Г-н Крушарски, казахте, че Локомотив го чака светло бъдеще, но има информации за неплатени няколко заплати. Как двете неща съжителстват заедно?

– Дайте да не говорим само за заплатите, защото това са неща от нашата кухня. Дали са взимали, или не са имали заплати, това няма как да го разберете. Заради слухове в България сме на това дередже. Защо не се прави дете на мегдан? Защото всеки дава акъл. Аз се наслушах на приказки напоследък. Тия, дето ги дрънкат, да седнат да свършат някаква работа. При нас се връщат редът и дисциплината. На когото му харесва, да остава, на когото не – да лови у лево!

Как гледате на събитията в Левски като страничен наблюдател?

– Аз съм им приятел, не страничен наблюдател. И сега пак ще им помогна с нещо, ако има някаква инициатива. Раздирането на колектива е най-лошото. На мен колко обиди са ми нанесли от Пловдив, докато не постигнахме резултати… Един другар сега пак се опитва да ме обижда. Да, аз съм си селянин, аз съм от Говедарци. Публиката ме уважава навсякъде, така беше и на последния мач с Черно море във Варна. С моите колеги трябва да си седнем да работим и стига сме се плюли един друг. Крушата бил селянин, тъпанар… Аз си знам какъв съм, след като съм постигнал толкова, знам какъв съм. 160 човека работят за мен, знаят какъв човек съм. Чуждото мнение не ме вълнува, същата работа и в Левски. Тръгнаха нещата и почнаха интригите. Кой има интерес от това?

Интервюто е на в-к “Тема спорт”

15 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Борисов се връща във властта и Комсомолеца – ракетчик, пак навири гребена!

    • Валидолче, жълта курво?

      • Само че, има още време до обществените поръчки. А, валидолчето на кого ли ще потрябва, черно-бяло педалче?
        А, ти що не си в Бистрица? Нямаше място в каруцата?

        • 2
          3

          Гнусни перачи . Колко ще ти даде тиквата този път . Жалко подобие на отбор . Създадено и съществуващо само за тото и аванта !!! Гнус гнус гнус

  2. Циганската мъка дано е безкрайна , както е безкрайна злобата им.Вечни черно-бели комплексари.

  3. Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път.

  4. Щом Крюшо се връща ,Локо заминава в небитието,където му е мястото.В Пловдив има един голям отбор и той е Ботев Пловдив.

    • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум

      Бонке, поличи ли Акт 16ти от бащата ти за тази седмица

  5. 3
    6

    Г-н Крушарски, трудно ни е да го повярваме след като новите попълнения още не са картотекирани.
    Също така селекцията беше повече от ужасна.

    Иначе сте голям локомотивец, но е трудно да се издържа професионален футболен отбор със собствени средства.
    За съжаление Община Пловдив е управлявана от селяндури-престъпници и помага само на едно отборче още от времето на БКП…

  6. 4
    1

    ЕВЪЛЛАРКЪТА БАТ КРУШИ!!! БОЙ ПУ КАСКИТИ И СИЧКИ БАЛАМАТИУМА!😉😃😃

  7. 3
    2

    РЕДЖЕПЕ ПУД МЕНЯ,
    Фекала броди по казанити за бакър и тенеке за клоакомутиф!!! ТИ САМУ ВИСИШ ТУКАНКА И ПИШИШ ПРУСТУТИИ!!! КАК ША ВРЪШТЪМИ АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ Ф НАШТУ КЛОАКОМУТИФ НА НЕГУ??? КАК ША ВРЪШТЪМИ ЗЕКИТУ И ЛИВЕНТА Ф СТУЛЮПИНУУ??? МИХЛЮЗ С МИХЛЮЗ….БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!!! ПУФ ПАФ!!!

  8. 4
    6

    ОБИЧАМ ДА ЛАПАМ ЧЕРНО-БЕЛИ ПИШКИ. И БАЩА МИ ДА МЕ ШИБА. ЩЕ ГО ЛАПАМ И НА БОЖИНКАТА. КАТО МИ ЗАРАСНЕ ХАЛКАТА ОТ ШЕСТТЕ БАХУРА, ЩЕ МУ ДАМ И НА НЕГО. ПУФ-ПАФ))) ::ПУФ-ПАФ)))) ::::

  9. 4
    1

    Обещал да плати забавените от три месеца заплати. Квартирите не са плащани. НАП и там има забавяне от доста месеци. Все пак сме в БГ😂

    • Вече е подадена жалба срещу разпространителя на тези слухове. Ти ли си?

Коментарите са затворени