Бивш футболен съдия може да заеме ръководен пост в Локомотив (Пловдив). На “Лаута” се очакват кадрови промени след изключително слабия старт на пролетния полусезон. За директорски пост в клуба се спряга варненецът Иван Кирилов.

Той е свирил мачове в елита преди десетина години. През 2012-а около него гръмва скандал. В момента управлява детската футболна школа “Делфините” в морската столица и опитва да гради политическа кариера.

Иван Кирилов е изгледал на живо двубоя между Локомотив (Пд) и Ботев (Вр) в компанията на един от италианските бизнесмени, които преди време обещаваха сериозни инвестиции във Враца, но впоследствие не се случи нищо, съобщава “Тема спорт”. Интересното е, че през годините бивши футболни арбитри са заемали ръководни постове.

На такъв дълго време бе Атанас Узунов, който се водеше административен директор. Преди време пък на клуба помагаше Таско Тасков, който преди това мина през ЦСКА 1948 и благоевградския Пирин. Сега е свързван с Миньор (Перник).

10 КОМЕНТАРИ

    • Толкова си прост че освен тази дума друго не можеш да напишеш де..а и помака ти миризлив.

  1. 2
    2

    Нещата се изясняват,Спасителят 🍐 отново е на Любимия ни стадион!Само Локо але,с цялото си сърце аз обичам 🤟!

  2. 3
    1

    Още един мошеник се приближава към Лаута!Усилено се говори ,че този е взимал мангизи ,за нагласен мачове!Ако е истина,А?Още идин таралеж в гащите ни!При тази ситуация нещата са непоправими!

  3. 6
    1

    тоя щял да идва от Делфините, аз идвам от Еверест !
    айде малко да се уважаваме, а ?

  4. 3
    4

    Бивш,настоящ,какъвто и да е в тази пародия на управление е добре дошъл!
    Някакъв плешив помак изпълнява длъжността президент,човек чиито най-големи успехи са попълване на Б група с такива от А е треньор,щаба е от,извинявам се беден речник,затова ще използвам просто анонимници!Супер,добре дошъл,в момента е на правилното място!

Коментарите са затворени