Сотков: Опрощавам дълговете на Локо, когато Крушарски направи това

24
1279

Един от собствениците на Локомотив Пловдив – Адам Сотков изяви намерение да опрости дълговете, които клубът има към него и към компаниите му. Това съобщи бизнесменът в отворено писмо до „черно-белите“ фенове. Сотков обяви, че ще направи това моментално, след като същото стори и съдружникът му в акционерното дружество Христо Крушарски. В събота бе съобщено, че Крушарски е изразил желание да опрости борчовете на Локо към него през тази седмица.

Ето какво гласи писмото от Сотков:

„Уважаемо ръководство на ПФК Локомотив Пловдив – 1926 АД,

Уважаеми Локомотивци,

Следвайки примера на г-н Христо Крушарски – личност, достойна за уважение и като човек, и като бизнесмен, с настоящото писмо изразявам личното си желание да опростя всички дългове на Локо Пловдив, натрупани във времето към мен в управляваните от мен компании.

Тези дългове бяха генерирани във времена, в които любимият ни клуб нямаше възможност да покрива сам 100% от разходите за:

Заплати, както на футболистите, така и на всички служители, оставащи извън светлината на прожекторите, благодарение на чиято неуморна и ефективна работа клубът поддържа своето развитие;

Поддръжка и консумативи на стадиона;

Разходи за транспорт и хотел на отбора при гостуванията, и др.

В тези трудни за отбора ни времена, г-н Крушарски също нямаше възможност да оказва финансова подкрепа на Локо и поради това аз се нагърбих със задачата да осигуря необходимите средства.

От месец март тази година г-н Крушарски отново започна да дава част от необходимите за отбора ни финанси, за което искам да изкажа своята искрена благодарност.

Бих искал още веднъж да изразя своето желание да опростя дълговете на Локо Пловдив към мен и компаниите, които управлявам, като това ще стане факт веднага след като г-н Крушарски опрости документално дълговете на ПФК Локомотив Пловдив – 1926 АД към себе си, негови представители и управляваните от него дружества.

С уважение:

Адам Сотков /Изпълнителен директор/“.

SHARE

24 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  Ей,това циганите от локуту започнаха да се праскат вече един друг.Селския бег Крушата няма да опрости дълговете.Той е по алчен и от Золума.

 2. 3
  4

  Потни цигани,в събота има мач в центъра на Пловдив,ако не знаете си стоите по махалите и катуните

  • 4
   2

   МЛОГУ СЪ ДИБЕЛИ ЦИНИТЕ ЗА НАС СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ! ИНАЧИ И НИЙ ИСКЪМИ ДА ГЛЕДЪМИ ВЕЛИКИА БОТЕВ! ЗА СИГА ША ОДИМ НА КАШОНА И ША ГЛЕДЪМИ САМУ ЛЮБИМИА КЛОАКОМОТИФ!…. И ТО САМУ С ГЕЙ БИЛЕТЯ!!

  • 1
   2

   Селска майно,вие от Изгрев бойс ще си стоите ли в Столипиново ,или ще дойдат само помаците?

 3. 3
  2

  АПАПИ, ЯЗ СЪШТУ СЪ НАДЯВЪХ НА ХАПАРТМЕНТ УТ ПРИНСА, АМА ЯРАК!!! САМУ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГЪТ ДА ИЗВАДЪТ ПАРОВОЗА ОТ БЛАТУТУ!!!😉 ПУФ ПАФ!

 4. 6
  4

  Има вариант Дон Крушу да на спасява отново,ама само че трябва да се пеместим в с.Говедарци и няма вече да сме Локу ами Локумутив – Говидарци.
  Само дето се перкахме и откраднахме парата за стадиона на великият Ботев от Пловдив.
  Сега като направят Автомивката на Лаута и няма кой да си помисли за нас братя мангасари,остава само всички мюсилмани от селата да се радват защото Дилян и Доган са обещали да ни направят Джамия да са молим за Локу.

  • 4
   5

   11 потни негърчета представляват святото име на Ботев…. след откриването стягайте багажа за Б група… догодина отново на село …

   • 2
    7

    И да подчертая Конате 2 пъти го виждам да излиза от Джамия…типично по жълТурски

    • 6
     2

     А ти какво правиш там, мургав българино?

     • 1
      2

      Чукам жълти евнуси,защото много ви харесаха шест черно-бели ,огромни бахура!

   • 3
    2

    То пак щото Локу има саму Българчета.За туи ли се перкаш бе просяк.Ни да сме цвете за мирисане нали.
    По скоро ний от Локу да са местим в Б група.

 5. 4
  1

  Тя тая работа силно прилича на историята,където вървял един арменец и с шепи хвърлял пари,а след него един евреин ги събирал и му ги връщал!
  Ебаси до къде я докарахме!Ракетчика и лихваря да си бъркат по джебовете и да си мерят пишоците!

 6. 7
  1

  И ние може да ви опростим дълговете, ама вчера

 7. 7
  1

  Чеда мои мургави. Сирни заговезни, познат още като ден за прошка и опрощение на греховете, включително финансовите, е прието да се чества 7 седмици преди Великден.
  Това ваше опрощаване финансово не е по канона на християнската църква. Обсебени сте явно от зли демони, бесове и бесики, чеда мои мургави. Спонсорирали сте едно творение на Дявола. Сатана се е вселил в душите ви и ви е карал да давате пари на вятъра и после да си ги връщате от черно тото – пак творение на Дявола.
  Нека се явявт при мен божиите раби – грешният Крушарски и падналият Адам, аз ще им опростя всички грехове.

  • 2
   4

   Попе, попе трябва да му опростиш греховете на Крушарски че ни ибаа здраво!!!

  • 2
   2

   Дедо попе, той Адамчо е от друга вера – мусулманин, но не турчин, а българин! Демек – помак!

  • Недей да се криеш като поп ,ти си Оджата на изгрев бойс джамия!Мирише на рязане мангал даже в сайта!

 8. 7
  1

  🤣🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣

  • Има,има!50000 хиляди изгрев бойсчета в Столипиново!

 9. 2
  4

  Жа прусти Крушата амъ друг пътъ. Тва дъни сми ни да ни давът билети и рейс за говедята

 10. 12

  Налага се да повторя: Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път!

 11. 11

  Така и не се разбра кой кара влака.Крушата обича да се изхвърля,тоя тарикат няма да опрости и лев. Да видим как ще си ги премерят двамата

Comments are closed.