ПФК Ботев Пловдив кани своите привърженици да станат част от Клуба. Всеки член ще получи клубна карта, с която ще се възползва от много отстъпки, награди и право на участие в игри, организирани от клуба.

От утре (петък), в 10:00ч., всеки желаещ, може да придобие своята клубна карта от билетна каса „Юг“ на стадион „Христо Ботев“.

Притежателите на карта ще могат да се възползват от следните преференциални условия:

20%* отстъпка за сезонна карта 2023/24;
15% отстъпка във фен магазините на Ботев и ексклузивни цени на определени продукти;
До 50%** отстъпка за билети за определени мачове;
До 40%*** отстъпка за скайбокс (без терасни места) на стадиона;
Участие в игра за 1 велосипед на стойност 3600 лв. и други награди по време на всеки домакински мач от сезон 2023/24 (изисква се присъствие на мача за участие в играта);
Участие в тегленето на голямата Коледна награда – нов автомобил с регистрационен номер започващ с РВ 1912;
Приоритетна каса на стадиона за закупуване на билети;
30% отстъпка при закупуване на клубен велосипед;
Ексклузивни отстъпки за стоки и услуги на клубни партньори;
Достъп до специални събития за членове с участието на футболисти на Ботев.
Клубната карта дава специални бонуси и за настоящия сезон:

Участие в игра за 1 велосипед на стойност 3600 лв. и други награди по време на всеки домакински мач от сезон 2023/24 (изисква се присъствие на мача за участие в играта);
До 40% отстъпка за закупуване на билет за оставащите мачове от сезон 2022/23 за определени сектори и редове;
При закупуване на членска карта преди края на сезон 2022/23 (мач с ФК Арда), специална отстъпка при закупуване на карта за сезон 2023/24 от 30%*.
Членството в клуба е 120 лв. на година (заплащането ще се извършва в брой на касата на Южната трибуна), като ще важи за есенния и пролетния дял от първенството за сезон 2023/2024.

________________________________

* не се комбинира с други отстъпки

** мачовете се определят допълнително от клуба; всеки претижател има право да закупи до 1 билет на мач

*** при наличност

15 КОМЕНТАРИ

  1. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!

    Другари, този стадион само със томболи, концерти и безплатни сандвичи със шпеков салам ли ще го пълним?
    Няма ли истински ботевисти, които да дойдат заради футбола и отбора?!

  2. А на мен какво ми дадохте, бе другари, като ви доведох цял завод статисти за откриването?

    Май ща ви … майката лъжлива

  3. 5
    3

    ОЩЕ КОЛКО НЕЩА ЩЕ ПУСКАТ ДА ИМА ХОРА НА СТАДИОНА. АМА НЯМА НИКВА ИГРА КВО ДА ГЛЕДАТ ХОРАТА МАЙМУНКИТИ 🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🐒🐒🐒🐒🐒 ЛИ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ДО ЕДИН ВСИЧКИ ВЪН

