Треньорът на Ботев Бруно Балтазар говори след контролата с Ботев Враца.

“Има текучество на играчи. Все пак махането на играчи е трансферна политика на клуба. За мен е важно играчите, които останат да искат да играят с фланелката на Ботев.
Днес беше важно, че Тошко Неделев се върна в игра. Не исках да рискувам да играе цял мач, а да невлезе в играта постепенно.

Говорих с Бароан, той ме увери, че има голямо желание да играе за Ботев. Днес с влизането си дори го показа.
Все пак трансферният прозорец още е отворен и всичко може да се случи.

Азрудин Валентич ми помага с всичко в Ботев, да навлезна в материята на клуба. Той има важно значение за клуба.

Изиграхме добри мачове в Дубай. Тренирахме на високи обороти. Сега трябва вече да се фокусираме изцяло върху мача с Локо София”, заяви Балтазар

20 КОМЕНТАРИ

  1. здравейте, тук съм днес, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода с контакт със свещеника Джая за 48 часа. Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и събра семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него .lovetemple0001 {@} {gmail. { com} { whatsapp}
    +1716_503_7879

  2. 8
    1

    В Португалия съм от 21 години.Ботевист съм откакто се помня.Питам мои приятели португалци за Бруно Балтазар,никой не е чувал за футболист (бивш)или треньор с това име.Босненския гей не спира да се гаври с “Ботев”.Явно още дърпа конците.Дано да не изпаднем.

  3. 8
    1

    Да ми играеш за 0:0 и да постигнеш 0:0, е просто стремеж да се окичиш със символа “00”! А, това е символа на един кенеф! Играта ни днес бе един “кенеф”!

  4. 14
    2

    ПЛОВДИВ ДЕРБИ, ВИЕ МЕ КЕФИТЕ! ТОВА, КОЕТО ПИШЕТЕ ЗА ВАЛЕНТИЧ, АЗ ГО ПИША ОТДАВНА. ТОЗИ БОКЛУК СМЕНЯ ТРЕНЬОРИТЕ КАТО НОСНИ КЪРПИ, ЗАЩОТО ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ БУШОНИ. АКО ТОЙ БЕШЕ ОФИЦИАЛНО ВСЕ ОЩЕ ТРЕНЬОР, ЦЯЛ ПЛОВДИВ ЩЕШЕ ДА МУ СКОЧИ. ТРЕНЬОРИТЕ, КОИТО ВЗЕМА СА ХОРА БЕЗ ВИЗИТКА, НАИВНИЦИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА. КОГАТО РАЗБЕРАТ, КАК ГИ КЛАТЯТ, ВЕЧЕ Е КЪСНО, ЗАЩОТО СА ПЪТНИЦИ. БАЛТАЗАР СИ МИСЛИ, ЧЕ МУ ПОМАГА ВАЛЕТО. НЕ, ПРИЯТЕЛЮ, ТИ СИ ПРОСТО МАША, ЕДИН ПОМОЩНИК, КОЙТО ОБИРА НЕГАТИВИТЕ, А ВАЛЕТО СЕДИ В СЯНКА И СЕ ПРАВИ НА ХИТРЕЦ. АКО, СЛУЧАЙНО, ОТБОРА ТРЪГНЕ, ВАЛЕТО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН! ТОВА, ОБАЧЕ, НЯМА ДА СТАНЕ! СЛЕД КРАЯ НА ТОЗИ ШАМПИОНАТ БАЛТАЗАР НЯМА ДА ГО ИМА, ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА ТРАГИЧНИ. ЗИНГАРЕВИЧ НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ СВЯСТЕН ТРЕНЬОР, ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ, КОЙТО ДА СЕ СЪГЛАСИ ФИЗКУЛТУРНИКЪТ, ЛАИК, ГЕЙ И АМАТЬОР ДА МУ БЪДЕ НАЧАЛНИК! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВЪЗОБНОВИТЕ РУБРИКАТА В КОЯТО НАЙ ЗНАЧИМИТЕ МНЕНИЯ НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ ВИ ДА ГИ ПУБЛИКУВАТЕ, КАТО СТАТИИ. НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ЗАПЛАЩАНЕ. ТАКА, САМО МОЖЕТЕ ДА ВДИГНЕТЕ ПОСЕЩАЕМОСТА НА САЙТА ВИ!

  5. 11
    3

    Послушникът Балтазар с тези думи за Валентич си вкара автогол.

  6. 19
    7

    Валентич е надут боклук. Дано да не ти подлее вода и на теб.

Коментарите са затворени