Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, бе изклчително разочарован след погрома с 0:5 от Арда в мач от родния шампионат.

„Трудно се говори веднага след мач. Ще говоря спортно-технически. Ако някой от играчите има проблем, нека ми каже преди мача и нека не пътува изобщо. Срамна загуба, не от резултата , а от поведението на терена. Трябва да се извиня на феновете. Ще взема всякакви мерки в съблекалнята, това да не се повтаря”, коментира Томаш.

„За да има агресия, трябва да има единоборства. Апатия. Какво се случва, няма никакво значение. Това са неща за съблекалнята. Не съм аз човекът, който трябва да говори тези неща. Щом сме на терена, трябва да си вършим нещата. Направих пет смени, ако можеше, щях да направя десет.Оправдания никакви, трябва да се вдигнем. Коренно различно лице на терена. Другите неща, не към мен. Отдавна съм казал моето мнение за селекцията, не искам да влизам в тая тема”, каза още той.

39 КОМЕНТАРИ

 1. 8
  3

  Този просто изобщо не знае, а и няма никакъв шанс да научи, къде точно се намира и какво трябва да прави! Абсолютен нещастник и некадърник е! Факт!

 2. 14
  1

  НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТУНЧЕВ ДОКАЗВА ЧЕ Е ДОБЪР ТРЕНЕР А НИЕ СЪС ЛЕКА РЪКА ГО ОСВОБОДИ ХМЕ.. БОРУКОВ ИГРАЕ И БЕЛЕЖИ ПРИ НАС БЕШЕ БЕЗ ОБРАЗЕН ЗАЩО ЛИ ЗАЩОТО САШКО ТОМАШ ТАКА И НЕРАЗБРА ЧЕ ФУТБОЛА НЕ Е ЗА НЕГО ХВАНИ СЕ И ЗАНИМАВАЙ СЪС НЕЩО КОЕТО МОЖЕ И ДА РАЗБИРАШ НО СЪС ФУТБОЛ НЕ ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И ОСТАВИ ЗАВИНАГИ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ ЩЕ ОСТАНЕШ КАТО НАЙ НЕКАДЪРНИЯ ТРЕНЕР КОЙТО Е БИЛ НАЧЕЛО НА ЛЮБИМИЯ МИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

 3. 13
  1

  Остави агресията, ние нямаме никаква идея в играта бе, Томаш. Не знам кой те лансира постоянно теб, но не ставаш, тръгни си с добро. Оттук нататък може само още да се изложиш…

 4. 13
  1

  Вън Мишок!!! Ти си едно голямо недоразумение!!!

 5. 9
  2

  Вън мишок!!! Ти не ставаш за този отбор.

 6. 5
  4

  ЗНАЙМ, ЧИ НИШТУ НИ ЗАВИСИ УТ ТЕП, ШТОТ РАСПРУДАДУФА УТБОРА И С ТИА БАБЕРЕЦИ НИКУЙ НЯМА ДА ПРОКОПСА, АМА ПУНЕ ДА СПАЗВАХА СТУЛЮПИНСКА ДИСТИПЛИНА!:)))

  АРТЪКПЪРТЪЦИ!! НИ СЛУШЪТ ТРИНОРА! СЕРСЕ СЪ ИЗКЪ!! АПАПИТИ НЯМЪТ КЛОАКОМОТИФСКО, СТУЛЮПИНСКО СЕРСЕ!! ЗАТУЙ НЪ ЛАШКЪТ КЪТ ФАЙТУНДЖИЙСКА ТРОМБА!!! КОЙТУ НЪ ФАТЯ, БОЙ ПУ КРИВИТИ КРАТУНИ!!! ДУЖИВЯХМИ И КАРАБИНЕРИТИ ДА НЪ УТПОРЪТ МОШТНУ? СТАНА ИМ НАВИК!!! АБУНАТИ СНЕ ИМ!!!😞😞😞 МЛОГУ ЛОШУ!!! САМУ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГОДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФФ, ША НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!😉😃😂😂😂

 7. 11
  4

  Томаш не се заигравай с Локомотив.Нещата доста ги обърка така че докато е време или излизаш и казваш всичко тет а тет без заобиколки или си тръгваш на момента.Локомотив ще го има и без теб.

