Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас излязоха с обща позиция, насочена към кмета на града Здравко Димитров, зам.-кмета Пламен Райчев, както и към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов:

ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШИ!

До Здравко Димитров, кмет на община Пловдив

Пламен Райчев, зам. кмет по строителство, община Пловдив

Бойко Борисов, председател на ПП ГЕРБ

Привържениците на Ботев Пловдив

Уважаеми господа,

В последните месеци положихме неимоверни усилия да бъдем безкрайно коректни в отношенията си с Вас в нашата най-важна борба, а именно – битката за Колежа със 100% покривно покритие. След като разбрахме за съществуването на възлагателно писмо от 23.12.2022 г., издадено от община Пловдив за разходване на средствата, гласувани от общински съвет Пловдив за покривно покритие на стадион “Христо Ботев“, без да е упоменато, че те трябва да бъдат вложени в изграждането на цялостна покривна конструкция на стадиона, за последен път потвърждаваме снемането на доверие от вашите личности!

От днес нататък трите организации, представляващи феновете на Ботев Пловдив, спират да потискат желанията на жълто-черната общественост за изразяване на недоволството си чрез самосиндикални протестни действия. Наша отговорност ще бъдат единствено масовите протести, които сме длъжни да организираме, за да защитим честта на всеки един жълто-черен фен, който търпеливо изчакваше някой да поеме отговорност за стореното до момента, да поеме отговорност за лъжите, неспазените обещания и срокове!

Г-н Борисов, при последното Ви посещение на стадион “Христо Ботев“ прехвърлихте ролята на “контрольор“ върху нас, феновете на Ботев Пловдив. Нашите механизми се изчерпаха и единственото “оръжие“, което остана в нашите ръце, е УЛИЦАТА! Като бивш министър и човек с опит в строителството г-н Нанков дойде няколко пъти и присъства на оперативките с община Пловдив. Надявахме се да осветли разходването на осигурения от Вас държавен и общински ресурс, но изчезна, като спря да отговаря на обажданията и съобщенията ни! Надявахме се някой да ни подкрепи в желанието ни за коректно изпълнение на поетите ангажименти от всички заинтересовани страни по отношение на реконструкцията на стадион “Христо Ботев“!

Уважаеми Ботевисти,

На 16-ти декември 2022 г. в телефонен разговор Пламен Райчев в присъствието на Здравко Димитров обеща предоставянето на анализа на количествено-стойностните сметки, предоставени от фирмата изпълнител на база предадената пълна проектна документация дни по-рано, като в допълнение пое ангажимент за издаване на възлагателно писмо, в което ясно да е описано, че сумата, отпусната от Общински съвет на град Пловдив в размер на 12 млн. лева, ще бъде целево изразходвана за цялостно покривно покритие на стадион Христо Ботев. И това със срок 23-ти декември 2022г.

На 8-ми януари 2023 г. на среща със Здравко Димитров в ресторант на хотел Ландмарк, отново в телефонен разговор Пламен Райчев отрече да помни подобни обещания. С цялата си наглост и арогантно поведение Пламен Райчев е издал възлагателно писмо с дата 23-ти декември 2022, от което очевидно става ясно, че е потъпкал за пореден път желанието и борбата на многохилядната жълто-черна общественост!

КПБП, сдружение ПФК Ботев и Бултрас ще уважат искането на жълто-черните феновете за протест от неделната ни среща и са в процес на подготовка на това!

До тогава бъдете сигурни, че ежедневно ще излизат подобни меко казано пасквили, че лъжем за документите, които имаме, че искаме да правим политическа партия, че искаме да нямаме стадион или искаме да изгоним г-н Зингаревич!

Бъдете будни!

Само Ботев!

