и възвращаемост. Къде е този план в случая??!!
   Трето, защо на Христо Крушарски не беше разрешено да строй общински стадион – дом на Локомотив и МНОГО ДРУГИ клубове, а на бизнесмена в анцуга е разрешено, че даже му се плаща АВАНСОВО!!!!?? Защо тогава имаше КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, а сега уж НЯМА?
   Четвърто, хич не е ясно къде отиват средствата – нима вие самите не призовавахте за проверка по същата тази причина??!! Двуличие, а??!!
   Пето, самия СМЕШЕН наем вече е нередност – и то при положение че сами се хвалихте колко милиона ще спечелите от този стадион до края на сезона само!!
   Шесто(любимото число 6) – още ли питаш „какъв прокурор ме гони?

  • 5
   3

   Общината вече си има общински стадион Пловдив.
   за него нехае и го оставя да се разруши, а за „дома на АФД БотевЪ“ налива десетки милиони….

  • 3
   1

   и какъв наем плащате, другарю командир по пропагандата?

   • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум

    много го издигна този евтин ТРОЛ….

 10. 4
  4

  Общината плаща на собственика на очастен клуб да си строи база!!! Това общински отбор ли е или комунизмът се е завърнал.

 11. 6
  6

  Алчните жълти селяни не им пука за детски градини и болници. Те искат да ГРАБЯТ и стават все по-алчни.
  Защо никой не провери дали тези милиони не отиват за издръжка на отборчето им?

Comments are closed.