Наставникът на Ботев Пловдив, Бруно Балтазар, смята, че неговият тим се е представил на ниво срещу състава на Локомотив София, но е имал лош късмет да не си вкара шансовете, в следствие на което мачът завърши 0:0.

„Беше труден мач и не беше резултатът, който искахме. Мисля, че контролирахме през повечето време двубоя и опитахме да спечелим, но не се получи“, започна специалистът.

„Паузата ни повлияя, след като доминирахме през първото полувреме. Искахме да продължим добре и през втората част, но ритъмът ни беше нарушен. Срещу Ботев Враца беше специфичен мач, защото Бароан и Неделев играха за пръв път. Не играхме добре там, но днес беше по-добре. Искахме да доминираме и да пресираме, когато нямахме топката. Създадохме добри положения. В последните 10 минути се оголихме, но съм доволен от старанието и представянето. Показахме на терена това, върху което работихме“.

„Не искам да се оплаквам за загуените играчи. Искам да намеря решения. Искам с тези играчи да печелим всеки един двубой. Новият стадион е важен за Ботев Пловдив. Искаме пълен стадион и ентусиазирани фенове. Разбирам напълно, че феновете не идват с удоволствие тук и е нормално развитието на клуба да минава през нов стадион. Ще се отправим към София за мача с ЦСКА със същата цел като днес – да спечелим“, завърши наставника.

10 КОМЕНТАРИ

  1. ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ Е С КЛАСИ НАД НАС СТУЛЮПИНСКИТИ ДОГАНИ. ОШТИ МНОГУ ЕКМЕКЬ ТРЯБВЪ ДА ИЗЯДЕМ ЗА ДА ГИ СТИГНИМ!! НАШИА ТОМЪШ Е ВЪЗДУХАР И НЪ ВОДИ КЪМ КОНДОФРЕЙ!!! КОФТИ АПАПИ, ПУФ ПАФ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!😞😉

  2. 8
    2

    МИЛИ МИ БАЛТАЗАР, КАЖИ КАКВО ПРАВЕХТЕ С ТОПКАТА, КОГАТО Я ОТНЕМАХТЕ!? НИЩО И ПОЛОВИНА. ПРИ 6 ХАЛФА, НЕ МОЖАХТЕ ЕДИН ПЪТ ДА ИЗГРАДИТЕ КРАСИВА АТАКА. БЕКОВЕТЕ, ВЪПРЕКИ ДОБРИТЕ ПАСОВЕ НА ТОШКО, НЕ МОЖАХА ВЕДНЪЖ ДА ЦЕНТРИРАТ КАТО ХОРАТА. ИЗОБЩО МЪКА, ГОЛЯМА МЪКА!

  3. 7
    11

    ciganite ot kade go nameriha tozi trenior? Idealen e! Sushtiq kato lord Valentich.

  4. 14
    8

    Индианци, къде ги намирате все едни и същи лаладжии. Голям смях с вас.

  5. 19
    5

    Вместо да анализира играта и тоя взе да ни залива с клишета като предшествениците си.Нищо смислено и креативно не каза. Празни фрази и глупости за наивници. Вчера дойде,още не се е ориентирал, и угодно да върти и той латерната за стадиона. Дет`се вика Казаха му накъде трябва да духа вятъра.

  6. 21
    4

    ВИДЯХМЕ ФИЛОСОФИЯТА НА …..ИЗРУДА. БЯГАНЕ, БЛЪСКАНЕ, НАРЕЧЕНО ПРЕСА, ИЗРИТВАНЕ НА ТОПКАТА НАПРЕД, КЪДЕТО ЕДИН НАПАДАТЕЛ СЕ ОПИТВА ДА ВКАРА ГОЛ. ВАЛЕНТИЧ НЕ ПРИЗНАВА ФУТБОЛНИЯ ТАЛАНТ, НЕ ПРИЗНАВА ВЛАДЕЕНЕТО НА ТОПКАТА, А ГЛЕДА БЪРЗО ДВИЖЕНИЕ НА ТОПКАТА И ИГРАЧИТЕ. НЕЩО ПОДОБНО НА АНГЛИЙСКИЯ ФУТБОЛ ОТ СЕДЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ. ЕДИНСТВЕНИЯ ФУТБОЛЕН ИНТЕЛЕКТ НЕДЕЛЕВ НЯМАШЕ С КОЙ ДА СИ РАЗМЕНИ 2 ПАСА, НЯМАШЕ НА КОГО ДА Я ПОДАВА. ПРИКАЗКИТЕ НА ВАЛЕНТИЧ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИМ СИЛЕН ТИТУЛЯРЕН СЪСТАВ, А СЛЕД ТОВА ЩЕ ОКОМПЛЕКТОВАМЕ ОТБОРА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДЪЛБОЧИНА НА СЪСТАВА С ЦЕЛ ГОНЕНЕ НА ШАМПИОНСКА ТИТЛА, СТАНАХА НА ПУХ И ПРАХ СЛЕД ПРОДАВАНЕТО НА МАНУ, ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО МОЖЕ ДА ВЛАДЕЕ, КОМБИНИРА И ВКАРВА. ВАЛЕНТИЧ ХАРЕСВА РЪГАЧИ, КАТО САМИЯ НЕГО. ТОЙ ХАРЕСВА ЖИТНИ БЕГАЧИ, КОИТО СЕ БЛЪСКАТ, КЮСКАТ, НО НЕ И ДА ИГРАЯТ С УМ И ФАНТАЗИЯ. БЕЗДАРНИКЪТ ХАРЕСВА БЕЗДАРНИЦИ. ЯВНО И ЗИНГАРЕВИЧ Е МНОГО ПОСТЕН НА ВТОРИЯ ЕТАЖ, СЛЕД КАТО МУ СЕ ВЪРЗВА НА ФИЛОСОФИЯТА. ВСЪЩНОСТ ТОВА НЕ Е НИКАКВА ФИЛОСОФИЯ. ТОВА Е ЕДНО ПРИМИТИВНО МИСЛЕНЕ НА ЕДИН ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ. БОТЕВ СЕ ЗАСИЛВА ПО ПРОПЪСТА НАДОЛУ. НЕ ВИЖДАМ КАКВО ЩЕ ГО СПРЕ, ОСВЕН КАМЪКА, НАРЕЧЕН Б ГРУПА. ЖАЛКО ЗА ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ ОТБОРА. ОТНОВО ЩЕ СТРАДАМЕ И ЩЕ МОЛИМ БОГА И ЗВЕЗДИТЕ ДА НИ ОТТЪРВАТ ОТ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАБЕДЕНИ ЗА ТРЕНЬОРИ, РЪКОВОДИТЕЛИ И ФУТБОЛИСТИ.

  7. 13
    8

    Браво, Балтазарка! Клуб 500 вярва в теб, Вали и Зингата.

Коментарите са затворени