  4. КЪДЕ Е ОНЗИ ПЛЪХ ИЗРУДА, ДЕТО СЪСИПА БОТЕВ? А СЕГА ДА КАЖЕ, КАК БЕЗ ОТБОР, БЕЗ НЕДЕЛЕВ, БЕЗ ИГРА ЩЕ ДОКАРА ХОРАТА НА СТАДИОНА? ТОЙ , ДОСЕГА, НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ХОРАТА ХОДЯТ НА МАЧ ЗА ДА ГЛЕДАТ ИЗКУСТВОТО НАРЕЧЕНО ФУТБОЛ. НИЕ СМЕ ОЧАКВАЛИ ВИНАГИ ДА ВИДИМ ВИРТУОЗНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ЧИКО, ТУМБИ, ЗИКО, БЕНКСА И ТОШКО. НИЕ НЕ ХОДИМ НА МАЧ ДА ГЛЕДАМЕ ТЪРЧАЩИТЕ 10 МАЛКИ НЕГЪРЧЕТА. НЕ СМЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАЛИ ОТ ИГРАТА НА ПАЧЕВ, ИЛИ ФИЧО. ТЕ ДОПЪЛВАХА ОТБОРА. ИЗРУДА НАПРАВИ ОТБОР ОТ СЕБЕПОДОБНИ. БЕЗДАРНИ, БЯГАЩИ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ ФУТБОЛИСТИ МОЖЕ ДА ХАРЕСА САМО ТОЙ! НО КАК МОЖЕШ ДА МУ ОБЯСНИШ НА БЕЗРОДНИКА И НЕКАДЪРНИК ТЕЗИ НЕЩА? КАК ХОРАТА ДА СИ КУПЯТ КАРТИ КАТО НЯМА ОТБОР, А ИМА САМО НАМЕРЕНИЯ. КОЕ ДАВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА. ВРЪЩАНЕТО НА САЛФЕТКАТА? ИЛИ ПОКАНАТА КЪМ МЪРЛЬО. И ДВАМАТА СМЕ ГИ ИМАЛУ В РЪКОВОДСТВОТО И РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ СА БИЛИ ДОБРИ С ОГЛЕД НА ДАВАНИТЕ СРЕДСТВА. КОЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ ИЗРУДА НЯМА ДА БЪДЕ ОТНОВО ЗАД ЗИНГАРЕВИЧ И ДА МУ ШЕПТИ КАКВО ДА ПРАВИ? ЗИНГАРЕВИЧ СЪС СВОИТЕ ДЕИСТВИЯ И ПРИКАЗКИ СЕ ДОКАЗА КАТО СЛАБОХАРАКТЕРЕН ЧОВЕК. ТОЙ Е ЗАВИСИМ ОТ СВОИТЕ СЛАБОСТИ, А ТОВА ГО ПРАВИ НЕПОСТОЯНЕН В СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ. ТОЛКОВА БЕЗИДЕЕН И СЛАБ ОТБОР ПРИ ТОЛКОВА ДАДЕНИ ПАРИ, НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ. ТАКОВА ТЕКУЧЕСТВО НА КАДРИ НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ. ТОВА ГОВОРИ ЗА ЕДНО ЛУТАНЕ, НЕСТАБИЛНОСТ, НЕПОСТОЯНСТВО И НЕДОВЕРИЕ. АЗ НЕ БИХ СИ КУПИЛ КАРТА. ИМАМ СИ КОЛА, НЕ ИГРАЯ ХАЗАРТ, НИТО ТОМБОЛА. ТЕЗИ ДРЕБНИ ПОДАРЪЧЕТА МОГАТ ДА ЗАЛЪЖАТ ДЕЦАТА И НАИВНИЦИТЕ, НО ТЕ ЕДВА ЛИ ИМАТ ПАРИ ЗА КАРТА. ПРЕДЛОЖЕНИЯТА СА ЕДНА ОБИДА КЪМ СЕРИОЗНИТЕ ХОРА. ТОВА МОЖЕ ДА ГО ИЗМИСЛИ САМО НЯКОЙ, КАТО ИЗРУДА. АМАН ОТ НЕГО И НЕГОВОТО МИСЛЕНЕ. АКО ЗИНГАРЕВИЧ ИМА ПАРИ И СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ, ТРЯБВА НЕЗАБАВНО И БЪРЗО ДА НАЗНАЧИ ДОБЪР ТРЕНЬОР И ДА ЗАПОЧНЕ СЕЛЕКЦИЯТА. САМО ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ МУ ПОВЯРВАТ.

