“Първо искам да изразая съболезнованията си към близките на Петър Жеков.

За мача, мисля че изиграхме едно добро първо полувреме. Изпуснахме нашите положения, а от другата страна допуснахме такива. Имахме възможност да се върнем в мача, имахме такива възможности и след двата гола на ЦСКА. На полувремето опитах да променя тактиката, но за съжаление частта започна по най-лошия начин за нас, отново с гол в нашата врата. Благодаря на феновете ни, които са невроятни и съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме. Борихме се до края, играхме смело, показахме своите качества, създавахме положения. Като цяло обаче ние се нуждаем от точки, защото класирането ни претиска. Ефективността в този мач бе решаваща и ние знаехме, че ще е така. Ще се опитаме да се коригираме за следващите мачове. Целта във всеки мач за нас са трите точки.

40 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃
    4
    1

    БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, УТНОВУ НАДИГЪМИ АНАДОЛСКИ КРИВИ ТИКВИ!😞😞 ФЧЕРА КАРАБИНЕРИТИ НИ НАПЪЛНИХА КОШНИЦЪТА И МЪЛЧАФМИ КЪТ ХАМДЖИЦИ, АМА НЕСКА СНЕ ИРБАП!??? ОШТИ СМЪРДЯТ ПИТТЕ БАХУРА, А НИЙ УТВАРЯМИ МИРИЗЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ УСТИ??. ДА СИ ГЛЕДЪМИ СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ И КОНТЕЙНИРИТИ! НЯМЪМИ РАБУТА ПРИ ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂!

    • 1
      4

      Айде кажи един час и адрес … да ти еба путката майна и великана ?? Слушам бе дефектен презерватив такъв … ? Ши еба майка ти пред очите на баба ти … докато ти и баща ти ми лижите косматия задник …

      • 2
        1

        Ила в аджисана ма како. Третата синя къщъ съм. саде Локу бабаит

        • 1
          2

          Нидей да лъжеш ма уроспио недна, там живее Стоян канара с Фанкото и циганетата ва салкъме.

          • НИ СИ ПРАФ АБИ!!! ТЕ САМУ ТАКА МУ ВИКЪТ ШТОТ ХОДИ ДА ЛОВИ КАЛДАРИНКИ ПУ КОРИИТИ!😉… А ИНЪЧИ СИ Е НАШ КОПАНАР С КЛОАКУМУТИФ Ф СЕРСЕТУ!😉😃😂😂 ….НОСИ СТАРИТИ ФАНЕЛКИ НА ВЪЛЧУ, ЦЪРНУ БЕЛИТИ, ДЕТ СЪ БЕШИ ДИЗГИЗДИСЪЛ ПРЕД ПРИНЦА!!!😂😂

      • НЕМЪМ ВРЕМИ, ШТОТ УТГУВАРЪМ ЗА КОНДОФРЕЙСКИТИ КАЗАНИ! СБИРЪМ БАКЪР ЗА КЛОАКОМОТИФ!! ТИ АКУ СИ АРТЪКПЪРТЪК, КАТ ДОДИ УТБОРЪТ Ф КОНДОФРЕЙ, ША СА ЗАПУЗНАВЪМИ НА НЕГУ!😉😃😂😂

  2. На мача с цска феновете на славия заместили тези на Ботев по извинителни причини .. били в цикъл!

  3. не виждам кой ще побзиедим с тази игра пълна пародия сме

  4. 1
    2

    Смело може да се поема само божествената пета и 6-те бахура ва, Стоян канара знае как.

  5. ИЗРУД, ОСВОБОДИ БОТЕВ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ. НИЕ ТЕ МРАЗИМ. ЗНАЕМ ТЕ КАКЪВ ДОЛЕН БОКЛУК СИ.

  6. Присъствието в ПФК БОТЕВ на лицето поругало клубната история и православието е нежелано.Този нагъл и надменен индивид отблъсква привържениците.Ние силно обичаме отбора , но още по-силно мразим такива като босненското менте.Изридине , тръгна си ,това ще е добре за всички.

  7. 4
    5

    локо шампион 2004 Ботев испада с три пъти повече публика ееее шампиони

  8. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    10
    2

    Може да сме балканци,но не сме 2 ръка хора.Играеш срещу лидер,а не срещу Арда,естесвено е че за да не загубиш пагубно ще е нужна степен на смелост.
    Но да владееш топката и да не вкарваш голове е недостатъчност.Ние феновете ли да правим селекцията или да се разчита на лявото мъдо на руснака.Става въпрос за символа на Пловдив,бивш бронзов медалист.По тъпо ръководство не сме имали.Щели да пускат календари за Новата 2023г.Другият месец пуснете и ски.Това е подигравка с третият по популярност отбор в Отечеството.

