Транферът на Тодор Неделев в Лудогорец вече факт, научи PlovdivDerby.com. Преди минути тристранният договор е бил подписан в София. Асен Караславов, Неделев и мениджъра му Иван Чворович са подписали документите в офисите на Домусчиев в столицата.  Новината, която до днес бе опазена в тайна, буквално взриви жълто-черните страсти! Мненията са двуполюсни.

Започваме с тези, които обвинават за трансфера клубното ръководство. Сред тях водещата версия е, че от Ботев Пловдив са знаели за интереса от Неделев от най-малко 10 дена. Твърди се, че Валентич се е срещанал с хора от ръководството на Лудогорец и по точно с Караманджуков и след като е чул, че от Разград са готови да платят 150 000 евро + евентуални бонуси от участия в европейските турнири, Валентич веднага е казал “да”, давайки зелена светлина за трансфера. “След като Ботев научиха за интереса от страна на Лудогорец, не направиха абсолютно нищо, за да задържат Неделев”, твърдят близки от футболиста!

Естествено не липсват и фенове, които укоряват Тодор за постъпката му. Тези привърженици също не са никак малко. Според версията, която върви в тези среди, Неделев е сервирал на ръководството на Ботев Пд, че е подписал предварителен договор с Лудогорец чак днес сутринта. Твърди се, че Тошко е поискал от Ботев Пд 450 000 евро на година, за да остане в при канарчетата, сума, която руския бизнесмен Зингаревич е отказал да обещае на жълто-черната осмица. “Тодор нямаше право да направи това. Трябваше да изчака, да изведе Ботев на Колежа и след това да направи трансфер. Последните месеци, въпреки че бе контузен, получаваше заплатата си. Оправи се и веднага се огледа в парите на Лудогорец”.

В крайна сметка истината сигурно е някъде посредата. И Неделев, и приближените до него ще отстояват своята версия, а клуба на свой ред – своята.

Развръзката обаче е една! Немислимото се случи! Неделев подписа с друг български отбор!

26 КОМЕНТАРИ

  1. АСОЦИАЦИЯ на ХОДЖИТЕ от РОДОПСКАТА ЯКА - НЕОБРЯЗАНИ/ АХРЯН/
    1
    3

    Ашколсун бре кератлар. Локото си продаде по-скъпо юноша в италианската б група. Серсеми със серсемите ниедни.

  2. 5
    5

    Евала,Тошко! Дойде ти акъла на дърти години да ги затриеш тия индианци.. Айде успех в новия клуб … и сега ще усетиш удоволствието да ебеш жълтия задник … ще ти хареса!

  3. 7
    4

    Да отива и да печели пари. Тошко е на 30 години и вечно е контузен, вечно неразбран и играе най-вече когато е на кеф. Голям талант, но с много крехка физика и за капак е супер мързелив. С тази слаба физика той трябва да не излиза от фитнеса, а вместо това Тошко не излиза от дискотеките. Да е жив и здрав да ме опровергае ама надали.

    • ХахаххахаххахаххХХ уааааа… изроди шизофренясали … до вчера Тошко та Тошко гол от центъра.. Тошко та Тошко… ся друга песен запяхме … майка ви ненормална и неблагодарна окачена… първо след две седмици ще ви ебем насред селската поляна… после след месец лично Тошко ще ви шие …. Тошко + стадион спука се жълтия балон

  4. 3
    7

    Поздравления, г-н Неделев. Най-сетне и ти да пориташ за истински отбор, а не за столюпеновска сбирщина.
    Успех и ги забравяй по-бързо нисшите екземпляри!
    Академика

  5. 10
    7

    Нали мечтаеше да играе на Грабежа?!Явно е разбрал,че Тиквата, Артур Антунеш Коимбра и Плейна пак лъжат предизборно!