 8. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  4
  2

  ДА ИДВЪ ОНЯ КРЪВУПИИЦ ШУШЛЯКА С РЪКЕТИТИ ТА ПУНЕ ДА НИ ИСПАДНИМ!!!
  А ДУГУДИНА АНАДОЛСКИТИ НИ ПРИАТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, ДА ПУЕМЪТ КУРМИЛИТУ И ДА НЪ ПУВИДЪТ КЪМ КОНДОФРЕЙ ПРИ ДУРУГИА КАТУН!!!😉 ПУФ ПАФ!😉😃😃😃

 9. 16
  6

  Това не е сериозно!Това не е мъжко!Това е наглост в най-висша степен!
  Ти къде беше бе,сине майчин,като се правеше селекция и като се продаваха основни футболисти,а се купуваше баберек по лев и двайсе?
  Всеки,който гласува доверие на моментното ръководство на Локомотив Пловдив и треньора му е антилокомотивец и хранилкаджия!Това е срам!Арда можеха да ни бият с десет гола!Тунчев ни пожали!
  Оставка на президента,цялото ръководство и треньора!

 10. 15
  3

  Няма тука извинявай,некадърник!Утре отивай си вземай заплатата и друм!
  В ситуацията бъди мъж,вземай под ръка помашката курва Адамела Соткова и си бийте камшика с двеста!

 11. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  8
  2

  АРТЪКПЪРТЪЦИ!! НИ СЛУШЪТ ТРИНОРА! СЕРСЕ СЪ ИЗКЪ!! АПАПИТИ НЯМЪТ КЛОАКОМОТИФСКО, СТУЛЮПИНСКО СЕРСЕ!! ЗАТУЙ НЪ ЛАШКЪТ КЪТ ФАЙТУНДЖИЙСКА ТРОМБА!!! КОЙТУ НЪ ФАТЯ, БОЙ ПУ КРИВИТИ КРАТУНИ!!! ДУЖИВЯХМИ И КАРАБИНЕРИТИ ДА НЪ УТПОРЪТ МОШТНУ? СТАНА ИМ НАВИК!!! АБУНАТИ СНЕ ИМ!!!😞😞😞 МЛОГУ ЛОШУ!!! САМУ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГОДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФФ, ША НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!😉😃😂😂😂

 12. 8
  6

  САШЕ, ВЕЛИК СИ! ДАЕАЙ САМО ТАКА И ДОГОДИНА ЩЕ ИГРАЕТЕ С БОТЕВ ДЕРБИТО НА Б ГРУПА!

 13. 8
  1

  КУГА ША ИДВЪТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА? САМУ НАШТИ АНАДОЛСКИ ПРИАТИЛИ МОГЪТ ДА ИЗВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ ГУФНЪТА!!😞😞😞… БЕС ТЯХ, СНЕ Ф КОНДОФРЕЙ!!😞😞

 14. 6
  4

  МАНГОВЦИ, КО СТАНА? УТРЕ, НИЙ ША ВИ ЗАДМИНЕМ. НЯМА А СЪ ИЗЛАГАМЕ Я! СЪЗДАТЕЛЯТ ЩЕ НОСИ КОШНИЦАТА.

 15. 6
  2

  БАТ ИЛИЙКЪТА ГУЛЯМУТУ КАФА Е МАЙ ВЕЧИ ЗА ПЕНЦИА?:))))))))

 16. 6
  8

  Горе главата . Не се давай на интригантите

 17. 6
  2

  РАСПАДЪМИ СА АПАПИ!!! 6 ЧИЛЯКА И ТО ТИТУЛЯРИ ПРУДАДУФА ТИА ГЕУВИ!!! АКУ НИ ДОДЪТ СЛАВНИТИ НАШИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА СЪС СТУЛЮПИНСКИА УТБОР Е СВЪРШИНУ!!! УТИВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙСКИА КАТУНЬ!!! ПУФ ПАФ!😞

 18. 20
  3

  Митко още ли е в депресия? Питам за един приятел игра ли днес

 19. 17
  4

  Стойчо Генов (Бахура) и Стикса (Шпека) търсят Питъта в циганските си гъзове.
  Бахурите, шпековете и петите ще ви влизат всеки кръг, мама ви гаджалска!

 20. 20
  10

  Мерките са да се омиташ от Лаута,заедно с тъй нареченото ръководство!Този хаос е в резултат на това празното в главата ти! Спрете унищожаването на Локомотив!

   • 14
    4

    Хахаха, локомотивец вика на локомотивец манго🤣😁😆🥳😅. Някои неща са безценни.

    • 3
     2

     КАТО извадиш някой лев тогава ще казваш кой да е треньор! МАНГАЛ И ИНТРИГАНТ ….

 21. 16
  8

  Митко Кифлата и Паскалев предадоха отбора

  • 15
   9

   Не са те виновни!Неграмотен треньор и безхаберно ръководство ,което го интересува само материалното!

   • 20
    3

    Това моето дете го тренирахме на пУтготовкото, първо ни разпориха Пазарджишките цигани, после на изтърбушиха в Турция, а сега и братчедите от Кърджали. Ми все така да ни върви. А дано !!!

 22. 17
  4

  ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА ШИБАЙ БУФЕРА КЕФФФФФФ ГОЛЯМ….

Коментарите са затворени