“Уважаеми Ботевисти,

Съобщаваме Ви за няколко промени, които ще настъпят в нашия клуб:

– Г-н Азрудин Валентич от няколко месеца не работи пряко в Ботев (Пловдив). От 1 юни неговият договор с Клуба изтича и той няма да бъде подновен.

– Ръководството на Клуба благодари на г-н Валентич за усилията, които положи за проекта Ботев и спечелването на 3-то място за първи път от 27 години.

– Ръководството на клуба реши договорът на старши треньора Бруно Балтазар да бъде прекратен по взаимно съгласие след края на сезона в efbet Лига.

Вече работим по избора на нов треньор, който ще бъде обявен до края на сезона.

Ръководството на Ботев (Пловдив)”

54 КОМЕНТАРИ

    • 1
      3

      Сал 1 Изруд ни остава за таквиз уроди кат НАЗ саму Изруди шнъ управат

  1. А пари ще се влагат ли в тоя отбор? Ясно е, че Балтазар е слаб анонимнкик, но какъв е смисъла да се сменят по 6 треньора на година. Защо се споменава толкова Изрудина, като уж не работил в клуба? Омилостивяване на феновете ми се струва. Стига сте повтаряли тея негри, важното е да са качествени. Всички топ отбори в света са съставени от поне 50% черни. Има отбори почти изцяло съставени от негри, като Кристал П. Черните са по-добри спортисти, факт. По-бързи, по-издържливи, по-силни. Мисловната дейност им куца, да. Може би най-добрия футболист в света в следващите 10 г. Мбапе е черен. Пеле е черен. Тъй като в нашите географски ширини сме яко расисти, трябва да се намери правилния баланс, черните да не преобладават. Ако отбора е съставен от 22 играча, трябва да има поне 7 българи от школата в първия отбор. Ние сме прочути със школата си, защо нищо не излиза напоследък? Работете в тая школа! И поне 4 българи привлечени от другаде, това е. В отбора трябва да има поне 50% българи. 4 бели чужденци и до 7 черни. Макс 1/3 черни в отбора с нашето расистко мислене. И докарайте добър треньор БЪЛГАРИН, стига с тея анонимни неамници. Как ще са разпределени на терена треньора ще решава според качествата им, а не според цвета на кожата. Ботев трябва да се бори за 3-то място поне всеки сезон и участие в ЛК, това е! За повече се иска сериозно финансиране и непосилна борба с делиорманската мафия в БФС! И не можем да си позволим да привлечем много качествени играчи, защото струват много пари, това е истината. Само Лайногорец може да си позволи трансфери от 2-3 млн.евро, да играяр 1/8 финал в ЛК. Но пък с далновидна трансферна политика може да се привлекат що-годе добри свободни агенти, които да направят отбора конкурентен. Като ману. Те пък ще искат заплати…Ами собственика, вложи някакви пари в тоя отбор! Не може с трици маймуни да ловиш. Искаме Ботев на добро ниво, който да заслужава феновете, които пълнят стадиона и подкрепят безрезервно. Отбора в момента е далеч от нивото на феновете.

  2. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

    БРАТЯ РОМИ, АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) СБИРЪЙТИ КАШОНИ И БАКЪР И СИЧКУ ША Е У РЕД!!ПУФ ПАФ!:))))))))) 😉😃😂😂😂😂!

  3. 3
    1

    Valentich,
    You destroyed the club on all levels.
    Everywhere Botev got beaten. The pride of Plovdiv. This season has been rough, my heart has been torn to shreds. Sad to see alot of players giving zero effort. Zero percent skills, hundred percent confidence. Probably they are not the worst players in the world, but they play some kind a african or third division european football. No matter what we still yellow and black. Take care and ЧАО!

