Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде обширно интервю от Турция, в което засегна най-различни теми, свързани с българския футбол. Клубният бос е със своя тим, който тренира край курорта Алания.

“Не смятам, че ЦСКА, ако стане шампион, ще се представи по-достойно от Лудогорец в Европа. При тях не виждам тези лидери, фигури, футболисти, които биха изпъкнали в Европа. Виждате какви играчи играят по Босна, Румъния, Швейцария. От нашата черга – няма ги в тези отбори, нито в ЦСКА, нито в Левски, нито Лудогорец. В Ботев (Пд) е една кохорта от такива футболисти от други континенти. Не искам да кажа какви, за да не ме съдят пак за расизъм. Те с нищо не допринасят на български футбол и го дърпат назад, а талантливи деца нямат шанс да излязат и да избуят”, заяви пред камерата на gong.bg ексцентричният президент на Славия.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Няма спор , че венцеслав стефанов е едно от най-неприятните лица на българския футбол в последните години. Само вижте кои морално деградирали индивиди защитават боби ми Хайл ов ( но не Хитлер а Михайлов).
    Тези които яростно го защитават (в случая от Бербатов – утре ще е друг) са най-големите
    ” лапачи “…( без значение “черно тото” или директна корупция).
    Попитайте Емил Костадинов (голям футболист – малък човек) : колко струва едно дете в юношеска възраст без особени качества да бъде извикан в националния отбор по футбол? и т.н.
    Неприятното лице стефанов е вредител , но е прав , че не се дава достатъчно шанс на жълто-черните юноши.
    А как да се дава както болезнената истина е , че юношите наистина нямат нужното ниво…
    А го нямат , защото тези които управляват школата от много големи таланти правят просто “евентуални” таланти…
    С Пачев и неговите треньори толкова…
    Винаги има надежда!

  2. 2
    1

    ТАКА СИ Е!!! ЯЗ ЗА ТУЙ СИ МЪЛЧА!!! НИ ГЛЕДЪМ Ф КАНЧИТУ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! …..ГЛЕДЪМ СИ НАШИЯ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ И СБИРЪМ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!

  3. 6
    3

    Чуждата паница винаги е по-интересно за чичо Венци. Да вземе клубовете във Висшата лига на Англия и да преброи англичаните, този велик капацитет на пловдивския футбол! За много неща е прав по принцип, но Ботев все му е трън в гъза. Защо ли ?!

  4. 1
    6

    И аз се чудя защо още нямат палакат за 2023 , а то щото ще е пълен с черни 😂😂😂

  5. 14
    2

    Г-н Стефанов, май нашия “Ботев” ти е голяма тръпка? Все за него мислиш, а? 12 години дума не си обелил за на Домусчиев отбора, но нашите чужденци ти пречат? Не казвам добре ли е, зле ли е. Питам се на теб какво ти влиза в работата. Защото старите ботивисти помним какво е да отгледаш юноша и никога да не го видиш после в твоя отбор. Помним и как “Златната обувка” Славков бе изхвърлен от националния отбор и наказан да не играе в “Ботев” два мача, че бил слаб в мач с Австрия, а след като премина в ЦСКА, без изигран и един мач, пак бе повикан в национала!? Помним и как “най-точния пас” В България – Зехтински, никога не помириса национален отбор. И други неща се помнят! Онзи ден почина Вичев, а ти г-н Разбирач, помниш ли когато го удари камък по главата на вашия стадион и това ни костваше титлата /заедно с мача Левски-Берое и онзи прекратения мач в Свищов/? Къде беше тогава бе, капацитет? А, двата полуфинала с вас, които свириха Железов и онзи боклук, на който и името не искам да споменавам?
    И аз искам да играят наши момчета, но това което виждам е страшно. Минат ли 15 години вече са най-големите звезди. Достачно е да ги потупаш по рамото и искат договори в чужбина. Мама и татко по цяла нощ сънуват как са играчи на Барселона и Ливърпул. А, поведението им извън терена и тренировките е за шамари и тояга. Пият по кило уиски и са най-великите. по нищо не се различават от разхайтената пасмина, която днес се нарича “българска младеж”.
    Ти, бе, Бати Венци, като продаде поне 10 души и то все за от милион нагоре, кой играе там където отиде? Или всички се върнаха в България? Докага тази перачница за пари, наречена “трансфери на млади българи в чужбина” ще бъде търпяна. Или да отида да питам Маджо? И за финал – Знаеш ли колко са заплатите в “Елхим-Искра” и то в оловото, в основното производство, та ти спонсорират клуба с рекламни договори? Или пак да питам, Маджо!

      • 7
        1

        Който има история, може и да “реве”, може и да се радва, може да мълчи или да говори! Който е роден в “Столипиново” цял живот се чуди какво да измисли за да промени циганската си карма, но не би! Тя винаги се влачи, след насрания му задник.

  6. Това което е казал Венци Стефанов е нещо което всички виждат. Само дето е забравил да каже,че в т.нар. млади таланти на българския футбол няма и не се изгражда никакво професионално отношение към бъдещата им работа. Те може би си мислят,че футболът е място за слава и тичане за здраве?! Много хора се надяват именно чужденците да променят манталитета на нашите млади играчи – бъдещи футболисти на националния отбор. Според мен те още от деца трябва да придобият професионални навици. И да се премахне субективният фактор при техният подбор.

Коментарите са затворени