Наставникът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар коментира поражението на своя отбор от Септември с 1:2. Треньорът сподели, че тимът няма право да допуска такива лесни попадения и че ще се справя с футболистите, които има.

“Мисля, че Септември започна мача по-добре. Отборът работеше добре по фланговете и трябваше да сме достатъчно подготвени за това, но не ни се получи. Налагаше се да се пренастройваме по време на мача. Допуснахме гол от корнер и трябваше да преследваме изравняването до края на полувремето. Търсихме топката, установихме контрол и стигнахме до гол”, започна Балтазар.

“През второто полувреме контролирахме събитията, създадохме положения, но допуснахме недопустима грешка, при която ни вкараха гол. Трябва да се фокусираме върху следващия мач, който е много важен за нас. Днес не се получи, тъй като пропуснахме нашите положения, а и Септември е силен отбор. Не успяхме да изравним, което е разочароващо”, продължи специалистът.

“Тодор Неделев разполага с уникални качества, няма съмнения. Той не е тук и трябва да се развиваме без него. Бароан се опита да помогне и даде, каквото успя. Същото важи и за Красиан Колев, който вкара на Черно море и се представи страхотно. Той е много силен футболист и има силите да влезе в ролята на Тодор Неделев. Скокът за него е сериозен и ще има нужда от адаптация, но съм сигурен, че за него предстои най-доброто”, добави наставникът.

“Нямаме страшно много опции, но пак ще кажа, моята работа е да намеря разрешаване на проблемите и няма да се оправдавам с хората, които имам. Днес не се получи, за разлика от Черно море, но в следващия мач ще покажем най-доброто от себе си. Има страшно много срещи и трябва да опитаме да печелим всяка възможна точка. Но не може да продължаваме да допускаме такива лесни грешки, както се случи днес”, коментира треньорът.

“Както срещу всеки един съперник, ще трябва да се подготвим за Локомотив Пловдив. Това е специален мач за града. Но абстрахирайте се от емоциите, това е поредният съперник, срещу когото трябва да спечелим. Искам всеки мач да контролираме играта, да държим топката и това е нашият стил, който очевидно ще изграждаме във времето. Опитваме се да се подобряваме всеки ден и всеки мач”, завърши Балтазар.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    6

    Смешник, събурай негърчетата и хващайте пътя. Анализатори били, професионалист, смях! Бизнесмени на брикети сте, като футболни капацитети ств Zero.

    • 2
      5

      Долу ръките от Брунети ний стрямалий жа га вардим, само си искаме пепсито и кон-дога обещани от нашия бащица бат Стоян канара ва.

  2. 4
    14

    Когато е готов стадиона на Ботев той ще е пълен само с цигани, както винаги е било. Чеченеца – президент на Ботев.

    • 4
      1

      Като говориш за миналото, отиди при бате ти Зуме и го питай кои са циганите! А има и едни клипчета, които можеш да прегледаш!

  3. 8
    9

    Поредния жълт клоун!!
    Мауриньо- хахахаххаха

  4. 5
    10

    Аз си мисля че ако беше Тошко щяхме да ги порнем.

  5. 17
    8

    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОЙ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК! ИЗРУДА! ТОЙ СЪСИПА ОТБОРА. А ДАНО ПО БЪРЗО ДА СИ ОБИРАТ КРУШИТЕ СЪС ЗИНГИТО!

    • 7
      10

      Главния виновник са Цингата и ВИЕ. драги нагли просещи фенове. Комплексари!!

  6. 14
    6

    ТЪРСИ СИ ОТБОР И СЕ СПАСЯВАЙ. ПРИ ТОЗИ БЕЗДАРНИК ЩЕ ТРУПАШ САМО НЕГАТИВИ. ОТ ТЕЗИ ЧЕРНИ ОВЦЕ ОТБОР НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ. ОТБОР СЕ ПРАВИ, КОГАТО ИМАШ ГРЪБНАК. ВАЛЕНТИЧ РАЗРУШИ ВСИЧКО. СЕГА ТЕ ПОЛЗВА ЗА ПАРАВАН И ИЗТРИВАЛКА. СЛЕД МАЧА С ЛОКО СИ ПЪТНИК!

    • 13
      8

      Да се омита Вали, Бруно и блядовете заедно с негрите. Свободен Ботев!

      • 8
        4

        А преди да се махнат ще може ли да на отпорят на изпроводяк?

  7. 15
    14

    Колеги само да ви кажа, че тръгне ли си Вале си теъгва и Зиги!!! Вале е дясната ръка на асъл човека ( бащата на Зингаревич ) и бе него проекта приключва и колкото и да го псуваме няма да тръгне! Колкото и да ревем каквото и да правим подигравката с нашия клуб няма да спре докато Зингаревич е собственик !!! По-добре да изпаднем от колкото да търсим пак лицензи и тъпотии и нови дружества да се правят след фалита , който ни очаква !!!

    • 10
      7

      А ДАНО! ТРЯБВА НОВО НАЧАЛО! ТЕЗИ СА РАЗРУШИТЕЛИ! БАКАЛОВ Е ЖИВ И ЗДРАВ.

    • 10
      5

      Бляда трябва час по-скоро да се омита с негрите си.

  8. 11
    9

    Продължавай ва Брунети ний стрямалий начело с нашия художествен ръководител Стоян канара сме с тебика ва да гоейба.

Коментарите са затворени