Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата “Трибуна Бесика”, използваха официалната си страница във Фейсбук, за да изразят гневната си позиция срещу кмета на града Здравко Димитров:

Докога Община Пловдив ще бъде лична слуга на наглеците и шайката крадци от Сопотското сдружение?!

Докога Пловдив и неговите граждани ще плащат милиони от собствения си джоб, за да могат ПИМК и всичките накачени фирми на фенове на Ботев, да крадат безнаказано с благословията на общинските съветници в града ни?!

Не е ли крайно време да се спре с това безобразие?

Пловдив няма болници и хора умират ежедневно, Пловдив няма свестни пътища, Пловдив няма пари за реставриране на операта и редица други символи на града ни, Пловдив няма детски градини, но кметът не спира да харчи безконтролно държавни пари за частно дружество, не просто държавни, а нашите пари, изкарани с честен труд.

Същият този кмет, който е вманиачен единствено и само в довършването на този компрометиран обект, с форма на тоалетна чиния, превърнал се в най-голямата публична кражба в историята на Пловдив, а може би и в цяла България. Дори и за Колодрума не се откраднаха толкова пари, колкото за мегаломанския проект на шайката от самозабравили се фенчета, общинари, кметове и подобни наглеци.

Спрете се докато е време, за да не ви спрем ние!

23 КОМЕНТАРИ

  1. Петнадесет хиляди срещу пет и петстотин на финала в София.Нямате право на протести.Кмета е прав той гледа кои са болшинството……
    .

  2. НЯМА ПО ПРОСТА И НАГЛА ИЗМЕТ !!!
    ТРЯБВА СВИРКИ ДА МИ ПРАВИТЕ НА ПРОСТИЯ КМЕТ МАНГАЛИ ЖАЛКИ

  3. 10
    1

    Ние от Видин, Враца, Плевен, Монтана………………..Русе, искаме да се върнат парите от държавата отпуснати от нашите данъци на навлеците от Кюстендил!!!! Нямаме против Пловдив, най-красивия град в България да построи един стадион за българските национали и за великия БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! Навлеците от Велбъжд, да върнат държавните пари и пловдивчани да довършат бижуто на КОЛЕЖА!!!! Обратно в Кюстендил или в Кондофрей!!! Не даваме нито стотинка на измислен отбор носещ името на парна машина, ПАРОВОЗ!!!!!!!!

  4. 10
    2

    Айде сега си ебете майката циганска утре А Ослан ще излезне със изявление че Антон иска стадиона на концесия и да го довърши това означава че вместо да си траете и да изпросите още някой милион сега му яжте тиквата мангали прости обречени във Пловдив вечно да сте гости умирайте кюстендилски цигани без вас светът е хубав

  5. 8
    6

    Две трети от пловдивчани са Ботевисти,отсреща има цигани,турци,арменци.Я да ви видим мангали.Естествено е кметове,общинари,президенти,политици да са ботевисти,а вие клошари.Ще ви избием

  6. 9
    2

    ЯЗ ПРИДЛАГЪМ И НАШТИ АПАПИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ВЕРНИ НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕА, ДА ИЗЛЕНИМ И ДА ПУИСКЪМИ СТЕЙД „КАШОН“ НА ЛАУТЯ ДА ГУ ПРЕУСТРОИМ В ДЕТСКА ГРАДИНА И ШКОЛО!!………..УТ КЪДЕ НА КЪДЕ ША СА СТРУИ ТОА КИНЕФ ЗА ДА ИГРАЯТ НАВЛИЦИ УТ КИСТИНДИЛ!! С НАШТИ СТУЛЮПИНСКИ ДАНЪЦИ!!!!…………………….ИЛИ ПУНЕ ДА ГУ ДАДЪТ НА МАРИЦА И СПАРТАК, НА ПЛОВДИВСКИ КЛУБОВЕ!!!! ………….А НИЕ В КОНДОФРЕЙ, КЪДЕТУ НИ Е МЯСТУТУ!!!!

  7. 3
    7

    Плейна каза, че трябвали още 22 млн.и крадците като нищо ще гласуват и толкова заем.

