“Първите ми впечетления от Ботев са много добри. Условията са прекрасни и виждам голямо желание от играчите в тренировъчния процес. В контролата с Гигант искам да видя играчите в игрови ритъм. След това заминаваме за лагер в Дубай. Там ще изиграем три контроли със силни съперници, което ще бъде много важно за нас Това са играчите с които разполагаме. Дали ще има някакви трансфери все още не е ясно. Имам дългосрочен план с Ботев. Изпробвал съм много схеми, но в процеса на работа ще видя как ще играем. Искам да приложа моите виждания и да променим нещата, защото Европа е целта която ще преследваме. Отборът трябва да прогресира.Това е първото нещо което трябва да направим. Имаме много млади играчи и моята философия която съм практикувал е прогрес на младите футболисти. Но не съм магьостник, но ако имаме петима като Тодор Неделев естествено ще ги наложа в първия тим. Трябва да направим преход от академията към първия отбор.

Това, което ще видите в петък срещу Гигант, това ще бъде и през сезона, това ще е нашата философия. Чувствам се уверен и се надявам да съм здрав. Най много се радвам, че Тодор Неделев е до мен и това, че с всеки изминал ден той се подобрява и да бъдем по силни и постигаме победи с Ботев.”

13 КОМЕНТАРИ

 1. Балтазар: Това, което ще видите срещу Гигант, ще бъде нашата философия

  Hi all! My name is Admin Read:

  Хотите попасть на крупнейший в СНГ сайт торговой площадки MEGA? Тогда стоит просто перейти по ссылке https://xn--mea-ysa.com После потребуется только ввести капчу и пройти авторизацию или регистрацию на проекте. Займет это буквально минуту и вы быстро попадете на проект MEGA. Tor браузер для этого не нужен. При этом сама площадка гарантирует безопасность, анонимность и высокую скорость работы. Площадка mega https://xn--meg-cla.com предлагает своим пользователем доступ к своеобразному маркетплейсу, который позволяет купить любые вещи буквально за несколько секунд. Главное тщательно изучить предложения и выбрать наиболее выгодное для себя. особенно стоит обратить внимание на отзывы на проекте, которые помогут подобрать надежного продавца.

  mega магазин

 2. 3
  1

  Кви евроквоти кви пет лева бълнува тоя..ква нова игра…какви футболисти взеха до момента

 3. 5
  4

  Ами ако загубиш от Гигант,какви ще ги говориш,бе? Ако философията ще ти е губиш, хич да не беше идвал!!!

 4. 4
  2

  ВАЛЕНТИНА МНОГО МУ ПОМАГАЛА!? КАЖИ СИ НАПРАВО, ЧЕ ИЗПЪЛНЯВАШ ДЕЙНОСТТА ПАРАВАН. ПЕДЕРАСЪТ ТИ НАРЕЖДА НЕГОВИТЕ ГЕНИАЛНИ ХРУМВАНИЯ, А ТИ ГИ СЪОБЩАВАШ НА ФУТБОЛИСТИТЕ, Т.Е. СИ ПОМОЩНИК ТРЕНЬОР. ТОЗИ МИШОК ЗНАЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ГО МРАЗЯТ И НЕ ГО ИСКАТ В БОТЕВ И СЕ КРИЕ ЗАД РЕЗАКА.

 5. 2
  3

  ОТЛИЧНИ НОВИНИ ЗА ВЕЛИКАНА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!😉😃😂😂

 6. 6
  4

  СЯКАШ ЧУВАМ ИЗРУДИНА ВАЛЕНТИНА! ТЕЗИ ДВАМАТА СЕ НАМЕРИХА: ЕДИНИЯ ПОКРЪСТЕН РЕЗАК, ДРУГИЯ ДОЛНА КУРОСМУЧКА! НОВАТОРИ И СЪЗДАТЕЛИ.САМО ДЕТО НИЩО НЕ МОГАТ ДА СЪЗДАДАТ.

 7. 8
  1

  Един преди тебе и той много говореше и обещаваше… Минало.
  Времето ще покаже. Успехи

 8. 11
  4

  Няма по долно нещо от педераса на тоя свят долно влечуго ей Изрудине Педерас -помак какво боклук долен трябва да ти каже човек за да разбереш че никой не те иска тук вън от Ботев Пееедерааас

Коментарите са затворени