  9. 12
    3

    БАЛТАЗАРЕ, БАЛТАЗАРЕ, ПЪТНИК СИ! ВАЛЕНТИЧ ЩЕ ТЕ ПОЛЗВА ДОКАТО МИНАТ ТРУДНИТЕ МАЧОВЕ И СЪОТВЕТНО ЗАГУБИТЕ. СЛЕД ТОВА ЩЕ ТИ ЗАБИЕ ШУТА И ЩЕ ТЕ СМЕНИ С НОВ. ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ И НАС- ФЕНОВЕТЕ ДА ЗАБЛУДИ И ДА ПОИСКАМЕ ДА СЕ ВЪРНЕ. НО, НЕ. НИЕ ИСКАМЕ ДА СИ ХОДИ С ТЕБ. МИШОЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ! БЕЗДАРНИЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ! ФИЗКУЛТУРНИЦИ- ОЩЕ ПО МАЛКО. А ЗА УПРАВЛЕНЕЦ ТОТАЛНО НЕ СТАВА. СЕЛЕКЦИЯТА Е БЪРКА. АВТОРИТЕТ НЯМА. СЛЕДВА- ДА ЯХВА МЕТЛАТА И ДА СЕ ОМИТА. ЗИНГАРЕВИЧ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ, КОГАТО ВИДИ НОВИЯ СТАДИОН ПРАЗЕН. ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ХОДИ И ДА ГЛЕДА СТАДО ОВЦЕ, НАЧЕЛО С БОСНЕНСКИЯ ОВЧАР! ВАЛЕНТИЧ, НЕ СЕ КРИЙ! МИШКО, МАХАЙ СЕ!

  10. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃
    4
    3

    БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, УТНОВУ НАДИГЪМИ АНАДОЛСКИ КРИВИ ТИКВИ!😞😞 ФЧЕРА КАРАБИНЕРИТИ НИ НАПЪЛНИХА КОШНИЦЪТА И МЪЛЧАФМИ КЪТ ХАМДЖИЦИ, АМА НЕСКА СНЕ ИРБАП!??? ОШТИ СМЪРДЯТ ПИТТЕ БАХУРА, А НИЙ УТВАРЯМИ МИРИЗЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ УСТИ??. ДА СИ ГЛЕДЪМИ СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ И КОНТЕЙНИРИТИ! НЯМЪМИ РАБУТА ПРИ ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂

  11. 5
    11

    Балтазарио ние стрямалий вярваме в твоята идея и ти вярвай в нас.Питътъ до сливиците и 6-те бахура яко в дивия.Амин.

    • 8
      5

      Вие сте трима глупаци с една мозъчна гънка.Петици,шестици,бахури,все едно и също.И си въобразявате че някой ще ви се върже.Цигани,вчера имаше петичка от турчолята.Нито дума от нас.И за това сте цигани,мръсни мангали.

      • 1
        2

        Да си га кажем правичката Стоян канара от питътъ и 6-те бахура не е акъл ва да тейба.

      • Тоя пък 90% от феновете ви са с лист и химикал в ръка ьа броят кой кога ходи на мач… единствения ви смисъл за съществуване!!

    • 4
      5

      Всеки носещ този цвят обикновено е сравняван с тъпак… сам потвърждаваш твърдението ми!

  12. 5
    13

    Не е важна победата … важно е че показахме на цяла България каква публика има ботев … фалшива и неблагодарна …. днес бяхме точно толкова колкото сме!!!

    • 4
      11

      То ако се поразровим … тия пишман фенове толкова пъти са оставяли клуба си без подлрепа в трудни моменти че там верно са номер 1… жълтура ходи на мач само ако случайно някой нов крадец е собственик и само ако отбора върви на горе… Има ли криза и трудни периоди жълтия фен го търси скрив под земята .. а и да не забравяме като дойде мач с Локото си показват носовете и те веднага биват счупени … те това е картинката на жълтия фалшив отбор и фен

      • 3
        7

        Смела ви беше подкрепата към отбора … на треньора много му харесала !! Поне се доказахте сами на цяла България че сте едни кокошкари които си подкрепят отбора от ден до пладне… онлайн нинджи !

    • В дивия на Станислав Мърков стикса ,нощна смяна в училище.
      3
      1

      Стиксай си гъза,грозен плешив
      ецо.Анала ти е в опасност,пазачо.

      • Ето защо казваме,че сте педали… все на мъжки анали се точат…

  13. 7
    3

    Кое ни е смелото бе тренер? Държането на топката? При 3:1 владението беше 55:45 за нас, ама за това точки не дават! Разберете го най- после бе! Тоя футбол е на голове! Другото е вятър и мъгла! Приказки и фрази за хора без сърце за своя отбор!

  14. 10
    3

    Тоя взе да къпе като Валентич.Харесала му играта???… Много боклук се събра,90%е брак

  15. 12
    4

    Балтазаре , като оставим Неделев на страни , тия юрдеци другите даже и за бенефисен мач не стават ! Жалка картина сме , при Белия за без пари отбора беше три класи над тия сега и бюджета беше 25% от сегашния !

  16. 10
    7

    Берое идва…с белия начело…етоо наказан…как ще се опази Тони Йорданов…а и ламбулич и Мара ще имат картотеки…Локо и Ботев тъпаните на групата..до дербито най много още по точица да вземат….имат алчни управи…язък за новите им стадиони..язък за пловдив

  17. 18
    3

    Само с опитите ще си останете. И недей казвай, че сме играли. Могат да играят играчи, а тези твойте бягат като овце. С Валентич начело, ще запишеш черна страница в твоята треньорска кариера. Той те ползва за плювалник. Ние знаем това, но ти явно не се усещаш!

Коментарите са затворени