Легендата на Ботев (Пд) Георги Георгиев – Гецата е уверен, че Азрудин Валентич няма да си тръгне от клуба. Той коментира и дали мястото на собственика Антон Зингаревич е в любимия му клуб.

“Доколкото знам, в клуба всичко е платено и пари се дават. Не съм чувал Ботев да има финансови проблеми до този момент. Други отбори в България имат такива и то много сериозни. Доколкото знам, бюджетът е 17 милиона лева. Е, с този бюджет си на десето място в класирането?! За какво са отишли тези пари? Антон Зингаревич явно си има политика и залага на дадени хора, а те нямат хал хабер от футбол. Те явно си въртят собствените интереси, а това не знам дали Зингаревич го е разбрал. Надявам се да го знае”, заяви бившият халф.

“Щом казва, че Валентич и Балтазар напускат, дано нещо да се промени. Аз не вярвам Азрудин Валентич да напусне. Време е вече да си тръгне, но не го вярвам. Това трето място от миналата година беше някаква случайност и той се биеше в гърдите. Не може да заблуди никого. Въпросът е, че миналата година си бил трети, а тази година къде си? Не е ли редно да надградиш и да бъдеш втори?! Бюджетът може даже и да е по-голям тази година от миналата. Взимаха се играчи, даваха ги под наем, сега пак ще си ги взимат…”, продължи коментара си Георги Георгиев, цитиран от сайта “7 дни спорт”.

“Нека да добавя още нещо. Герман Чистяков, който беше освободен скоро, събра легендите и ни попита дали искаме българи в отбора. Ние казахме, че искаме. И какво стана… Махнаха го. Един човек, който има добра визитка, дойде, изтрая малко време и си тръгна, защото видя за какво става въпрос”.

“В Ботев е хаос. Сега срещу Локо Сф заслужават никой да не отиде на стадиона. Не мога да ходя повече на този стадион и да гледам глупости и разни нагаждачи. Няма как да стане! Като се променят нещата с удоволствие ще си купя билет и ще подкрепя отбора. В този отбор са ми минали четири от най-хубавите години от живота ми. А на някои от моите колеги са минали и много повече. Тогава имаше дух! Левски като минаваха табелата на Пазарджик и падаха с 2:0! Сега е обратното.

Дано Зингаревич и тези, които му дават съвети, са разбрали какво означава Ботев Пд! С ЦСКА, Левски, Ботев Пд и Локо Пд не можеш да си правиш експерименти! Има традиции! В Ботев те са от 111 години! Тези традиции не могат да загинат, защото те се предават от баща на син по наследство. Трябва нещо да се направи!”, завърши Гецата.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Наистина не разбирам що за наивност или нежелание да се осмисли реалността, е да се твърди, че Валентич е виновен за състоянието на Ботев и той решава всичко. Чии е “бизнес планът” на Ботев? Кой ръководи борсата за играчи по оста Африка- Ботев – Русия и тн? Кой, по всичко изглежда, пере пари през Ботев Пловдив? Всичко идва от Зингаревич, много ясно. Като се смени един чиновник, какъвто е Валентич, какво ще се промени. Повтарят се едни и същи клишета, без опит да се разсъждава.

  2. Бат ти Гошо като пийне малко и дрънка много глупости, след няколко месеца като вземем да бием наред, първи ще вземе да хвали.

  3. 2
    4

    ТИХУ ВА МРЪШЛЯК НИЙ СНИ НАЙ ВИЛИКИТИ УА КОЙСИ ТТИ УА ТАЕБА ГАДНИЯ ЛАЙНАР АЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕЕЙ

  4. НЕ НАРОД, А МЪРША! АКО БЯХМЕ НАРОД, ДОСЕГА ВАЛЕНТИЧ ДА Е ИЗДУХАН. АКО БЯХМЕ НАРОД, НЯМАШЕ ДА ВРЪЩАТ САЛФЕТКАТА! ЯВНО ЗИНГАРЕВИЧ НЕ Е ФАКТОРЪТ! ИМА ДРУГИ СИЛИ, КОИТО ОПЪВАТ КОНЦИТЕ.

    • Кои са тези други сили, като имаш газове се изпърди, не пиши.

  5. 10

    Мн хубава казва Бат. Гошо и самата истина няма нищо за гледане от тия мафиоти и разбойници тва всеки го знай

Коментарите са затворени