Новият старши треньор на Ботев Пловдив Бруно Балтазар говори кратко пред журналисти преди началото на първото занимание от подготовката на „канарчетата“. От клуба съобщиха, че ще има официална пресконференция на португалския специалист през следващата седмица.

Балтазар разкри, че е впечатлен от видяното до момента като база и инфраструктура. Той също се обърна към феновете на „канарчета“ като обеща подобряване на резултати. Балтазар изрази съчувствие към привържениците, че не могат да гледат срещите на Ботев на „Колежа“.

„Горд съм да бъда тук. Това, което ми показа ръководството е наистина впечатляващо с цялата инфраструктура и фен базата на клуба. За мен бе важно да се върна в Европа, след края на престоя ми в САЩ и се радвам да бъда тук. Знам, че ситуацията в Ботев не е добра, със сигурност, ще трябва да поработим много неща. Феновете не заслужават това, но ние започваме да работим от днес, за да подобрим ситуацията в клуба“, започна Бруно Балтазар.

„Искам да се обърна към феновете, защото знам, че са разочаровани от представянето на отбора. Сигурен съм обаче, че обичат клуба. Нашата цел е да подобрим представянето и те отново да са горди, че са фенове на Ботев“, заяви новият старши треньор на Ботев Пловдив.

„Имах контакт с човек от борда на Ботев Пловдив. От тогава започнахме разговорите, които засягаха интересите на треньора, както и тези на треньори. Отборът беше направил проучване за мен и явно са били удовлетворени от моята визия за играта. Ние и ръководството сме наясно с моментното състояние на клуба. Работим и ще работим по селекцията, но всичко ще бъде финансирано с ръководството на клуба“, каза той.

„Разбирам гнева на феновете, защото те нямат истински стадион, на който да гледат мачовете на Ботев Пловдив. От това, което видях, веднага си представих атмосферата как многобройната публика подкрепя своя тим“, завърши Бруно Балтазар.

8 КОМЕНТАРИ

  1. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    2
    1

    АПАПИ ВИЙ ША ВИДИТИ КЪФ ТАНДЕМ СА БИРСЕНТ И ЕФЕТУ АЛИ!??😉😂😂😂.
    САМУ БЕЙГИРЧИТУ ДА НИ ДУХНИ КЪМ СОФЕТУ.?! СИЧКИ НИЙ РОМИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ, АДЖАСАНА И ДУРУГИТИ КАТУНИ С КЛОАКОМОТИФФ В СИРСЕТУ, ША УДАРИМ ПУ ИДИН КЛОАКОМОТИФ КЮЧЕК В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА АЙДЪНА!😉😂😂😂

  2. 2
    2

    Балтазар”приех исляма заради моята съпруга”няма лошо..попаднал е на точното място

  3. 1
    1

    До сега не помня да е имало назначение на нов треньор, без официална пресконференция. Много е несериозно.
    Аматьорско. Обикновено има пресконференция, за старта на подготовката, задават въпроси журналистите, за селекция, контроли и т. н.
    Задават въпроси на Новият треньор, много често и водещ футболист присъства.
    Но…. явно господата управляващи Ботев си представят нещата по друг начин.
    В да ам мен лично като фен, не ме устройва.

  4. 5
    3

    Горд съм да съм треньор на помашкия отбор,Аллах е велик,анна… СИЧКУТУ мангал на баламатума,ашкулсун Балтазар ефенди,аферим….

    • 2
      1

      …ДА НИ СЪ ДУШЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА???😉😂😂😂😂😂 ПУФ ПАФ 😂😂😂

  5. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
    4
    2

    ЕЕЕХ, КЪДЕ СА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, КЪДЕ Е НАШИЯ РОМСКИ КАТУН КЛОАКОМОТИФФ УТ СТУЛЮПИНУУ???😉😞😞

Коментарите са затворени