Ботев с последна тренировка в Дубай, Неделев тренира с основната група

3
138
Ботев - тренировка, 28.01.2023

Отборът на Ботев (Пловдив) завърши лагера си в Дубай с възстановителна тренировка на стадион „Мактум Бин Рахид“. Ден след последната си проверка на арабска земя срещу Спартак (Москва), Бруно Балтазар изведе футболистите си за последно  занимание.

Точно в 9:30ч (местно време) то стартира, като участие взеха всички 25 футболисти, като Тодор Неделев се включи във всички занимания с основната група. Състоянието на „жълто-черния“ капитан е добро и съвсем скоро се очаква да запише първи игрови минути за Ботев.

В неделя „жълто-черните“ пътуват обратно за България с полет в 21:40 от Дубай (местно време) и ще кацнат на летище „София“ в 01:30ч (българско време).

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) С ПОСЛЕДНА ТРЕНИРОВКА В ДУБАЙ:

3 КОМЕНТАРА

  1. 3
    2

    ЗИНГАРЕВИЧ, КАТО ИСКА ДА ПРАВИ ПАРИ ОТ СВОБОДНИ АГЕНТИ, ДА ВЗЕМЕ ХЕРО, А ВАЛЕНТИЧ ДА СИ ХОДИ. ОТ ГОДИНИ ХЕРО ИЗБИРА НАЙ ДОБРИТЕ ЧУЖДЕНЦИ И ПРАВИ ОТБОРИ. ТАКА БОТЕВ ХЕМ ЩЕ ИМА ДОБЪР ОТБОР, ХЕМ ЩЕ РЕАЛИЗИРА ПЕЧАЛБИ ОТ ТРАНСФЕРИ. ЯВНО Е, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ОТВОРИ ОЧИТЕ НА РУСНАКА. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ДРУГАТА ФУНКЦИЯ НА ИЗРУДА, В ПЛОВДИВ ИМА ДОСТАТЪЧНО ГЕЙОВЕ!

  2. 1
    3

    ЧАКАМЕ ВИХЪР ВОЙСИЛ. ДА ВИДИМ ФИЛОСОФИЯТАИ КАПИТАНА.

Comments are closed.