Привържениците на Локомотив Пловдив ще могат да наблюдават домакинския мач срещу Ботев Враца от новата Трибуна Бесика:

“Време е да се завърнем у дома. Дълги години чакаме този момент. Мястото, което ни беше поръчково отнето, от същите тези, които и до ден днешен си позволяват да не се съобразяват с черно-бялата любов!

Всички на Трибуна Бесика! Да припомним защо това място винаги е било символ за Пловдив!

12.02.2023

16:45”

39 КОМЕНТАРИ

  1. СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ!!! А ПИТАФТЕ ЛИ КМЕТЯ, ДАЛИ МОЖИ ТИА МАНГИ ДЕТ СИГА ШИ ГИ ДАВЪТ ДА ГИ ДРЪПНИМ КЪМ КОНДОФРЕЙ??? НЯМА СИЧКУ НА МАРИЦА И СПАРТАК ДА УСТАНИ ДЕ?>>>>!!!!

  2. 2
    5

    Трибуна се наименува на нещо свързано поне с отбора.Какво общо имате с бесите които са планински траки.Какво общо имате със Спортклуб който е играл със ЖСК,отборче с един мач,или с измислените анимационни герои смърфовете.Как може да скандирате отбор на чужда държава с измислена добавка.Ювентина жената на Ювентус ли е.Няма разлика между вас и македонците които ви свалят ,,капа,,.Турци,шиптъри,туркиня за собственици.Наполи нямат толкова убити и затворени президенти.Неаполетани нещастни.Познавам и Наполито.Рабирате ли че сте жалки,Кофермани,цкгански любимци,със сменено седалище в аналният двор на селският университет.

    • Три часа чакам някой да ме опровергае.Спите ли след нощно дежурство или нямате доводи.Достойнсво ви е чуждица.Плъхове,мишки недостойни,сиренце в Хага.

      • 3
        1

        Жълт Олигофрене , успокой се малко, защото ще се гътнеш от някой инфаркт. Тази твоя злоба и простотия ти само проблеми ще ти носят. Мишко, като познаваш Венко , защо не му кажеш всичките тези глупости в лицето? 😇 Нали искаш да бъдеш опроверган бе, палячо! Или не си чак толкова тъп и стопляш, че ще си труден за рисуване след опровергаването… Жълтите олигофрени само от това разбирате!

    • Ава калъф а кой си кръсти отбора на Бутвфъ и Че Гевара.

    • 1
      2

      Ти си малък пикльо , но питай баща си за 80-г , когато скандираха , хълто чертият ни тим се нарича Абърдийн

  3. 2
    7

    Оставка на кмета фен Язов. Пълна прозрачност и спазване на всички закони и процедури за узаконяването на трибуна “Бесика”.

  4. 4
    2

    Въъх майко не си виждат разградения двор на какво прилича седнали да обсъждат… мъка коматевска .. на село фо живот

  5. 2
    3

    Хубаво имаме Бесика , ама беси останаха ли ?
    Колко ги каних да идват на мачове при мен, никой братче. 200 човека , от тях 250 влезнали гратис. Аз скоро мисля си продам и другите 50% от влака, ама никой не дава пари. Ей го на, партньорите обещаха, ама – ядец ! Давали ми 50 бона. Аз за тея пари мога само да се кача на Еверест, но не и да слезна обратно.

  6. 2
    1

    Ще се напълни трибуната с беси от Родопите.Феновете някои които ще са помаци и турци но всички са ритали глави на други тракийски племена.Луно,луно земльо жепейска

  7. 8
    5

    Бесика,ха ха.Спортклуб ха ха.Централната защо не е Северна Македония.Отдавна ви дишат прахта по измислици,самонаричания,омраза и глупости.Помня малката Италия,половината източна трибуна.Сега домакинските ви срещи са родителски.

  8. 4
    6

    Пичаги стрямалий пък си играйкат с петата до сливиците а бат Стоян канара редовно проверява за 6-те бахура дали са правилно влявали в дивия ва да гоейба.

    • 3
      1

      Ало Стряма дайте терен за но стадион,ние сме саму Локу от Стряма

    • 5
      4

      Ще я напълнят,източната трибуна е бутната,но пари няма.Клетката за гости също,направиили са маймунарник на централната.Цирк Лайнута.

      • 3
        1

        Цирк? Цирк е над 10 години да ви обещават бижута и диаманти,а ви еб@т за жълти стотинки и на вас ви харесва !

