Томаш: Доволен съм от първото полувреме, но не и от второто, имаме доста да работим

16
239

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след победата на Септември. “Смърфовете” се наложиха с 2:1, а специалистът призна, че е доволен от първото полувреме, но не и от второто.
“От първото полувреме съм доволен, от второто – не. Първото полувреме подходихме по начина, по който тренирахме. Искам да поздравя противника и техния треньор. Отбор, който играе футбол. Победата е важна, но не и по този начин. Видях това, което искам през първото полувреме. Много бързо може да отидем от едната крайност в другата, поздравявам момчетата, но имаме доста да работим.

Имаше подценяване, не отпускане след втория гол и това води до тези грешки, които мога да костват точки. Хубаво е да се случват и когато побеждаваш, е по-хубаво.

Какво спокойствие?! Виждате точките са толкова близо, че една победа не ти дава такова самочувствие.

Аз мисля, че уважението между колегите трябва да идва от нас. 90 минути война, но след това уважение”, заяви Томаш.

SHARE

16 КОМЕНТАРА

 1. МЛОГУ СЪМ ДУВОЛИН!!! РИТАФМИ, КЮСКАХМИ, БЛЪСКАФМИ НО ДОБУТАХМИ 3 ТОЧКИ!!!! НАЙ СЪМ ДУВОЛИН УТ ПЛАСМАСЪТА!!! ЗДРАВУ ДЪРЖИ СЪДИИТЕ!!! ИГРАЙМ СИ ВОЛИБОЛ В НАШТУ ПОЛЕ ПОСТУЯННУ!! КЕФ МИ ПРАЙ КАК ПУЛОЖЕНИЯ КОИТО СА МЛОГУ ПО ЧИСТИ ДУСПИ ОТ ТЕЗИ ДЕТУ ПРЕЗ МАЧ СВИРЯТ НА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, СЕ ПОДМИНАВЪТ ЕЙ ТАКА ЗА КЕФ!!! САМУ ТУВА Е ИГРАТЪ!!! ДРЪЖ СЪДИИТИ И ДА СЕ НАБЛЕГНЕ НА ПАДЪНИТУ В ЧУЗДУТУ НАКАЗАТИЛНУ ПУЛЕ!!! ТАМ ГУЛЯМУТУ КАФА МИТРИТО Е НЕНАДМИНЪТ, НО ДА СЕ ОБУЧАТ И ДРУГИ АПАПИ И ДА СЕ ПАДА ПО-ИНТИНЗИВНУ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  ТАКА Е БРАТЕ ШАБАНЕ!:)))))))))))

 2. 1
  1

  Братя КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕННДЪРЙЕ ШСИ РЕЖЪ ВЕНИТЕ ТЕС БЯЛУ ЧЕРНИТИ СА БАХМААМО И ДУБРИТИ ТЕ ЗАРВА НИ НАХАКАХА 6 ШПЕКА В ОБРАСЛАТА ХРАЛУПА УТРИ СИЧКИ Ф АДЖиСАНА ДА РЕЖИМ ВЕНИТИ

 3. Мрете в мъки и депресии цигани.Света би бил по добър от вас.Мрете в нищета и злоба.

 4. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
  4
  2

  МЛОГУ СЪМ ДУВОЛИН!!! РИТАФМИ, КЮСКАХМИ, БЛЪСКАФМИ НО ДОБУТАХМИ 3 ТОЧКИ!!!! НАЙ СЪМ ДУВОЛИН УТ ПЛАСМАСЪТА!!! ЗДРАВУ ДЪРЖИ СЪДИИТЕ!!! ИГРАЙМ СИ ВОЛИБОЛ В НАШТУ ПОЛЕ ПОСТУЯННУ!! КЕФ МИ ПРАЙ КАК ПУЛОЖЕНИЯ КОИТО СА МЛОГУ ПО ЧИСТИ ДУСПИ ОТ ТЕЗИ ДЕТУ ПРЕЗ МАЧ СВИРЯТ НА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, СЕ ПОДМИНАВЪТ ЕЙ ТАКА ЗА КЕФ!!! САМУ ТУВА Е ИГРАТЪ!!! ДРЪЖ СЪДИИТИ И ДА СЕ НАБЛЕГНЕ НА ПАДЪНИТУ В ЧУЗДУТУ НАКАЗАТИЛНУ ПУЛЕ!!! ТАМ ГУЛЯМУТУ КАФА МИТРИТО Е НЕНАДМИНЪТ, НО ДА СЕ ОБУЧАТ И ДРУГИ АПАПИ И ДА СЕ ПАДА ПО-ИНТИНЗИВНУ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))

 5. Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след победата на Септември. Специалистът каза, че е доволен от първото полувреме, но не и от второто.
  “От първото полувреме съм доволен, от второто – не. Първото полувреме подходихме по начина, по който тренирахме. Видях това, което искам през първото полувреме. Много бързо може да отидем от едната крайност в другата, поздравявам момчетата, но имаме още доста да работим.
  Такаааааааааааааааааа…………. Той каза същото и миналия път , и още по миналия път пак го каза.
  Поне да беше си направил труда да смени плочата?! Аман от заплатаджии.

 6. 3
  1

  Всички на сапун и ВЕРО.

 7. 3
  3

  Честит празник цигани.Живи и здрави днес.А от утре във вашата родина

 8. 3
  4

  Всички на сапун, циганките на ВЕРО.

 9. 4
  3

  Маалата до стадион БОТЕВ ЧИНГЕНЕ, от изгревбойс, лапай черен член и гълтай малки човечета.

 10. 6
  3

  Турция е вашата родина,
  Ахмед Доган е вашият баща.
  Отборът ви мирише отдалеко
  на всичките мангали по света.

  • 3
   5

   Жълтурке на теб краката ти миришат на гняс… всеки втори фен на скучния ви отбор е не къпан и миризлив също като семейството ти

   • Защо не духнеш на брат,чет му.Не е ли ваш играч,Станиславе.

    • Ти палячо след като ми знаеш името и си много голяма работа .. представи се кой си … хасан? Пумияр не къпан марш под душа !

Comments are closed.