Сдружение ПФК Ботев

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Обединени фракции Бултрас

21 КОМЕНТАРИ

  1. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    3
    1

    ЧИТЪ ЯЗ ЗАДЪЛБУЧЕНУ И СТИГЪМ ДУ ИЗВУДА, ЧИ НАШИЯ ЛЮБИМ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ Е ВИЛИКАН И НЯМА ЧУЗДИНЦИ КУИТ ДА ПРЕЧЪТ. ЧУРБЪДЖИИТИ И ТЕ ВИЛИКАНИ😉😂😂😂 НАШТИ НИ СЪ ЗА ГОНИНИ…😂😂😂 МУ ХАААААА, ВМЕСТУ ДРУЖНУ ДА СИ СЪБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ ЗА СТУЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФ, СНЕ ТРЪГНАЛИ Д ПОУЧАВЪМИ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!???!! ЗАШТО СНЕ НАЛАЗИЛИ КЪТ ХЛИБАРКИ ТЕМИТИ НА ВЕЛИКАНИТИ, А НЕ СИ ГЛЕДЪМИ КАТУНЯ И КАШОНА??? МАРШ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ НЯМА МАНГИ И БАХУРИ И НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА, СЛАВНИТИ ЗЕКИ БЕК И ЛИВЕНТ АГА, НЯМА ДА ПУЕМЪТ И ША ВЪРВИМ Ф КОНДОФРЕЙ!! ПУФ ПАФ!😃😉😂😂😂

  2. 3
    2

    Мантрата за Локомотив купата,а за Ботевъ стадион тотално вече изветря!Такива злоупотреби с държавни средства станаха пред очите ви,а чак сега се сетихте.

  3. 8
    5

    Абе я си ….
    Двйба нахалните просяци, дейба!!!

  4. 5
    7

    Пичаги бат Стоян канара събра своите верни юрдаци и им каза, по добре смърт братя, че от тая питъ и 6-те бахура не са трай ва да гоейба.

  5. 11
    4

    Бойко Борисов е основния виновник да нямаме стадион и собственика ни да е чужденец. Може би, Пеевски спечели повече от “кражбата КТБ”, но политическата гилотина над банката бе на Борисов. Колкото и да разправят, че саморазправата започна по времето на Орешарски, разграбването на банката бе дело № 1 за Борисов. Колко пъти този лъжец идва да слага кранове за да строи? И да се прави на загрижен? Кой прати Виваком от спонсор на Ботев в ръцете на Спас Русев и от там в спонсор на “Левски”? А, кмета е най-обикновена пионка в ръцете му. Колкото до ПИМК, те са представители на онзи български бизнес, който се създаде и отгледа с познаването на едно единствено математическо действие “Събиране”! Те изваждане не знаят.

  6. 11
    10

    Смръдливата циганска сган отново е заляла новините за Ботев и Колежа. Абе, жалки паразити на социални помощи, нали същите тези хора са отговорни и за всички останали започнати и незавършени обществени проекти в Пловдив? Същите тия хора, срещу които ние тръгваме, са отговорни за забатачването на втория по големина град в България. Същите тия нещастници искат да направят Панаира в жилищен комплекс, същите тия се опитаха да направят Пробива под Водната Палата, същите тия затвориха Брезовско за 3 дена, а се ремонтира вече над 10 месеца. Същите тия започнаха Модър-Царевец, но май никога няма да го довършат. Същите тия искат да направят жилищен комплекс и посредата на парк “Отдих и култура”. Ама вие, хлебарки мръсни, не смеете да гъкнете, защото вашия Кашон се строи бавничко (една трибуна – една година) и знаете много добре, че само и единствено заради нас и нашето недоволство се строи и вашия Кашон. Жалки мангали, нашата борба отдавна не е само за Колежа, а за целия град. Нещо, което вие никога не можете да започнете дори, защото сте безгласно, страхливо и мизерно малцинство. Злобейте, миризливци, ама да знаете, че колелото се върти

