Локомотив (Пловдив) и Септември откриват 25-ия кръг в efbet Лига с двубой помежду си. Мачът на “Лаута” е от 19:30 часа и ще бъде ръководен от Георги Гинчев.
Домакините влизат в срещата в серия от три поредни шампионатни равенства и ще опитат да се върнат на победния път. “Смърфовете” за последно победиха Локо (София), след което завършиха наравно с ЦСКА – София, Берое и Ботев (Пловдив).

Септември загуби от Черно море с 0:3 преди паузата за националните отбори, като преди това столичани спечелиха срещу Ботев (Пд) и Берое. Тимът на Светослав Петров се намира на 12-а позиция в класирането и трябва да гони задължителен успех днес, за да съхрани шансове за групата с местата между седмо и десето и да избегне битката за оцеляване в елита.

“Черно-белите” също трябва да се борят, но за първата шестица. Локомотив (Пд) е на две точки от седмото място, така че евентуална победа днес ще донесе повече спокойствие на “Лаута”.

Александър Томаш няма сериозни кадрови проблеми, като няма да може да разчита единствено на последните си две нови попълнения – Алфа Конте и Хорхе Сегура. След наказание за пловдивчани се завръща Йосип Томашевич.

Асен Георгиев и Йоан Гаврилов пък се завръщат след изтърпяно наказание за столичния отбор. Двата тима вече се срещнаха веднъж по-рано през сезона, а “смърфовете” се наложиха с минималното 1:0 в София.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Ботев, Тракия, Ботев, сега Ботевъ 2010, със лиценз на Металик Сопот. Велбъжд играят във Кюстендил, Металик играят във Коматево.

  2. 1:2 Септември са по качествение отбор.

  3. 1:2. Септември са по качествения отбор.

Коментарите са затворени