    • ЯВАААА НИЩУ НЕ РАЗБРАФ ТОШО ТИ ЛЕ СИ ВА ТУЙ СИГУР НА ГЕРМАНЦКИ

  4. 1
    4

    ДОЛО РАЦЕТИ ОТ ИЗРУДА И БАЛТАЗАРОВ ТЕ САНАЩА ГОРДУСТ НАПРЕДЪ МОЙЪ БОТЕВЪ ПОФТАРЯМ И ЗАТРЕТВАМЪ ОЩИ 10-20 НЕГЕРИ ОТ ТАМБУКТУ ИЛИ ЗАНЗИБАР И СИЧКУ ША Е НАРЕД

  5. да търсиш причина,
    да я намериш,
    да обещаеш сам нещо което никой не е искал от теб,
    да заявяваш тържествено,
    че ще ОБЕСИШ и после да се свиеш като женски полов орган и да не го направиш, що е то!? – СТИКС!
    Опушен, Нямаш право да влизаш по темите за ТВОЯ БОТЕВ! разбираме те, че си най-големия фен на отбора, с това живееш, Ботев ти е в главата и сърцето, но отдели малко внимание и на чейветата в квартала, имаш все пак майка, намери време и за нея…

  6. 5
    1

    ПАЛИЙСКИ КАТО КАКЪВ ЩЕ СЕ ВРЪЩА В БОТЕВ? КАТО КОРИФЕЙ ВЪВ ФУТБОЛА ЛИ? ТОЙ Е КОРИФЕЙ ПО СЕРВИТЬОРСТВО И ДАЛАВЕРИ. НА НАС ТАКЪВ НЕ НИ ТРЯБВА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВИДЯТ ПРОДУКТИВНИТЕ ШКОЛИ ОТ СЪСЕДНИ НАМ СТРАНИ. ЕДНА СЪРБИЯ СЪЗДАВА И ПРОДАВА СКЪПО МЛАДИ ФУТБОЛИСТИ. СЪЩО ФРАНЦИЯ И ХОЛАНДИЯ. ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ ТАМ ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ С МЕТОДИКА, ДА ПРЕДАДАТ ОПИТА СИ НА НАШИ МЛАДИ ТРЕНЬОРИ, А НЕ НА ТЕЗИ ТУЛУПИ И ПИЯНДЕТА. ТАКИВА КАТО ПАЧЕВ, ФИЛЬО, МОЛИВА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ НА 2 МАГАРЕТА СЕНОТО, ДА СИ ХОДЯТ. ЗИНГАРЕВИЧ, МИСЛИ, КОНСУЛТИРАЙ СЕ, А НЕДЕЙ ДА ВРЪЩАШ ХОРА, КОИТО СА СЕ ДОКАЗАЛИ, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. СЪС СТАРИ КУРВИ, НОВ БАРДАК НЕ СЕ ПРАВИ! ЗИНГАРЕВИЧ, РАЗШИРИ КРЪГА НА ХОРАТА С КОИТО ОБЩУВАШ. ИДИ В ШКОЛИ С УСПЕХИ И ГОВОРИ С ТЯХ, А НЕ С НАШИТЕ ТЪРТЕИ. АКО НЕ МОЖЕШ ТИ, НАМЕРИ ДОКАЗАНА АГЕНЦИЯ. ТЯ ЩЕ ТЕ ОПЪТИ. АЙДЕ УСПЕХ!

  7. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    5
    1

    ТОШКУ ПАК НЪ ИЗКЛАТИ. НЯМА ПРОШКА. КЪДЕТ НЪ ФАНИ УТ ЦЕНТЪР УТ МЕНТЪР БОЙ ПУ КРИВИТИ РОМСКИ, КЛОАКУМУТИФСКИ КРАТУНИ….ДАНО ДА ГУ СМИНЯТ, ЧИ. ОЖИ И ОШТИ ТААНЕТА ДА НИ НАБУТА…..

