Локомотив Пловдив завоюва точка на Армията и по този начин сложи пръчка в колелата на ЦСКА в борбата с Лудогорец за титлата.

ЦСКА – София откри резултата при първата му се открила възможност в 9-ата минута. Линдсет се пребори с Павлов пред наказетелното поле на гостите, след рикошет топката попадна в краката на Назон, който с топовен шут от десетина метра в горния десен ъгъл не остави шанс на Хоркаш за 1:0. В 16-ата минута Илиев завърши добра триходова комбинация на “смърфовете”, но Бусато без проблем улови удара на “черно-белия” капитан. Пет минути по-късно Назон се измъкна от засадата при изритана напред топка, това изненада отбраната на гостите и таранът шутира от малък ъгъл, но Хоркаш изби в корнер.

В 25-ата минута Локомотив като по чудо не изравни след центриране от фал на Маркес, но двама играчи на гостите се разминаха с топката.
Домакините отговориха с чисто положение само 120 секунди след ситуацията на пловдивчани. Де Нойер за пореден път се измъкна отляво и подаде отлично към Назон, който шутира с вътрешен фронтално срещу Хоркаш, но стражът спаси.

В 36-ата минута Локо можеше да получи дузпа за нарушение на Юга срещу Илиев, но реферът Драгомир Драганов не отсъди такава, а съдията на ВАР Георги Иванов не му сигнализира, че е сбъркал и играта продължи. В 41-ата минута Илиев се възползва от грешка при изнасяне на топката от “червената” отбрана, нхлу в наказателното поле и намери Сорга, а естонецът изпревари Матей и отбеляза. Първоначално реферите отсъдиха засада, но след преглед с ВАР попадението бе зачетено, тъй като капитанът на домакините бе на една линия с голмайстора.

В 52-ата минута Де Нойер нахлу в наказателното поле и стреля, а Хоркаш спаси. Последва нова добавка на нидерландеца, а стражът на “смърфовете” пак изби. В тази ситуация защитникът на “червените” бе задържан за рамото от противников футболист. Този път ВАР реферът Георги Иванов повика главния арбитър Драганов да гледа ситуацията, но вторият прецени, че нарушението не е за дузпа. В 74-ата минута пред домакините се откри още една отлична възможност да вкарат втори гол. Линдест центрира от корнер, Гарсес отклони с глава, а Джеферсон стреля от 6-7 метра не в празната врата, а над гредата. Пет минути по-късно Назон се пребории добре и шутира от трудна позиция в аут. В 87-ата минута “червените” получиха право да зпълнят дузпа за нарушение на Паскалев срещу Чарлс. Зад топката застана Матей, който нацели дясната греда. Секунди по-късно Локомотив можеше да осъществи пълен обрат, но удар на техен футболист премина покрай вратата.

72 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    БАТ ИЛИЙКЪТА ГУЛЯМУТУ КАФА Е ЗА ПЕНЦИА!!! ПАДНА КЪТ ЧЕРВЕК И СЪ ПРИВИВА КЪТ ГНИДЪ!😞😞😞 КВА ДУСПА??? НАУЧИХА ИМ КЮНДАРСКИТИ НОМЕРА СЪДИИТИ, НА НЕГУ И НА БЕЙГИРЧИТУ!!!! ПАДАТ КЪТ ЗАКЛАНИ, А ПОСЛИ СА СИЛЯТ ДА БИЯТ ДУСПИТИ В НЕСТИНАРСКИ ЗАХЛАС!!!😉😞
    ПУФ ПАФ!! РИЗИЛ!! ЗЛАГЪТ НА НАЗИ СТУЛЮПИНЦИ!!!

  2. 2
    4

    Тотоурдурма.Но малцинствата не реагират.Друго си е темата за кошмара Ботев.

  3. 2
    11

    Цигани, Цигани , Цигани.Цялата страна отново беше оглавена от рефрена ,който вбесява локомотивската пасмена.Истината много жестоко комплексира кюмюрджиите.

    • 4
      2

      Жълт нещастен сопол вземи и напиши ПАСМИНА още веднъж та дано улучиш този път, защото докато се упражняваш на клавиатурата, едни други се упражняват на жена ти…

      • 1
        3

        Гейдружинка се нарича армия.Циганска работа.

        • Епилирано момиче(момче),ще дойдеш ли с мен на полянката?

    • 4
      2

      последната измислена надежда на папагала.
      навсякъде другаде ТРАГЕДИЯ

      като няма с какво да се похвали, папагала си измисля самозаблуди

    • 4
      2

      самозаблудата като опит за облекчение на папагалската драма…

      • 2
        1

        Дуплика на реплика за 60 секунди.Повтаряне за внушение.Гьобелска пропаганда,от цигански комплексари.Безценно.