  9. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    4
    4

    АКУ ЗИНГЪТА ДУВЪРШИ КОЛЕЖА…..

    АПАПИ, АМА ТУВА Е СМЪРТ ЗА НАШИА КАШОН НА ЛАЙНУТА?!!!😞😞😞 ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ЩЕ СИ ИМА СВОЙ СТАДИОН, А НАШИА КЕНЕФ ША ГУ БАТАЛЯСЪТ!!!!…. МАКАР, ЧИ Ф КОНДОФРЕЙ СИ ИМЪМИ ПОЛЯНИ ДА РИТЪМИ И КАШОНА ША УСТАНИ ЗА МАРИЦА И СПАРТАК!😞😞😞😉.. А ТЕ НИ БЪРЗЪТ!!!

    • 5
      4

      Изроде,още ли се разхождаш по улиците на града ни?Как са те изпуснали от психиатрията?!

  10. 6
    8

    Тия от Общината какво чакат.Трябва всичко да се срути да върнат парите на Пловдивчани и там трябва да се построи модерен жилищен комплекс.
    Какъв е този етнически отбор който го допускаме да осира един красив Повдивски парк.
    Пълно заличаване докато българите решат дали да има такъв отбор със име на машина Локомотив.Да се даде повече мощ на Марица и Спартак.

    • 5
      2

      Що за пловдивчани сте вие , селско-циганска сган !Комунистически изроди!

      • 6
        1

        ПРАИЛНУ ДУРГАРКУ ВЪЛЧИВА!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ СИ ТАКИВА!!! ЗУЛИМ УТ ПАРИКЯНА, УТ БЕКАПЕТУ, УТ ЖЕПЕТУ УТ ТРАНСТРОЙ, УТ ЖЕПЕТУ ВОЙСКИ……. А ДНЕС СНЕ НА ПОМУШТИ!!!😞😞😉😃😂😂
        …и нашВълчу с такситу зули здраву и ни плашта данъци ..😂😂😂

    • Тия където осираха бяха изритани извън града! Все още са там! И май там ще си останат?!

    • 6
      4

      Изгрев бойски циганин,научи се да пишеш правилно и тогава посещавай сайтовете!

  11. Станислав Мърков пазач в школо,Стикс за българите.
    8
    7

    1926 г е създадено сдружение Спортклуб.1945 г е ликвидирано СК е Стефан Караджа,който през годините се вливат и бягат заводски,квартални,етнически отбори.Крадци,локомотив е име от 1951г наследник на ДСО Енергия бивш ЖСК,отборче с един неофициален мач.Крадливо племе сте цигани,срам за Пловдив.За това сте етнически нечестиви.От кражби,самонаричания надминахте македонците,беси,бесни мангали.

    • 9
      10

      Олигофри,циганите са крадливи и се видя кой краде! Ние НЕ крадем и за това на нашият стадион строителството върви , на двойно по-ниска цена е и става уникален! Факт! Вие , жълти цигани, се оляхте от кражби и простотия и за това Строежа ще си остане завинаги Строежа! Факт! През 1926 се обединяват доброволно два равнопоставени клуба и се ражда Спортклуб. Факт! През 1967 се обединяват, по заповед и насилствено , два равнопоставени клуба Спартак и Ботев, и се образува нов клуб АФД Тракия. Факт! АФД Тракия е клуба играл с Байерн и Барселона, а НЕ Ботев. Факт! Лъжците и крадците са жълтите. Факт!

      • 4
        4

        Тъпак какво имат общо Спортклуб с вас,освен че са от един район.Ботев е шампион,Спартак тринадесети.И двата отбора не са искали обединение под пагон.Лъжливи цигани

    • 7
      8

      Приселници от харманлийските села ще дават определение, кой какъв е в нашия град!Локомотив винаги е бил скромен работнически отбор!Никога не е бил КЦМ,АФД и партията майка БКП ви е носила на ръце! Комунистически лайнари!

    • Не се казва Станислав ! , Антон се казва и работи в А1
      2
      2

      Скоро ще му бъдат отрязани пръстите и закаран на разходка в гората!

      • 1
        1

        Пробвай със Станислав Мърков във ФБ и сравни снимка от миналата седмица с Крушарски в друг сайт.

  12. 2
    2

    Тренсфер макт19 футболиста,от които трима вратари,браво..няма такъв обезкървен отбор!

    • 1
      5

      Питане:какво е значението на думата макт,а?!

Коментарите са затворени