  8. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    ЕРОЛЕ ПУД МЕНЯ, ТО И АДАМ СИ ИМА ЕВА, ШТО НИ КАИШ НЕШТУ ЗА НЕЯ?…. ИЛИ НЕШТУ ЗА НАШТИ ВИЛИКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА? И ТЕ СИ ИМЪТ КАДЪНИ! ВАЖНУТУ УБАЧИ ЗА НАС РОМИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ Е: КУГА ША НА ПУЕМЪТ??? ШТОТ ИНЪЧИ УТЮВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙ?😉😃😂😂😞😞😞
    СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ Ф СИРСЕТУ НА НЕГУ!!! ПУФ ПАФ!😂😂😂

  9. 9
    10

    Мдаааа… “Совите не са това което са”??! Или нещата често не са такива каквито изглеждат… Помните ли как се появи Зингаревич? Появи се с изпипана легенда по всички пиар правила. Добре облечен с мадама за background. Млад симпатичен,на вид сериозен??! И къде е сега мадамата??? Защо престана да го придружава? Бас държа,че въпросната мадама никога не е споделяла леглото му! Тя е била единствено за пълнеж. И явно някой е решил,че не е необходимо да и се плаща повече за да изпълнява ролята на перде! Как може при баща милиардер да си нямаш хал хабер как да си избереш екипа с който предстои да работиш. Не може и да си толкова бос в бизнеса за да фалираш онова от което очакваш приходи. И сега какво? Обещават ни се промени които се очаква да тушират напрежението. Напрежението което напоследък ескалира до някакви немислими стойности. И гледам как тук някои се радват на обещаните “промени”??! Преди много време британската министър председателка Маргрет Тачър често е обичала да казва: “Това ми звучи прекалено хубаво за да е истина”
    Аз не вярвам на тия хора. Лъгаха ни толкова год. за стадиона. Сега кой знае още колко год. ще ни лъжат и за отбора. Когато ни побелеят косите и ни опадат зъбите тогава ли ще мислят да оправят нещата?? Благодаря! Искам да е сега! Сега а не в някакво обозримо бъдеще

  10. 7
    15

    Да живей бат Ачо сълзата
    Само да има кой ся да ни подари още една купа и да направим алъш вериж с лудите и сме ТОП.

  11. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
    9
    1

    КАТУ ГЛЕДЪМ УТНОВУ СЪ СЪБРАФМИ СЯЛУТУ СТУЛЮПИНУУ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
    ХА СИГЪ, КАРАБИН, МАНЛИХЕР, ЯШАР, РЕДЖЕП И МЮМЮН ДА ИДВЪТ НА КАЗАН НОМИР 8!! СБРАЛ СЪМ ДЖУЛЯЗУ ЗА КЛОАКУМУТИФ! ИДВЪЙТИ ДА МЪКНИМ, ЧИ ТИЖИ!!!! СЪДЕ ЛОКУТУ, ПУФ ПАФ!😉😂😃😂😃😃

  12. 10
    19

    Ники Киров да се върне след това да си върнем Тодор Неделев ,Серкан ,Шопов ,Добрев, Стивън Петков и още няколко българи и покрай тях 4 или 5 класни чужденци и сме готови за 3 ката

    • 9
      4

      Некадърното Ники Кировото, съсипа всички отбори в които отиде. Никога за нищо не е виновен. Ти или си ТЪП или си правиш майтап. Никога в Ботев тоя цървул.

      • Цървул е на майка ти сина. В главата си имаш само бръмбари и куртачета. Ама как да е, като си правен в гъза на майка ти.

    • 4
      3

      Ай ся ти ще искаш да се върне петата и 6-те бахура накрая.

