На поредна излагация на Колежа станаха свидетели феновете на канарчетата, които отделиха от времето си в петъчния следобед, за да отидат на двубоя от Първа лига Ботев Пд – Локо Сф. Столичните железничари се оказаха поредния отбор, който дойде, видя новия стадион и победи селекцията вече не знаем на кого. Локо Сф дойде на Колежа, след като собственикът им обяви, че напуска клуба. Така на практика клуб без президент победи Ботев Пд на руския милиардерски син Зингаревич.

В 5-ата минута Ботев разгърна добра атака по левия фланг, при която Па Конате центрира остро по земя. Антоан Бароан получи топката и шутира, но ударът му беше блокиран. Кълбото попадна в Красиан Колев, който от границата на наказателното поле стреля много неточно. В 9-ата минута гол на Алан Диас беше отменен след намесата на ВАР. Центриране на Антонио Вутов беше посрещнато от стража Георги Аргилашки, който пък беше изблъскан от Димо Бакалов. Топката падна на крака на Диас, който от няколко метра се разписа. Първоначално голът беше зачетен от съдията Петър Кузев, но след намесата на ВАР арбитърът промени решението си.

В 11-ата минута Красиас Колев разтресе горната греда на вратата зад Бубакар Гайе. Младокът изпълни безупречно пряк свободен удар, но нямаше нужния късмет. Впоследствие и Джеймс Ето’о стреля в аут. Минута по-късно Мартин Секулич влезе остро в наказателното поле и извади топката назад към своя колега Антоан Бароан. Французинът опита да стреля, но не намери кълбото по най-добрия начин.

В 22-рата минута Антонио Переа пробва късмета си с шут от далечна дистанция, който беше насочен право в ръцете на вратаря. В 27-ата минута стената пред Аргилашки блокира опасен удар на Антонио Вутов от фаул. От последвалия корнер Дейвид Малембана се извиси над всички, но и неговият удар с глава беше спрян от защитник. В 31-вата минута Красиан Колев отново изпълни фаул от границата на наказателното поле. За разлика от първия му опит, при който удари греда, този беше доста разочароващ.

В 45-ата минута гостите поведоха в резултата с гол на Карлос Франса. Антонио Вутов опита подаване към свой съотборник, но вместо това топката намери набралия скорост Франса. Футболистът на гостите влезе в наказателното поле, изненадвайки защитата на Ботев, след което опъна мрежата.

В 56-ата минута Николай Минков намери Антоан Бароан зад гърба на защитата на Локомотив. Нападателят стреля от движение, а Бубакар Гайе успя да избие в корнер шутът, насочен в горния му ляв ъгъл. От последвалия ъглов удар отново вратарят трябваше да се намесва след изстрел на Бароан. Секунди след това Мартин Секулич овладя топка в противниковото наказателно поле и опита техничен удар, но Гайе спаси с една ръка.

В 64-ата минута се оказа, че Красиан Колев няма ден, защото за втори път негов удар срещна горната греда. Халфът направи двойно подаване с Антоан Бароан и от движение шутира. Топката му срещна крака на защитник в червено-черно и описа коварна парабола, при която Гайе беше безпомощен, но пък кълбото кацна върху горната греда.

В 70-ата минута същата комбинация направиха Мартин Секулич и Самуел Супрайен, озовал се в наказателното поле. Нападателят потърси далечния ъгъл, но Бабакар Гайе с една ръка успя да отрази. Четири минути по-късно гостите от София удвоиха своята преднина след поредна грешка на защитата на Ботев. Франко центрира по земя в наказателното поле, а Самуел Супрайен не успя да изчисти топката по най-добрия начин. Вместо това той я поднесе на Станислав Костов, чийто първи удар беше блокиран, но след това нападателят изпревари излезлия напред Аргилашки.

Веднага след попадението Ботев можеше да върне едно попадение, но ударът на Рой Херман беше париран от Гайе. В оставащото време Ботев така и не успя да се добере поне до гол и Локомотив се поздрави с трите точки, прекъсвайки лошата си серия.
 

54 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Злото е руснака, по най-бързия начин вън!!!

