Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция, в която настоя за провеждането на спешна среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров:

ПОКАНА ЗА ЛИЧНА СРЕЩА С КМЕТА НА ПЛОВДИВ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СТРОИТЕЛСТВОТО НА СТАДИОН ЛОКОМОТИВ

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив настоява за провеждането на спешна среща с г-н Здравко Димитров, на която да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион “Локомотив“, както и възстановяването на 2 милиона лева от отпуснатите средства, които бяха върнати на общината за ползване на за други цели в края на 2022 г. Предвид събитията през последните месеци, динамичните събития и текущото състояние на бюджета за строителство, смятаме, че е необходимо средствата за изграждането на обекта да бъдат актуализирани.

Наблягаме на обстоятелството, че ние, в качеството си на граждани на Пловдив и данъкоплатци, повдигаме въпрос за дофинансиране и равнопоставеност единствено защото ситуацията е динамична, а не поради очевадни злоупотреби и целенасочено отклоняване на средства, като се случва с бездънната яма на бул. “Източен“.

Не можем да скрием, че и проведената преди дни “спонтанна“ театрална постановка под надслов “Кой ще ни даде пари“, поредна серия, допълнително катализира нашата реакция. За кой ли път сме свидетели как за обект, който беше частично изграден, когато беше взето решение да бъдат отпуснати средства за изграждането на стадионите в Пловдив, се искат поредните милиони, които очевидно не се използват по предназначение.

За кой ли път сме свидетели как кметът удобно отсъства от града по времето на такива “спонтанни“ брожения, след които също така “спонтанно“ се появява спасител – ловец на електорат, който, непонятно в качество си на какъв, се разпорежда да бъдат отпуснати общински, наши средства, за да може грабежът на бул. “Източен“ да продължи, а него и отклоняването на средства.

Затова настояваме за лична среща с кмета на Пловдив. Ако г-н Здравко Димитров откаже или изпрати свой представител на тази среща, за нас това ще бъде просто потвърждение, че постановката в един пловдивски хотел е предварително режисирана, както и вероятната последвала реакция за осигуряване на средства. Така, както вече се случи безброй пъти

20 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  1

  КОЙ НЪ БРУИ НАС ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ??? КАШОНА ГО ГОТВЯТ ЗА МАРИЦА И СПАРТАК, А НИЙ УТИВЪМИ В КОНДОФРЕЙ!!! ВРЪШТЪМИ СЪ КЪМ КИСТИНДИЛСКИТИ КОРИНИ!!!!

 2. 5
  5

  Какъв им е проблема на кюстендилските цигани. Не стига че се навлякоха на града ами и с претенции. Нали ви правят стадиона миризливци

  • 6
   3

   Нас ли си ,изрод ли си ,но такива ,кюстендилски цигани има само в злобарските ви криви тимбари!Със сигурност обаче е пълно с Изгрев бойски жълти уроди ,обединени в фен клуба на Столипиново Изгрев бойс!

   • Неграмотнико, така и не се научи къде се поставя запетаята!!!! Интегрирай се!:)

    • ………………..и как!:))))))))))))))))))

 3. 3
  4

  Тва буферите сте много големи глупаци сте. Вместо да помислите как заедно да направим нещо, само се влачите след нас като сополи.

  • 3
   4

   Мартин-жълтура,питам те :ходил ли си на училище и до кой клас?!Бе момче,едно изречение не можеш да напишеш!Какво нещо може заедно с вас да направим?!С такива ,които не могат да пишат,не могат да смятат,нищо не се прави!Нещата на строителството на Лаута си върви нормално без кражби,без заплахи,без ексцесии,защото се работи с нормални хора ,със съответният контрол и най-вече без измамници като пимк!Защо сме искали?!Как няма да искаме?!Та вие от искане за пет години напред похарчехти бюджета на общината,а и другото ,ние няма да откраднем и един лев,защото има контрол !Имаме Язов !Затова на нас може да се има доверие!Другото не го забравяйте ,жълтури!Ние сме Господарите на футболен Пловдив!

   • 2
    1

    Господар си на майка ти на путката, дебил!

    • А ти ,със задника си господарят на Скобата?

   • 2
    1

    ……а ти прочете ли какво си написал…….и дали не си допуснал грешки…..

    • 1
     1

     Винаги изречението в българската граматика започва с главна буква.Многоточията за красота ли си ги сложил,жълта мишко?

     • Безцветна смърфиетке……многоточията са за да се допълва нещо неизказано….та…..допълвай.

Коментарите са затворени