  5. 11
    1

    Добрееееее…. Предполагам,че президентът на Ботев е видял с очите си каква публика има отбора. И сега въпросът е как да мотивира тази публика да му ходи на мачовете при положение,че отборът е пълна трагедия. Как все пак публиката да идва когато отбора яде бой на път и под път?! До вчера той и екипът му си мислеха,че само ще продават футболисти и общо взето ще правят тук каквото си искат. Мисля обаче,че пълният стадион в последните 2 домакински мача леко ги стресна. Неговите финансови “експерти” изведнъж се разшетаха и взеха да се потят да измислят как да задържат и да мотивират тази огромна маса фенове на чиито средства от закупени билети все пак се разчита. И какво измислиха? На първо време да осигурят ученици които с присъствието си да легитимират мачовете им. Т.е. да се види,че не се играе хептен пред празни трибуни. Нима не знае богатият собственик и неговите съветници,че стадион се пълни с победи! Толкова е просто. Пълни се с добро класиране и атрактивен футбол. И ако това е налице хем стадиона ще е пълен, хем ще има и интерес към отбора от чуждестранни мениджъри готови да платят добри пари за добро качество. С велосипеди за примамка няма да стане тая работа. С кола за стръв също няма да стане. А защо не опитате да разиграете цветен телевизор???! може пък да вземе да ви се върже някой??! С трици маймунки не се ловят. Не тръгне ли отбора да побеждава ще има да се надявате на присъствие. Сегашното ръководство на Ботев вероятно изобщо не си дава сметка,че отборът му не е от някаква бананова държава,а от цивилизована страна членка на ЕС в която не може да прави каквото си иска щом плаща. Бананови в отбора са само футболистите които докараха тук накуп барабар с треньора Валентич.

  6. 2
    7

    Хахаха абе защо пускате такива оферти? Страха ви тресе да не се види , че и 1 трибуна няма да може да напълните 😀😀😀 смешници сте и такива ще си останете! ДА ЖИВЕЕ ЗИНГАРЕВИЧ!

    • 4
      1

      Айде вие напълнете вашата и после говори. За трибуната де. За стадион ви е много рано да напълните

    • Кой го казва? Та вашата единствена хореография е да бягате между редовете там, където снима камерата и да имитирате присъствие!

  7. 4
    5

    А УА ЖЪ ИМА ЛЕ КОН, ДОК СЪС КЕПЧУК ВА?

  8. 9
    1

    ЧЕТА В ТОПСПОРТ, ЧЕ БОТЕВ ПРЕДЛОЖИЛИ НА МЪРЛЬО 70 000 ЛВ. ЗАПЛАТА И ЦЯЛАТА ВЛАСТ! ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ВРЪЩАНЕТО НА САЛФЕТКАТА. ВЪРТИМ, ВЪРТИМ, ХОП НА СТАРИ КУРВИ ПОПАДАМЕ. ЗАЩО? ПРИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ БЕШЕ СЪЩОТО И СТИГНАХМЕ ДО ЧЕТВЪРТО МЯСТО. И РЕДОВНО РЕАНИМИРАХМЕ ЛЕВСКИ. СЕГА ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ПО РАЗЛИЧНО? ЕДВА ЛИ. ЩЕ ПОЧНАТ ПАК ЕДНИ ТРАНСФЕРИ, КОМИСИОННИ, ЩЕ ПРАВИМ ОТБОР, ЩЕ ГО ОБИГРАВАМЕ, ДОКАТО ПАК СЕ ОБАДЯТ ОТ ЛЕВСКИ И ЧАО. МЪРЛЬО НЕ Е ЗА БОТЕВ. МЪРЛЬО, В БЪЛГАРИЯ, МОЖЕ ДА ТРЕНИРА САМО ЛЕВСКИ, НО ТОЙ ИСКА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ И СОБСТВЕНИК. КАТО СЪБОРЯТ НАСО РАЕВ, МЪРЛЬО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН И ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА ОТБОРА НА КОЙТО Е ТРЕНЬОР!

  9. 7
    4

    Само така! По възможност повече хора да вкарват пари в отбора. Фенове има. Емоцията ще дойде когато хората не мислят за парите. Всеки да се любува на играта. Само Ботев!

  10. 3
    6

    Хахахахахахаха ,жирк лайнарски. Дайте 120 лв и после някви мижъви отстъпки. Станахте битер лидл и кауфлан мушенници.
    Сиренето струва 15 лв сложат му цена 16 лв на промоци и селяндурите ще се утрепат да купуват хахахаххах

Коментарите са затворени