Основният голмайстор на Ботев Пловдив през есенния дял от сезона – Антоан Бароан, беше изваден от първия отбор на “канарчетата“. Този следобед той тренира с дубъла, воден от Даниел Коен.

По непотвърдена информация, поводът за отстраняване е отказът на играча да приеме отправената му оферта от чуждестранен тим. Ботев е приел условията, които са били добри, но играчът – не.

От началото на сезона Антоан Бароан изигра 15 мача с жълто-черния екип и вкара 10 гола в efbet Лига.

Таранът имаше проблеми с дисциплината по времето на Азрудин Валентич и бе пред изгонване. При Желко Копич се взе в ръце, направи много силни мачове и е най-резултатният играч на “канарчетата“ от началото на сезона.

Засега няма яснота дали в неделя Бароан ще замине за зимния лагер в Дубай, съобщава dsport.bg.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Та да си дойдем на думата за анализаторите на… Бизнеса!!!

  2. 7
    6

    Хахаха ето го същинското лице на Зингаревич и истинската цел ! ЖълТУРЦИ мамата ви е ебана след 2 години хаха, а до тогава се радвайте и на малкото, което ви дава Зингаревич

  3. Андреев….алоооо…новото тренерче…за добре дошъл..кво те чака….

  4. 6
    5

    ПАК НА ВАЛЕНТИНА НОМЕРАТА. ЯВНО Е, ЧЕ НЕ ИСКА ДА ГО ЧУКА!

    • 4
      5

      Не говори тъпотии! Аз, съм голям русофил, но ако съм футболист, няма как да отида в Русия при тези санкции. Това е младо момче, което търси бъдеще, нямаш право да го изолираш от света!

      • 2
        4

        Като си голям русофил си ЕПМ. Кур за Раша 😁

        • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

          АБИ, ТИ КЪТ СИ ТУРКУФИЛ, ДУВИДИ КОЛОСИТЕ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, ДА ИЗМЪКНЪТ ПАРОВОЗА У ГУВ НЪ ТЪ!!!😞😞😉 ПУФ ПАФ!😂😂😂

Коментарите са затворени