  2. 7
    3

    Поредна излагация на Колежа! Отбор без собственик, дойде, видя, и наеба

  3. 14
    5

    С или без собственик, всеки ги лашка на Копнежа защото те са дънни риби. Стадиона, повече от половината празен а на терена жива скръб и кал по гърбо.

  4. Асоциация на ходжите от родопската яка - необрязани /АХРЯН/
    12
    3

    ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ КВО СЪ СЛУЧИ, ЧЕ И МАЛКОТО ЛОКО НИ ГО НАБУЧИ.
    ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ МАЧА СВЪРШИ И С МЮСЮЛМАНЧЕТО БАЛТАЗАР СМЕ СЪЩИТЕ МЪРШИ.

  5. 14
    3

    ПЪРВОТО ЛОКО НА ИЗПЛЮЩЯ КВО ЛИ ЩЕ Е С ОНЕЯ ГАДОВЕ ДЕТ НИ НАБУТАХА 6 БАХУРА И 1 ПЕТА ВГЪЗЪ?

  6. 10
    4

    Стоян канара каза, жа са проиба ама на веки Бутвфъ мий в сърцето ва да сейба.

  7. 19
    7

    КОГАТО ПИСАХ, ЧЕ ОТКРИВАНЕТО НА СТАДИОНА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПАНАХИДА, МНОГО ХОРА СЛАГАХА МИНУСИ. И ВСЕ ПАК ДА ЗАГУБИШ ОТ ПО СИЛНИ ОТБОРИ НЕ Е СРАМНО, СРАМНО Е КОГАТО ГУНИШ ОТ ОТБОРИ ОТ ТВОЯТА ЧЕРГА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЕЗИ ЗАГУБИ БЯХА ПРЕДИЗВЕСТЕНИ. ВСЕКИ НОРМАЛНО РАЗСЪЖДАВАШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ОЧАКВА ТОВА, СЛЕД ИДИОТСКИТЕ ПОСТЪПКИ НА ЗИНГАРЕВИЧ И ИЗРУДА. СЛЕД ПРОВЕДЕНА ПОДГОТОВКА, ДА ОБЕЗКЪРВИШ ОТБОРА, ДА ДОКАРАШ ЕДНА ПАСМИНА НЕГРИ ОТ НЕИЗВЕСТНИ ОТБОРИ, СЕ ИСКА НАЙ МАЛКО ДА СИ ЛУД, ДА СИ БЕЗОТГОВОРЕН, ИЛИ СТРАШНО ЗЛОНАМЕРЕН. ТОЧНО ТАКЪВ Е ВАЛЕНТИЧ. ДРУГ ПЪТ СЪМ ПИСАЛ ЗА ПОКАЗАНИТЕ ОТ НЕГО ПРИЗНАЦИ НА НЕАДЕКВАТНОСТ, ОМРАЗА, ЗЛОСТОРНОСТ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. УЧУДВА МЕ, ЧЕ ЗИНГАРЕВИЧ СЕ Е ДОВЕРИЛ НА ТОЗИ ЧОВЕК И ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА ДЕЙСТВИЯТА МУ. ЦЕЛИЯТ ГРАД ОЧАКВА ТОЗИ СТАДИОН, ПОДРАЗБИРА СЕ, ЧЕ БОТЕВ ТРЯБВА ДА ИМА ГОТОВ ДОБЪР ОТБОР, ОТГОВАРЯЩ НА НОВИЯ СТАДИОН И ВАЛЕНТИЧ СЪСИПВА ОТБОРА С ПРОГОНВАНЕТО НА ВСИЧКИ ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ. НАЗНАЧАВА СЕ ТРЕНЬОР ПАРАВАН, ДИКТУВА МУ СЕ КАК ДА ТРЕНИРА, КАК ДА ИГРАЕ, КОЙ ДА ИГРАЕ И СЕ КРИЕ ЗАД ГЪРБА МУ. ДНЕС ТРЯБВАШЕ ВАЛЕНТИЧ ДА БЪДЕ СЪБЛЕЧЕН И ПУБЛИЧНО ЛИНЧУВАН, А НЕ ФУТБОЛИСТИТЕ. ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ. ТЕ ТОЛКОВА МОГАТ. С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА 1, 2 , ОСТАНАЛИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ. ТЕХНИЧЕСКИ ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ СА НА НИВОТО НА УЧИЛИЩЕН ОТБОР. ТЕ НЕ МОГАТ ДА СПИРАТ ТОПКАТА, ТЕ НЕ ВЛАДЕЯТ НИТО ЕДИН ВИД УДАРИ, НЕ МОГАТ ДА ЦЕНТРИРАТ, ИГРАТА С ГЛАВА КУЦА, А МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ ОТСЪСТВА. ДВЕ ГОДИНИ ПОВТАРЯМ, ЧЕ БОТЕВ С ТЕЗИ ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ 3-5-2. ТЕ НЯМАТ БЪРЗИНА, ПОДВИЖНОСТ, ТАКТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ ЗА ТАЗИ СХЕМА. ИЗРУДЪТ, КАТО НЯКОЙ ФАТМАК, ПРОДЪЛЖАВА ДА УПОРСТВА. В РЕЗУЛТАТ БОТЕВ НЯМА ПОЧТИ СУХА МРЕЖА. КАТО ЦЯЛО ФУТБОЛЪТ НА БОТЕВ Е ИМПОТЕНТЕН, ИНФАНТИЛЕН, НЕРЕЗУЛТАТЕН И СТАРОМОДЕН. ЗА МЕН ОСНОВЕН ВИНОВНИК Е ВАЛЕНТИЧ. ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА НАПУСНЕ БОТЕВ. ПО ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА ПОВЕЧЕ С ФУТБОЛ! ЗИНГАРЕВИЧ, АКО ИМА ПАРИ, ТРЯБВА ДА СЪБЕРЕ МОЗЪЧЕН ТРЪСТ, КОЙТО ДА НАЧЕРТАЕ ПРОГРАМА ЗА БЪРЗОТО РАЗВИТИЕ НА БОТЕВ. СЛЕДВА ИЗБОР НА ТРЕНЬОР, СЕЛЕКТИРАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ И ИНТЕНЗИВНА РАБОТА. В ШКОЛАТА НЕЩАТА СА ПОДОБНИ. НОВ ДИРЕКТОР, НОВ МЕТОДИСТ И НОВИ ТРЕНЬОРИ СА НЕОБХОДИМИ НЕЗАБАВНО. АКО ЗИНГАРЕВИЧ НЯМА ПАРИ И АКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕНАСТРОИ ЗА НОВИ ДЕЙСТВИЯ, ПО ДОБРЕ ДА ОСТАВИ БОТЕВ. ИМА ДОКАЗАНИ БОТЕВИСТИ, КОИТО ЩЕ НАМЕРЯТ ВЕРНИЯ ПЪТ. БОТЕВ Е ВЕЧЕН. ДОКАЗВАЛИ СМЕ ГО И АКО ТРЯБВА ПАК ЩЕ ГО ДОКАЖЕМ. ДАЛИ ЩЕ ИЗВЪРВИМ ЦЕЛИЯ ПЪТ ОТ В ГРУПА ДО А ГРУПА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. ПО ДОБРЕ С НАШИ МОМЧЕТА ДА ВЪРВИМ СТЪПКА ПО СТЪПКА, ОТКОЛКОТО ДА ГЛЕДАМЕ АФРИКАНСКИ МОЗЪЧНИ ИНВАЛИДИ! ФУТБОЛЪТ Е ПРОСТА ИГРА, НО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА. НА НАШИЯ СТАДИОН, НА НАШАТА БАЗА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА ПЪРВО БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, А ЧУЖДЕНЦИТЕ ТРЯБВА ДА СА С КЛАСИ НАД НАС ЗА ДА НИ ПОКАЗВАТ ВЪРХОВЕТЕ НА ИГРАТА. НЕГРИ, СЪБИРАНИ ОТ ПРАШНИТЕ ИГРИЩА НА АФРИКА НЕ СА НИ НЕОБХОДИМИ. ВАЛЕНТИЧ И ЗИНГАРЕВИЧ ДА ГИ ВОДЯТ ДРУГАДЕ. ОСТАВАМЕ С НАДЕЖДАТА, ЧЕ БОТЕВ ЩЕ ПРЕБЪДЕ! ТОЙ НЕ УМИРА!

