Халфът на ЦСКА 1948 Парвиз Умарбаев си спомни за престоя си в Локомотив Пловдив, където изкара 6 сезона. Таджикският Меси говори пред журналисти на пресконференция заедно с наставника на “червените” Тодор Янчев. ЦСКА 1948 приема Локомотив Пловдив в събота от 19,30 часа на стадиона в Бистрица.

“Тренирахме много добре през седмицата. Готови сме за мача и се надявам да покажем добра игра и да спечелим. Изкарах в Локомотив Пловдив шест прекрасни години, но вече съм част от ЦСКА и продължавам да давам всичко от себе си. На “Лаута” бях най-близък с Бирсент Карагарен, но с него и сега сме съотборници. Все още държа връзка с двама-трима от Локомотив”, заяви Умарбаев по време на брифинга.

4 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    1
    2

    АМЕТЕ,
    Фекала броди по казанити за бакър и тенеке за клоакомутиф!!! ТИ САМУ ВИСИШ ТУКАНКА И ПИШИШ ПРУСТУТИИ!!! КАК ША ВРЪШТЪМИ АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ Ф НАШТУ КЛОАКОМУТИФ НА НЕГУ??? КАК ША ВРЪШТЪМИ ЗЕКИТУ И ЛИВЕНТА Ф СТУЛЮПИНУУ??? МИХЛЮЗ С МИХЛЮЗ….БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!!! ПУФ ПАФ!!!

    • 4
      1

      Стоян канара още дава заето от този фамозен гол.

  2. 2
    4

    диният от собствениците на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, е успял да тушира бунт на част от играчите, които отказали да пътуват за днешното гостуване на ЦСКА 1948.

    Повод за недоволството са забавени плащания, а най-гневни били чужденците в отбора. На тях клубът дължал и пари, залегнали в договорите им за наем на жилищата, които обитават. Треньорът Александър Томаш и по-опитните българи в състава опитали неуспешно да тушират напрежението, но намесата на Крушарски дала резултат. Той лично поел ангажимент, че през следващата седмица дължимите суми ще бъдат преведени.

Коментарите са затворени