  8. 12
    3

    Няма страшно, пари има. Ще вземем 10 мил. от парите за лиокото. Те още нямат проектна готовност. Едва на втората трибуна са. Когато им потрябват ще ги оставим и те малко да се гърчат и да се молят за пофинансиране, както жактите. Нека и те да изпитат това удоволствие, а пък жалтите тогава да им правят сечено, за да видят колко е хубаво. Казах.

  9. 12
    4

    Кюстендил миризлива мангалска декларация. Аман от не канени гости

    • 4
      9

      Пришълците от харманлийските села за пореден път доказват селския си манталитет!Лумпени ,без грам възпитание,нагли с криви и празни глави!Точно такива докараха държавата и болшинството от хората до поросишка тояга!

      • Неграмотний, сядай и чети граматиката!!!….нали ще те интегрираме?!

  10. 12
    7

    Драги некъпани съграждани, горди налседници на Велбъжд Кюстнедил, искам да си насоча мислите в две много важни за вас посоки.

    1. Крушолин аржентински иска пак да кара влака, но с 50% акции машинистите са двама
    2. Другия машинист е перманентно нашмъркан и не иска да кара влака с Крушарски

    Много скоро влаковата ви композиция ще катастрофира зрелищно, вие сте тръгнали на Ботев да търсите сметка. Насочете енергията и вниманието си към вашите проблеми, а те, уверявам ви, са много сериозни в момента.

    • 3
      10

      Кои са тези наследници от Кюстендил не става ясно?!Неграмотна ,жълта пачавро,научи се да пишеш правилен български!

      • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
        2
        1

        ТОЙ ПУНЕ ПОСТАВЯ ЗАПЕТАИТЕ ПРАВИЛНУ!!! …А ТИ НЕПРОСВЕТЕНИЙ С ПРЕТЕНЦИИ, ТАКА И НИ СЪ НАУЧИ!😃😂😂😂

    • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
      9
      1

      ЧИ ТОЙ ПАРОВОЗА Е УДАВНА В ГУФ НАТА!😞😞😞

  11. 8
    8

    Тоя пиянгур Артур Антунеш Коимбра какво прави в Дубай в момента в който и Фремад Амагер Коматево са на подготовка там, случайно ли е ?Или сигурно руския пиянгур му плаща престоя?Целия град е леш от дупки, постоянно вдига данъците,а обеща ,че няма,увеличиха си и заплатите тези хрантутници и са в постоянни схеми,а ние търпим.В качеството на какви Пинокио и Тиквата ще идват на Грабежа и ще организирате пресконференция от хотела на същия този, който пък построи най-скъпият паметник за 60 млн.?И какви са тези тайни срещи на фенове с кмета на хотел до Гребната?Кой ще им потърси сметка и ще им направи ревизия и въобще има ли и един останал лев в наличност от стария заем?Минахте всякакви граници на наглостта.С тези нови заеми ако позволим ние всички граждани на Пловдив да ги гласуват,утре данъците може да ги вдигнат и със 100% мислете малко!

  12. 11
    6

    Кои сте Вие, бе? Тия, които ходихте с лика на Борисов на гърдите си? Борисов – убиеца на КТБ! Този , който ни остави без дом и без собственик! Мръсни, кюстендилски навлеци! Кръстоска между Наркоман № 1 и финансов измамник № 1! Крушарски,хубаво Ви го каза за наклона! Бонев, Ви го каза за циганската Ви същност! Къде и кой ще спирате, бе! Писах Ви го преди и го повтарям: Вие сте утрепки и престъпници, които могат да виреят само в мръсна, неосветена среда, обстановка извън закона, такава каквато е цялата гмеж на отбори като вашия и като този на братовчедките ви в синьо! Време е завинаги да напуснете българския футбол!

  13. 12
    6

    Цигани, вас кой ще ви спре да цапате Пловдив?

    • 4
      10

      Чакаме вие да ни спрете ама сте се скрили като мишки, а като се появи почвате да бягате

      • 4
        3

        Само че незнам кой бяга? Я си припомни кой бяга. Голяма работа сте когато сте на клавиатурата.

Коментарите са затворени