  8. 13
    5

    Тя раотата ней за смях,ма не моа съ запръ!
    Българи,мангали,негра на терена,грозни помашки муцуни по трибуните на строежа,мюсулмани в щаба и евреи в ръководството!Вие сте великани бе,великани!А и ей го е,готов отбор да атакува първото място в югоизточна В група!Велики великани!Царете на комедията!

    • 6
      11

      Ти ли ще говориш за муцуни ве циганин крастав ! Грозни сте на Джесиката като крастава жаба и вдлъбнати кат хралупа ! Ма.ка ви де.ба бежанска

      • 8
        3

        Психо,кой да говори !?Изгрев бойските,черни мангали,помаците или преселниците от харманлийските села,А!?Споменатите в горното изречение са основателите на недолюбвания в нашия град отбор!Най-жалкото е ,че тази сбирщина е кръстила отбора си на действително не умиращият ,велик българин Ботев!Лошото е,че сбирщината с всичките си действия мерси името Ботев!

        • 3
          4

          Стига ма цигански -арменски-чифутски-гагаузки мангал , всичкото пришълец е от мангал лаутар клуб ! Никакви не сте лаутари , ама никакви…жив пърдеж , в тая 6-а ще сте последни без победа , кръводарители

      • Погледни си главата в огледалото индианец

        • Шльокото победа в 6-а кога ?
          Никогалииии мангич
          Гномовеее

    • 2
      1

      по добре помак отколкото пловдивски циганин.

        • 2
          3

          Аве правоглав миришете да си ебе майката , крива е главата на Камбурчо е брадясалия зайко-байко портаджията

        • Циганьор мнооо дъниш на проказа мухахаха

  9. 14
    5

    Ава ъпапи, нъль бяхми мильони фйенуви, пък стъдьонът нещу многу уплишивял ва дъгуевъ?

    • 7
      6

      7000 бе циганке, ти виждал ли си толкова, освен в маалата на мешарето

      • 7
        2

        Там във вашата махала даже сте повече!50000 хиляди изгрев бойци ,черни и отвратителни мангали!

        • Левент и Зеки ша те чиластрат джанго , манаф ще ти викат , че си алкадин

  10. 15
    4

    Га жа бийми ва? И кон док не дават. Повичи няма да одим

    • 5
      7

      Виж там за бензина , то ти си с колело сигурно, ама виж иди с някоя туба на Лялутата

      • 5
        2

        Харманлийско-помашка мастийо,отново доказваш с написаната олигофрения,че си в регистрите на психо-болницата!Вземи помощ от учителя си ,за да оправиш поне малко правописа!

  11. 14
    5

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ПАК НЪ ИБАХА ДУКУГА ТОЗ БРУТАЛЕН СЕКС НИ МОА ДА СИ СЕДНА НА ГЪЗЪТ ИСКАМИ ОТГУВОРИ ОТ РАКУВОТСТВОТУ

  12. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    18
    10

    Здравейте,
    искам да попитам господин Кмета и Общинския съвет защо се дадоха 100 милиона за този НЕНУЖЕН и некачествено строен вече срутващ се стадион на който днес имаше 1500 човека въпреки 1000-дата раздадени билета на деца от Пловдивските училища?

    Кой, г-н Кмете, ще влезе в затвора за прахосване на обществени средства ?

    Вие кмет на цял Пловдив ли сте или на 10-тина АЛЧНИ ЖЪЛТИ ПРОСЯЦИ?!

    Благодаря предварително за отговора!

    • 7
      6

      да прав си манго на вас една трибуна ви стига върнете другите пари

      • 4
        4

        Първо :членът ти беше една малка амжурка!Второ: малка защото доказателството е видно ,когато бе ампутацията на финала!

        • 1
          1

          Боли ма уя за керливия финал циганке ще плякам чисто гол и ще виеш

  13. 15
    10

    МАЛИЙЙ И ТВА ЛОКО НА ИЗКЛАТИ…НА НОВИЯ СТАДИОН НОВО МАНДРЪСАНИЕ!

  14. 18
    5

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕЗОНА СВЪРШИ И СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА… ОП СА

  15. 8
    9

    Този паляк ван Хертум кой и защо продължава да го пуска в игра ???

    • 14
      3

      Сего този ван Хертум ли е виновен, виновниса ФК ботевъ.

Коментарите са затворени