    • 8
      9

      Като е за целия град защо един път не споменахте града, а само СТАДИОНА , СТАДИОНА , СТАДИОНА? Да пипитам вие дадохте ли пари за градя както Локомотив даде 2 000 000 или само искате? Ако милеехте за града ни още в самолото нячало щяхте да си следите всички харчове ( както при нас се прави ) и нямаше да ревете постоянно за пари по време на кризя! Заслужавате си съдбата, защото нагла и крадлива сган!!! Част от вашите фенове колко прибраха за да си мълчат за този грабеж до сега ? Замисли се

      • 10
        4

        Кои 2 милиона? И от кой джоб ги дадохте? Ти знаеш ли как се управлява бюджет и наясно ли си, че ако не сте в състояние да ги усвоите тези две милиона в съответния период се връщат там от където са дошли. На това връщане ли казваш “дадохме”. Просто ги върнахте, зе да се отпуснат в новия бюджетен период.

        • 5
          3

          Кажи ся кога сте споменали града в някоя декларация или само се говори за СТАДИОНА ? И 2 милиона квото и да говориш дадохме ли дадохме ? А ти сега се радвай на козирката на единия сектор и си се радвайте на най-хубавия стадиона който никога няма да бъде завършен, защото никой вече няма да отпусне пари! Викаш за двато милиона от кой джоб ? Със сигурност не е твоя и със сигурност и вие една стотинка не сте дали на общината и не бихте отпуснали дори като заем защото сте нагло и крадливо племе! ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСА ТЕЗИ ФЕНОВЕ КОИТО СЛЕДЯХА ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО ЗАЩО МЪЛЧАХА ТАКА И ЗАЩО НЯКОЙ СИ КУПИХА НОВИ КОЛИ И ИМОТИ!!!!

    • 7
      5

      Бонке – селска курво? Сега ли се сети за града, ма бабо недоклецана?! Или досега устата ти беше запушвна с кифтета и пепси?!
      И за да бъде лицемерието ти пълно – нито дума за стадион Пловдив, а стрино?!
      И щом толкова изведнъж ти домиля за наридните пари, които ВИЕ КРАДЕТЕ, защо не поискаш прокуратурата да разследва къде потънаха?! Защо с тях се финансира жалкото ви селско кафяво-жълто отборче, нали!?
      А за руския фашист нито дума… но ти си за морала…

    • 5
      3

      Прав си ,но защо не им скачахте тогава а на Бойко правихте пируети, когато ви налага,че ще се играе финал за УЕФА?!Само си направете сметка за какво крадене става въпрос при положение,че на ЦСКА стадиона ще струва на сегашните цени, война и т.н около 70-75 млн .,а Колежа беше започнат при Цветан Василев?!

    • 1
      3

      Тези несретни олигофрени жълтурите ще ни уморят от смях с тъпотиите и претенциите си! Нашият стадион бил кашон?!!! 😂😂😂 Гроздето било много кисело май,жълти цигани?… До края на тази година нашият стадион ще е готов с три НОВИ и перфектни трибуни с истински козирки, а не със смешни тенти, които никаква работа не вършат! Факт! Когато се правят нещата от истински хора и със сърце се получават така, както са на Лаута! Факт! Когато се правят нещата от мизерници и цигани, то се случва казуса Копнежа! Факт! Завинаги на село и никога повече в Градът ни , кривоглави помаци!

  7. 5
    5

    Търпението ви свърши за осми път. И пак в косата.

