Бранителят на Локомотив (Пловдив) Мартин Паскалев се обърна с призив към “черно-бялата” публика за подкрепа в предстоящия мач с Локомотив София на Лаута. “Смърфовете” все още са без успех от началото на втория дял на сезона, а в последния кръг допуснаха една от най-срамните си загуби в историята, губейки с 5:0 от Арда в Кърджали.

“Локомотивци, за пореден път показахме, че сме най-великата публика. Очакваме ви отново да напълним трибуна “Бесика”, за домакинския мач с Локомотив (София)”, заяви Паскалев.

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) започна подготовката си за предстоящата среща с Локомотив (София). “Железничарското” дерби от 21-вия кръг на Първа лига е насрочено за събота (25.02) от 17:30ч. на “Лаута”.

Заниманието се проведе на помощния терен в спортен комплекс “Локомотив”. Днес “черно-белите” ще имат двуразови тренировки.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Кришьо плати купата на купотите в Софията 5000 повече не можем да съберем

  2. 7
    1

    Призове,зовове,декларации ,спрейове,афиши като гостуващ цирк и новата Бейсика,единствена,със свободни места.Кюстендилски миндили,мигранти в Пловдив дори на откриването не я напълнихте.Не можете да съберете 2000 цингета,турци,арменци,помаци,индианци и макелунатици.Смях под тепетата.

  3. Като подкарам отново влака, ще прекръстя трибунката на Еверестика. Какво е това Бесика ?! Ние алпинисти ли сме или какво ?!

  4. Некъ заедно напълним бесикъ. Шъ съ умешим какту идно времи и шъ я напълним тази угромнъ трибунъ. Шъ сядъми мангали и педали един в друг и пак ще сми страшилището ут шикера. Сади локу и сиганскъ баницъ ду гроп

  5. Като вземете “крутите мерки” , тогава.

  6. 3
    1

    Къдецса ви “крутите мерки”, бе АМАТЬОРИ?

  7. 5
    1

    ШТО ЗЛАГАШ НАС БЕ БАТЕ? НИЙ СИ СЪДРФМИ ГЬОТУВИТИ ДА КРЯСКЪМИ ЗА ВАС Ф КЪРДЖЪЛЪКА, А ТИ ДЕТ БЕШИ НАЙ- СЛАП, СИГЪ НА ПРИЗУВАВЪШ, ПАК ДА СЪ НАПИНЯМИ??? КОНДОФРЕЙ ЗА ТЕП!!! НИ ТЪ ШТЕМ Ф СТУЛЮПИНСКИА КАТУН!! … АМА НЕКА МЕШАРЕТУ ДА РИШАВА НА НЕГУ!!! ТО СИГА ША ИЗДАВА МЛОГУ ПРИСЪДИ!!!! ША ВЪ СТЕГНИ ВАС, ХАЙРСЪЗИ С ХАЙРСЪЗИ, ДЕТ НА НАПРАИХТИ ЗА КАШМЕР!!!

    • 4
      1

      КЪФ БРАНИТИЛ Е ТОА БЕ АБИ??? ТАКА НА ОТБРАНИ, ЧИ НИ НАПЪЛНИФА КОШНИЦЪТА С ПЕТ БАХУРА!!!……НАШТИ АВЕРИ УТ ХАРДА, КАРАБИНЕРИТИ!😞😞😞

Коментарите са затворени