      • А ми то е убау как шзпразнийими стадиона бурзу

  13. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    4
    2

    БРАТЯ РОМИ, АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) СБИРЪЙТИ КАШОНИ И БАКЪР И СИЧКУ ША Е У РЕД!!ПУФ ПАФ!:))))))))) 😉😃😂😂😂😂

  14. 7
    15

    Ай честит празник и от нас,вечно ще помните 15.5

  15. 14
    6

    БОТЕВИСТИ, НЕ СЕ РАДВАЙТЕ! ВАЛЕНТИЧ И СЕГА НЕ Е НИКАКЪВ В КЛУБА, Т.Е. НЕ Е НА ЩАТ. ВСИЧКИ, ОБАЧЕ ЗНАЕМ, ЧЕ ТОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ- ТОЙ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА, ТОЙ ПРАВИ ТРАНСФЕРИТЕ, ТОЙ Е ТРЕНЬОРА В СЯНКА, А БАЛТАЗАР Е ПАРАВАН. ОЩЕ ПО ТРАГИЧНО Е, ЧЕ ДНЕС В ТОПСПОРТ ПИСА, ЧЕ ПАЛИЙСКИ Е НОВИЯ ДИРЕКТОР, ТАКА ЧЕ ЕДНА КУРВА СЕ ЗАМЕНЯ С ДРУГА! ЯВНО Е, ЧЕ СЕ ВЪРТЯТ ИГРИ, КОИТО В СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕМ. БДЕТЕ И СПОДЕЛЯЙТЕ ВСЯКА ВЕСТ!

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
      4
      2

      ПРИ НАС Ф ЛУБИМИА СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМУТИФ Е 100000 ПО КОФТИ!!!😉😃😂😞😞 ПУФ ПАФ

  16. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    7
    4

    БРАТЯ РОМИ, АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) ПУФ ПАФ!:)))))))))

  17. 11
    4

    Тва е Ботев тва не е тук опитно поле за маймунки да ходят другаде и ВАЛЕНТИЧ да е на колене и ЗИНГАРЕВИЧ тия мизерници мн ги търпяхме тия БОКЛУЦИ

  18. 21
    7

    Махането на Валентич трябваше да стане в началото на сезона , но по – добре късно отколкото никога . Видя се , че селекцията на Валентич е пълен провал . Сега всички некадърници , които докара Валентич трябва да бъдат освободени от отбора и да се започне на чисто .

    • И други да дойдат си оставате и същите цървули!!!

  19. 7
    9

    ПЕДЕРАСИ ТРЕНЙОРИ ДАВАТ ПРИМЕР НА ФУТБОЛИСТИ БАЩАТА НА ЗИНГАРЕВИЧ ВАЛЕНТИЧ И БАЛТАЗАР 3 ДОКАЗАНИ ПЕДЕРАСИ И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ДВАМАТА ТРЕНЙОРИ КОЙТО ГИ ИЗГОНИ СЛЕД МАЧА С АРДА КЪРДЖАЛИ В КЪРДЖАЛИ КВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ ВЪН ДО ЕДИН

    • 20
      6

      Не знам кой е педерас, но ти си жалко, неграмотно и тъпо парче!

  20. 10
    5

    Сега идва ред на бананоберачите и след това на бабереците от Школата. Ни на ни е свежа жълта кръв.

  21. 8
    26

    поредната порция прах в очите на жълтите дебили…
    ама те нали са си тъпички…

  22. 13
    6

    Бат Аче се връща с пълна сила ! Помнете ми думите !!!

    • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
      11
      3

      никога и никъде не е ходил

      • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
        3
        1

        ТИ ТВА УТ БАТ ГОЧУ ИЛИИФ ЛИ ГУ ЗНАЙШ??? ТОЙ ГИ РЪСБИРЪШИ ТИА ФАТКИ НА НЕГУ!!!

  23. 6
    23

    Стоян канара каза че се надява Вили-главата да поеме греблата на потъващата гемия ва да гоейба.

  24. 13
    15

    Зингаревич, много внимавай кой ще е новият треньор и каква селекция ще се прави.
    Не се ли справиш: Пойди нахуй

  25. 3
    24

    Днеска е най гадния ден за сичкуту Кънаре преди тра134455)и години буфирити му ибаха токуз гадно чи ощи боли лежлъ

    • 5
      1

      Що си мислиш, че животът ни е само купи и титли, а мангал гнусен!!!?

Коментарите са затворени