  8. 9
    5

    О……О ДРАГИ МИ БУЛТРАСИ! ЧАКАТЕ ОТ УМРЯЛ ПИСМО. ТЕЗИ ДО КОИТО ПИШЕТЕ СА ОТ СЪЩИЯ ОТБОР, КАТО ТЕЗИ ОТ КОИТО СЕ ОПЛАКВАТЕ. СЛЕДВАЩИЯ ОТ КОГОТО ЩЕ РЕВЕТЕ ЩЕ Е ЗИНГАРЕВИЧ. ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО В БОТЕВ НЕ ОСТАНАХА БЪЛГАРИ, ОЩЕ ПО МАЛКО МЕСТНИ МОМЧЕТА. КАКВО И КОГО РАЗВИВАТ ЗИНГАРЕВИЧ И КУРВАТА ВАЛЕНТИЧ? ЧЕРНИЛКИ И ЧУЖДЕНЦИ, НО НЕ И БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ! ГЛЕДАТ ЛИ ВИ СЕ ТАКИВА ФУТБОЛИСТИ И ТАКЪВ ОТБОР? НА МЕН ЛИЧНО НЕ. БОТЕВ Е БИЛ СИЛЕН, ЗАЩОТО ГРЪБНАКЪТ НА ОТБОРА ВИНАГИ Е БИЛ ОТ МЕСТНИ МОМЧЕТА. В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР СА ИГРАЛИ ПЛОВДИВЧАНИ И ТЕ СА БИЛИ НАЙ ЗНАЧИМИТЕ ФУТБОЛИСТИ. КОЛОСИТЕ ЦСКА И ЛЕВСКИ СЕ ОБЛИЗВАХА ЗА НАШИТЕ ИГРАЧИ! В ЦЯЛАТА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАХЛАСВАХА ПО ФУТБОЛА НА БОТЕВ! А СЕГА, ЧОВЕКЪТ С МЕКИ КИТКИ НАЛАГА ЕДНИ ЖИТНИ БЕГАЧИ, ЕДИН ДЕФАНЗИВЕН ФУТБОЛ, ЛИШЕН ОТ КРАСОТА, ОТ АТРАКТИВНОСТ, ОТ ТВОРЧЕСТВА. НО КАКВО ДА ИСКАМЕ ОТ ЕДИН ФИЗКУЛТУРНИК, ОТ ЕДИН ПОСРЕДСТВЕН ЧОВЕК, ОТ ЕДИН НЕВЪЗПИТАН ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ, САМОЗАБРАВИЛ СЕ РОДООТСТЪПНИК, СНАБДИЛ СЕ С ЕВРОПЕЙСКИ ПАСПОРТ. КОЛКО ВРЕМЕ НИ ЛЪЖЕ С ПРИКАЗКИ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ. В РАЗРИВ С ПРИКАЗКИТЕ СИ ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ТОЧНО ОБРАТНО: ИЗГОНИ ПОЧТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ПЛОВДИВЧАНИ, ОБИДИ ОТБОРА, ПАТРОНА НИ, ПОКАЗА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ РЕЛИГИЯТА НИ. ОТ ДЕЙСТВИЯТА МУ ЛЪХА ОМРАЗА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ И НАШИТЕ ЦЕННОСТИ. ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ДУМИТЕ МИ И ДЕЙСТВАЙТЕ!

    • 7
      3

      Кое от нашите момчета ти хареса как играе? Защо си мислиш че има значение за Зингаревич кой продава? Бяло, черно няма значение. Нашите момчета вече са звезди. Затова идват тъмнокожите. За да се докажат. И ако някое от нашите момчета е по-добро, нека се докаже.
      За Валентич си прав!

      • 2
        3

        Кажи кое от черните става освен Ману, че си затваряме очите? До кога? Заради Зимгаревич и компания знаете ли колко деца избяга от школата, защото не виждат бъдеще?

  9. 6
    7

    По хубаво Зингаревич сега да бъде изгонен, а не когато стане твърде късно!!!

    • 6
      6

      Стане ли стадиона, не можем да го махнем. По добре сега.

  10. 6
    5

    Нали Борисов ви беше обещал стадион за нашата купа? Какво стана ? Ни купа, ни стадион хахаха, а и едно приченце ми каза, че парите на 100% не стигали за козирка на целия стадион, а може би само за 1 трибуна 😂😂😂

Коментарите са затворени