Най-новите попълнения в Локомотив (Пловдив) Хорхе Сегура и Алфа Конте все още са без картотека. Двамата пропуснаха предишните мачове на своя тим, а сега няма да са на разположение на Александър Томаш и за гостуването на ЦСКА 1948.

Двубоят от 27-ия кръг на Първа лига е в събота (22.04) от 19:30 часа на стадион “Витоша” в Бистрица, а главен съдия ще бъде Волен Чинков.

Все пак надеждите на пловдивския тим са, че Сегура и Конте ще могат да вземат участие в двубоя на Локомотив със Спартак (Варна), който е на 28 април, твърди Спортал.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Огромен скандал бе на път да се разрази вчера в лагера на Локо Пд, след като част от играчите били готови да откажат да се качат на клубния автобус и да пътуват за София. Както е известно, днес смърфовете гостуват в Бистрица на ЦСКА 1948. Причината е, че са забавени плащания към тях. Най-гневни били чужденците в състава, а напрежението се покачило, след като и вчера те останаха излъгани и не получиха заработеното. Оказва се, че клубът им дължи и сумите, които са залегнали в договорите им за наем на жилищата

  2. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)

    ГЕШИФ СЪБРА АПАПИТИ Ф СТУЛЮПИНУУ И КАЗА ЧИ ША ПРУВИРЯВА НЕ КОЛЕЖА, А КАШОНА!!! КВА СТАНА ТЯ? ДА НИ ГУ ЗАМРЪЗЪТ ЛАЙНУТЯ, ЧИ КОФТИ ЗА НАШИА КЛОАКОМОТИФФ!!!

  3. 1
    2

    Тоя фекала на кви медикаменти е ? Явно баща му има парафин след като се прибере и му пука трътките !

    • Фекала броди по казанити за бакър и тенеке за клоакомутиф!!! ТИ САМУ ВИСИШ ТУКАНКА И ПИШИШ ПРУСТУТИИ!!! КАК ША ВРЪШТЪМИ АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ Ф НАШТУ КЛОАКОМУТИФ НА НЕГУ??? КАК ША ВРЪШТЪМИ ЗЕКИТУ И ЛИВЕНТА Ф СТУЛЮПИНУУ??? МИХЛЮЗ С МИХЛЮЗ….БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!!! ПУФ ПАФ!!!

    • 1
      2

      Добре че едно време ви ебахме майките та да ви има и вас изгревбойски мангал … на първия мач на кокошкарника идваме чупим ви стадиона чупим ви носовете ебем ви майките и се прибираме !

  4. Това ръководство е като предишното – пълни леваци!!

  5. 3
    1

    Това е най-великата трансферна политика.Купуваш някакви,тренираш ги,свършват ти мангизите и те си тръгват неиграли и един мач!
    Абе важното е,че се продаде почти всичко конвертируемо,усвоиха се едни комисионни и на Томаш заплатата върви!Другото да ни е през кура!

  6. 7
    2

    Честит ви празник мангали от Лаута. Рамазан Байрям!

    • 2
      8

      Рамазана е при вас салкъме, питай Пинко на кой пере парите а и почти цялата ви фенска маса сте турчаля.

    • 3
      4

      Тошко Мекицата щял да врътне един кючек по случай вашия празник

Коментарите са затворени