Новият треньор на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар идва в “Коматево” със свой собствен щаб от още трима помощници. Португалският треньор Гилерме Рамош ще бъде негов евентуален помощник при “жълто-черните”. Както загатнаха от клуба, представянето на бъдещия наставник ще е днес, 3 януари.

37-годишният Рамош е бил помощник на Балтазар в гарнитурата до 19 години на исландския Видир в периода 2015-2016 година. След това Рамош и Балтазар работят в Олаханензе през сезон 2016/2017. Това се случва и през следващите 4 сезона, когато двамата работят за по една кампания в АЕЛ Лимасол, АПОЕЛ Никозия, Ещорил и ЕН Паралимниу.

През сезон 2020/2021 година Гилерме Рамош и Бруно Балтазар са част от треньорския щаб на Крис Хютън, който е начело на Нотингам Форест през онзи сезон. За последно Рамош е бил помощник на Балтазар през 2022 година в тима от второто ниво на американския футбол Рочестър Ню Йорк.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    2 коментара на един и същ комплексар хаха въри го печи го селянина комплексиран си остава такъв хахаха и сам си отговаря 😂😂😂😂 баси падението

  2. 6
    2

    ОТЛИЧНА НОВИНА ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!😉

    • 9
      2

      ДАНО И ПРИ НАС В СТОЛЮПИНУУ ДОЙДЪТ АНАДОЛСКИТИ КОЛОСИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!

Коментарите са затворени