Локомотив Пловдив е на път да осъществи силен изходящ трансфер. Вратарят на черно-белите Динко Хоркаш замина вчера за Франция за подпис с клуб от Лига 1. Става въпрос за Лориен. Тимът е шести и ще гони напролет място в Лига Европа или Лигата на конференциите.

В следващите дни Хоркаш трябва да мине прегледи и да договори личните си условия. Стражът ще пропусне старта на подготовката на Локомотив, който е насрочен за петък. В събота, ако всичко е наред вратарят ще се върне в родния Загреб, за да си вземе багажа и да подсили Лориен и почти сигурно няма да дойде повече в Пловдив.

23-годишният Динко Хоркаш вече е уведомил спортно-техническия щаб на “смърфовете”, твърди “Тема Спорт“. Засега на “Лаута“ не планират да търсят заместник, а ще заложат на опитния Илко Пиргов, който пазеше преди привличането на хърватина, който е бивш играч на Динамо Загреб. Той бе взет от екипа на Александър Томаш през юли миналата година и направи изключително силна есен. Хоркаш бе гледан от главния скаут на Лориен в двубоя с Левски на “Герена“ (1:1), като отчая сините с изявите си и грабна окото на клуба от Лига 1. Очаква се Локомотив Пловдив да прибере около 1 милион евро от трансфера.

8 КОМЕНТАРИ

  1. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    ЕЕЕХ, КЪДЕ СА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, КЪДЕ Е НАШИЯ РОМСКИ КАТУН КЛОАКОМОТИФФ УТ СТУЛЮПИНУУ???😉😞😞

  2. 4
    2

    Феновете се интересуваме от силни ВХОДЯЩИ, а не от изходящи трансфери. Изходящите вълнуват само ръководството. Дано не се превърнем в сергия, каквато са коматевци в момента, но май натам вървят нещата…..

    • 2
      3

      Абе паляк ти един лев за клуба дал ли си , милионче изкарал ли си от джоба , че да казваш какво да правят от ръководството и какво не ? Я се стегнете и си мълчете, защото нямате право да говорите въобще

      • КАРАБИН РЕЗАКОФ КЛОАКОМОТИФОФ УТ АРДИНУ😃😂😂😃😂😞

        ЕЕЕХ, КЪДЕ СА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, КЪДЕ Е НАШИЯ РОМСКИ КАТУН КЛОАКОМОТИФФ УТ СТУЛЮПИНУУ???😉😞😞
        ДА ИДВЪТ НАШТИ ИДУЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, ЧИ РАЗПРУДАВЪТ СЕРГИЯТА И ЗАТЪВЪМИ В БЛАТУТУ!😞😞

  3. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    6
    4

    ДУБРЕ, ЧИ ЗЕХМИ ЕФЕ АЛИ, ШТОТ И ВРАТАРЧИТУ ДУХНА И ИВАНОФ….. И НИКУЙ НИ УСТАНА В СТУЛЮПИНУУ..

    • 3
      3

      Ооо комплексарче хаха пак ли висиш тук 😂😂😂 безработния селски мангал , който избива комплекси хахаха тъп жълТУРЧИН за това го знае така хубаво езика

      • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

        НИ СЪМ ЛИ ПРАФ АБИ??? САМУ СИЛЪТА НА СТУЛЮПИНСКИЯ, КЛОАКОМОТИФСКИ ДУХ ЩА НА СПАСЯВА НА НЕГУ!!?😉😃😂😂

Коментарите са затворени