  6. 11
    5

    ЦИНГАРЕВИЧ ВЪН. БОТЕВ ЩЕ ИГРАЕ С 10 МАЛКИ НЕГЪРЧЕТА…. ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ДА НЕ ХОДИ ПОВЕЧЕ НА МАЧОВЕТЕ ИМ

    • 4
      9

      Че то никой не ходи … ти спиш ли ? Или си сляп… баба ти неделя го погребахме още на финала …тва ще е спомен който няма да забрави никога !!!

  7. 8
    7

    Велик ден за Ботяф. Най-добрият трансфер правен досега.

  8. 13
    6

    Ако е вярно, че Тодор е подписал 3-годишен договор при 40 хиляди евро на месец, то няма за какво да му се сърдим. Момчето си осигурява бъдещето, това са почти 3 милиона лева. Ботев също ще получи пари в случая, тъй като договорът на Неделев е до лятото и след това щеше да си тръгне със свободен трансфер, тъй като клубът не може да му плаща толкова. Надявам се да не го посрещнат феновете с освирквания след месец, като дойде в Пловдив с Лудогорец.

  9. 12
    2

    Има един велик българин, патрон на футболен клуб, който в едно от своите 27 прекрасни стихотворения написа: “Човек за парата, си изяда и гомната!” ( с “месата” го редактираха доста след смъртта му)

    • 3
      1

      Ботев има 19 стихотворения… + 1 недовършено

  10. 19
    10

    Още наесен ще се чуди къде да отиде също като Серкан Юсеин. И без това не играе нищо особено в последните години.Пази се от единоборства, в защитен план никакъв го няма. 7-8 мача не играе нищо и го чакаме да направи нещо гениално, и после пак се скрие. Прав му път. Никой не е по-голям от Ботев!

  11. 13
    3

    ДО КОГА НЯКОЙ ХОРА ОТ БУЛТРАС И НЕ САМО ОТ ТАМ ЩЕ ПРИБИРАТ ПАРИ ЗА ДА НЕ ТЪРСИ СМЕТКА НА ЗИНГАРЕВИЧ?

  12. 2
    9

    Къде доминираш бе манго, стига си плюл бе педал! Иди издържай отбора ти въшкар!

  13. 8
    4

    Договорът на Неделев е до лятото, колко да му вземе клуба като трансфер? Явно няма как Ботев да му плаща по 20 хиляди евро на месец. За Лудогорец обаче тези пари са си нормални.

  14. 25
    12

    Нали само за Ботев щеше да играе? Плю ни в лицата

  15. 29
    2

    Честито на печелившите….как не случи пловдивския футбол на добри управленци а на търгаши……а ние може само да се дърляма по форумите

  16. 22
    8

    Ако за тея пари е отишла,халал да са му. Прощава се с уважението ни. Това му беше и с кариерата. Пълен малоумник

    • 22
      8

      Чета отдолу коментарите и не мога да повярвам хората колко са слепи. Според вас за пари или отива или заради това, че вижда че собственика е пълен лъжец и нещастник. Ако мислеше, че собственика има амбиции съм сигурен, че щеше да остане, но как да остане в отбор в който всичко се продава. Този мръсен блят ще ки затрие, продаде всичко дето струваше някакви пари и сега айде играйте.
      Замислете се колко не ни вървеше играта дори когато Тошко беше на терена, а сега сме без нападатели и без човек, който може да подава хубаво топката и въобще нямаме никой който да е креативен, Минков дървото ли да я подава ? Това беше последния пирон в отбора.

      • 2
        9

        Къде доминираш бе манго, стига си плюл бе педал! Иди издържай отбора ти въшкар!

        • 5
          1

          Асане, марш обратно в шекера.

          • 2
            2

            Не в Шекера,във фен клуб Изгрев бойс!

      • Тоя пък колко нассериозно се взел… от къде тва самочувствие бе въшкар… никой неще да се дави на дъното с вас … тошката за толкова години най-добрите му спомени са при цецо крадецо… толкова години уж най-талантливия бг футболист все е на опашката в класирането .. до кога? На добрите им се играе футбол .. при вас тая дума не съществува…тъй че след месец два…ще ви шие миризливите задници

Коментарите са затворени