Треньорът на Ботев Пловдив бе на мнение след мача, че заради липса на концентрация неговия тим е загубил 2 точки.

„Много разочароващо равенство. Футболът не е честен. Изпуснахме 2 точки и сме много разочаровани, обяснението е трудно. Щастливи сме, че дадохме всичко от себе си. Бяхме агресивни, играхме добре. Горд съм от играчите“.

„Две минути…може би емоциите взеха страна. Труден сезон е, не е лесно. Когато работим толкова здраво, дори не само днес, но през целия сезон, допускаме моменти на концентрация. Само един отбор игра футбол днес. Тяхната стратегия беше да играят с високи топки и да чакат втора топка. Не трябва да допускаме такива голове“.

„Трябва да приемем този урок. Това са млади играчи, правят първи стъпки. Цялостно имаше огромна промяна в отбора. Имайки предвид опита и някои моменти, мога да кажа, че имахме липса на концентрация. Те имат опитни играчи, това каза своята дума, възползваха се“.

„Дербитата винаги са специални. Имам този опит, особено в Кипър. Атмосферата беше страхотна. Но извън двубоя, това, което направиха вчера феновете, беше феноменално. Този клуб е огромен. Нямам търпение да пренесем тази позитивна емоция на новия сезон. За жалост, днес не успяхме да го направим. Привържениците видяха отбор, който е готов да се бори“.

26 КОМЕНТАРИ

  1. ЕВЪЛЛАРКЪТА НА ДЖУЛЕЗОВ!!! МЛОГУ НАШУ КУЧИ!!! ЗНАЕХ СИ ПРИДВАРИТИЛНУ!! ПУФ ПАФ!😉:)))

  2. До обич вярно с оригинала а той е майкати която я обичат на скобата

  3. 3
    13

    Пловдив обича Локо. Ботев е обичан само в Столипиново. Това е истината.

    • Истината е твърде разтегливо понятие. Поне в България

    • 4
      1

      шукри питай Бонев той знае за столюпеново факт

      • 1
        5

        Ограничен пумашки интелект и най важното кривуглав

  4. 3
    5

    Палячо, колко пари платихте на Крушарски за точката?

  5. 6
    4

    Католик който е станал мюсюлманин! Ай сиктир бе въшльо! Нямаш работа в нашия град! Пълен игнор за него и дръжките на микрофон!

  6. 11
    6

    ТОЗИ Е ПО ЗЛЕ И ОТ ИЗРУДА! КОЙ МАЧ Е ГЛЕДАЛ, НЕ ЗНАМ. В ДИЕМА СЕ ХВАНАХА ЗА ГЛАВИТЕ ОТ БУЛАМАЧА, НАРЕЧЕН ФУТБОЛ. НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ПУСКАТ ТЕЗИ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ, А НЕ БЪЛГАРИТЕ!? НЕ РАЗБИРАМ И ТЕЗИ ХОРА, КОИТО ХОДАТ НА МАЧОВЕТЕ. КАКВО ПРАВЯТ ТАМ? МОЖЕ БИ ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ДА ГЛЕДАТ ФУТБОЛ, ЗАЩОТО ТАКЪВ ЛИПСВА. ГЛЕДАМ БОТЕВ И ЛОКО ПОЧТИ 60 ГОДИНИ, НО ТАКОВА НЕЩО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ! КЪДЕ СА БФС, КЪДЕ СА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ГРАД И ТАЗИ СТРАНА? КАК МОЖЕ ДА ПОЗВОЛЯВАТ НА ТЕЗИ СОБСТВЕНИЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ВСИЧКИ И ВСИЧКО?

    • “В ДИЕМА СЕ ХВАНАХА ЗА ГЛАВИТЕ”. Е, браво! Те освен шопски отбори друго не виждат, затова не ги споменавай! Много хора гледат мачовете без тъпия им коментар!

  7. 7
    11

    Да кажа на мюсюлманчето балтазарчо, че това неговото не е футбол , а ръгане, блъскане, джаскане и т. н. И днес слаба оценка за жълтурците, а имаше мач на ЛАУТА в който от всички маси им пишеха ШЕСТ, ШЕСТ, ШЕСТ….

  8. 7
    6

    Двата отбора във един чувал, и в Марица. Дерби със трима юноши от Пловдив, всичко друго е мишмаш, заедно със треньорите.

  9. 8
    13

    Обрязания мюсюлмански тренер на мюсюлманския отбор да си смени дилъра на дрога. В 57 мин. при нормален съдия оставаха с човек по- малко след дърпане на фланелка от последния в защита /жълто/черньо.

  10. 14
    4

    Предлагам: феновете на двата отбора да излезнем заедно с искане: бъбривите мишоци, които се мислят за треньори да си хващат пътя.
    Нещо повече: да станат стадионите!!! И не ни трябват спонсори!!!!
    Общината да плаща подръжката а ние ще събираме от билети за МОМЧЕТАТА КОИТО ЩЕ ИГРАЯТ. КОЛКОТО ТОЛКОВА. ЩЕ ИГРАЕМ СЪС ШКОЛИТЕ. Треньори ще са изявени бивши футболисти. Все ще налучкат стратегия!!!!
    ЗА 3-4-5 ГОДИНИ ПЛОВДИВ ЩЕ СТАНЕ СТЛАШИЛИЩЕ ВЪВ ФУТБОЛЕН АСПЕКТ!
    НЕКА СЕ ОБСЪДИ МЕЖДУ ДВЕТЕ АГИТКИ.
    ТИЯ МЪРШИ ДЕТ СА СЕГА НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДЕРБИ!!!

    • 7
      1

      Е нали видяхме какво се случи, когато феновете и на двата отбора в различно време поеха управлението и на двата клуба. Как си представяш без сериозни спонсори и само от продажба на билети да имаш конкурентен отбор в “А” група, какъвто искаме да виждаме.Кой качествен треньор или футболист в днешно време ще ти тренира отбора или играе за едната чест само? Не видя ли какви срамни резултати се получиха?
      Не става колкото и да ни се иска.

    • Пий си хапчетата редовно, времето се затопли!

  11. 2
    13

    Кво си изпуснал ,бе мухльо?!Изпуснал си на Зебли големият черен хуй!И ти, като цялата жълта олигофрения си с крива и празна 🎃!

  12. 5
    4

    Ти играеш с гръб към вратата на противника.
    Макс 0:0.

  13. 10

    Този малоумник да не му пиши речите онзи с гребена на главата…дет стои като сив кардинал… какви ги къдри…
    Къде съзря нещо положително…

  14. 30

    Този МАуриньо и нашия Томаш са големите печеливши в мача!
    Остават си на работа,ще си лапкат заплатки и ще продължат да ни радват с подобен извънземен футбол!

    • 4
      1

      Готов си за собственик и треньор. Тъпак!!!

Коментарите са затворени