  4. 1
    6

    Цигани, Цигани , Цигани.Цялата страна отново беше оглавена от рефрена ,който вбесява локомотивската писмена.Истината много жестоко комплексира кюмюрджиите.

  5. 5
    9

    Митко депресията да не си е сменил пола ? Питам за един приятел че беше като курва и се въртеше като шикалка

    • 7
      3

      Той не знам дали е сменил пола си ,но жена ти е на онази му работа постоянно,жълта курво!

  6. 9
    5

    Локо Пд спря ЦСКА… правилно.
    А папагалите кога ще спрат Лудогорец?

    • 5
      9

      Радвай се на точката,комплексар вмерисан.Все Ботев ви е в анинационите главички.Цигани.Тъпи,злобни,човекоподобни вредители.

      • 9
        4

        Абсолютно правилно си описал жълтите! Браво! Само комплекса им от Локо си пропуснал. Смешния номер на жълтурите по схемата “крадеца вика дръжте крадеца” е трогателно инфантилен! Белоземският не ви казва истината. Няма кинти и за това се изнесе от Коматево. А без кинти следва край.

      • 7
        2

        Кривоглавий,не може да не мислим за вас!Вие сте нашите курви и ние трябва да се грижим и за това да сте сексоално задоволени!

    • Да ,ама Пирин спря Лудогорец с дюнер в състава си!

  7. 7
    8

    И отново и отново.ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ.

    • 6
      2

      😂😂😂 Нещастник, ще се сдобиеш с някой инфаркт от злобата и простотията си. Злобата, простотията и мизерията е на Коматево. Факт! Само Локо! 😇 Още малко и си заминавате завинаги. Белоземският се изнесе, защото на Коматево няма кинти. Без кинти следва фалит и чистота…😇

    • 5
      1

      Изгрев бойски ,ще се самоубиваш ли ?Аз ще ти помогна,само застани на линията пред влака!

    • 2
      1

      Помак имам един билет за Солун,пращам те бързо при Тоско,майка ти дейба помиярска

    • 8
      4

      В Коматево- разследва Черно Море и БотяфЪ6

  8. 11
    5

    Стоян канара след мача каза, ей сега отивам до транжорната да си резна стрямската амжурка, и без това за друго не става а жената Фанко я ръгат разни резаци от Шикера ва да сейба.

    • 3
      6

      Грамофон без игличка,циганин със ВЕФ.Във всяко пловдивско село има фенове на Ботев и Локомотив.Нормално както навсякъде тези на Ботев да са повече,но сборно с тези на Локомотив са наполовина на единият софийски гранд.Циганските измислици са повече от македонските.За история и самонаричания да не говорим.

  9. 4
    5

    ДУБРЕ, ЧИ ШУШЛЯКА КУПИ МАЧА!!! ИНАЧИ ПЪРВЪТА ДУСПА ДЕТ НИ Я ДАДУФА СИ БЕШИ 300%. ГУЛЯМ ЦИРК! СИЧКУ Е НАГЛАСЕНУ. ЧУРБАТА ДА НИ СЪ ОТКЪСНИ УТ ЛУДУГОРИЦ! КУПЕН МАЧ!:)))

  10. 5
    1

    Аз пак ти казвам да пиеш една ракия … и да спреш да трепериш пред компютъра или телефона… кое не разбра?

    • 1
      1

      Ако беше христоянка щеше да знаеш, че клетвите винаги се връщат

  11. 9
    10

    Кур за Ботев… скоро идвам наточил съм дебелия си патлак… вземете повече вазелин обещавам че ще боли

  12. Мариян Огнянов - циганина целувал емблемата на ботевъ
    16
    10

    Жълтите курви къде се навират при големите пак!! Вижте блядове обладани .. вие сте толкова скучни и безинтересни че и онзи кебап Тошко дебелия ви еба майката … стадион никога … в Пловдив ще идвате на гости като играете на Лаута… ще си цъкате дербита с отбори от вашата черга … септември,октомври,Пирин и разни такива рязани карабини като вас!! Чорбата преди няколко дни ви ебаха като загоряла вдовица празна дупка не ви остави… но нали на всеки е ясно че са ви батковци и стриктно им се навеждате да го поемете сух целия … кулминацията ще е като онзи инвалид неделев дойде и ви нашие у ваше село !!

    • 6
      8

      Брат, кажи какво си употребил. Яко си предобрил нещата.

    • 1
      5

      От къде купуваш тревичката ,кажи ако не е тайна

      • 4
        1

        От изгрев бойс джамия в Столипиново !

    • 4
      3

      Станислав Мърков пазач в училище.Психясал комплексаргладен за анална любов с палка.

  13. 13
    9

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  14. 12
    5

    Нямам обяснение на какво се дължи,но един треньор,едни футболисти,а за три мача гледаме все едно различни отбори!В този мач конкретно съдиите ни орязаха,след това компенсираха,но реално това е резултата!Имаме най-добрият вратар в групата,Митко се разигра,останалите в отбора също!Има лъч светлина.
    А свинете шампиони на путкина коледа!

    • 9
      1

      Този лъч идва от Кралят-Слънце:Крушарски!

    • С какво са те “компенсирали”, бе ГЛУПАК

      • 2
        3

        Шльоко,в мача освен свирената дузпа за чорбата,имаше още две 100%-ви неотсъдени.По една за отбор.Отделно нашият гол половината съдии ще го зачетат,а другата половина отменят.Схващаш ли тъп?

        • 1
          2

          Путьо, вие днес играхте с Черно море и там ви спестиха чиста дузпа

  15. 10
    16

    А как хубаво звучеше Цигани,цигани,цигани на градските беси ,хахахаха .В цяла България ви знаят само вие не си признавате мангали че сте отбор на малцинствата

    • 17
      7

      Тихо ве жълт помак,вас тези същите ви насилиха във всяка една дупка и накрая спряха,защото им омръзнахте!Пък и доста публика имахте срещу тях,браво!Жълти коври.

    • 4
      4

      Може да сме отбор от румънската циганска махала.. ама вие признавате ли си че тоя същия отбор ви ебе и бие под път и над път ?

    • 7
      4

      Ся баба неделя като ви зашие кренвирша в турските усти ще видиш едни цигани… а тия същите цигани колко бой телесни и психически щети ти е нанесъл на теб и помашката ти рода ще си признаеш ли изгревбойски пумияр… чакаме ви след 2 седмици ама съм сигурен че плъх като теб ще се скрие в мазето да гледа мача щото ще ядете шамати в собственото ви село в което ще умрете

    • 5
      4

      Анонимна жълта курво,само вие от пловдивските отбори имате фен клуб в центъра на най-голямото циганско гето на Балканите Столипиново,а именно Изгрев бойс!Да попитам накрая:можеш ли да бягаш бързо,ако не можеш лошо!

    • Един циганин пита къде да те намери.
      Един полицай също

  16. 9
    9

    А на червените още поне една дузпа трябваше да дадат. Жълтите с човек по-малко побеждават.

    • 8
      3

      Истината е че си тъп като ГЪЗ и се ебеш като такъв

    • 8
      7

      Жълтите гноми ще ги чукаме след 2 седмици… ако не на терена .. то на поляната е сигурно !

    • Пожелавам ти все такива “дузпи” като на червените да свират срещу вас

  17. 10
    10

    Абе какво скандираха прасетата докато Депресията даваше интервю?

      • 8
        9

        На мен ми се стори: “цигани, цигани”, но може от телевизията да е било.

        • 9
          4

          Помак,явно Стикса яко те е ЕБАЛ за да му ползваш ника

          • 3
            3

            Стикса не ебе, него го ебът и лапа жълти к*рове.

        • 4
          5

          След две седмици така ще ти се стори… че ще ходиш да пишеш жалби в районното … с мотивите апък едни където им викат цигани ми скачаха на турската тиква

  18. 14
    8

    Нека сега обобщим – Локо с равен срещу 14 червени с недадена чиста дузпа
    Жълтите държанки отново със спестена дузпа едва едва издържат в ПЛАТЕН МАЧ

    • 5
      5

      Смешник. Тирето не получи чиста дузпа, а това на Брадата си беше симулация.

        • 2
          1

          Тъпак. Някой ден ще видиш края на родителите си и тогава ще разбереш, какви глупости пишеш.

          • 1
            2

            Ще го видя със сигурност… на всеки е писано … сега пътувай,че ти да не видиш своя край още днес

          • 1
            1

            Това заплаха за убийство ли е? Знаеш ли, че за това се лежи?

          • 4
            1

            Бахти спрелия наркоман… как се убива някой в някъв измислен сайт … абе горски вземи пий една ракия . . Гледай мачовете от долната половина на класирането и припадай .. че си се насрал от страх от 5 коментара иначе джавкаш като пинчер

          • 1
            2

            Разбираш, че не си анонимен нали? Едно искане до сайта и те намират през доставчика ти на интернет. Мери си думите.

          • 2
            1

            Аз пак ти казвам да пиеш една ракия … и да спреш да трепериш пред компютъра или телефона… кое не разбра?

          • 1
            1

            Андрей, въпреки че ди шизофреник, затова се влиза в затвора … и в АДА

            А после квичат за някакъв си Тоско…

      • 1
        1

        Когато човек казва на черното бяло , то хората просто го игнорират.
        Запомни го, Андрей !!

Коментарите са затворени