Ясно е вече кой ще е новият наставник на Ботев (Пловдив). Това е португалецът Бруно Балтазар е новият наставник на пловдивския “Ботев”. В момента той води американския “Рочестър Ню Йорк”, който е в долните дивидии на първенството.

В досегашната си кариера е бил начело на АЕЛ Лимасол, Апоел Никозия, Ещорил. Бил е  помощник в Нотингам Форест, когато тимът е бил още в Чемпиъншип. За последно Балтазар бе начело на американския Рочестър.

Като играч е ритал в долните дивизии на родината си, Германия и Кипър.

Официалното представяне на новия треньор ще е на 3 януари. Той ще бъде третият треньор на “Ботев” от началото на сезона, след като до края на юли тимът бе воден от Азрудин Валентич, а след това отборът бе поет от Желко Копич.

41 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  1

  Да, и се бута в темите на ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!😉
  Столипиновски комплексар!! Все Клоакомотифф му е в устата!!! Французина си е французин!!! Вари го печи го….😉😂😂😂

  И НЕ Е САМО ТОЙ!!! ПЪЛНО Е С ФРАНЦУЗИ В НОВИНИТЕ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! КАТО МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ СА!😞😉😂😂😂

  • 1
   3

   Ей го бе 😂 топ комплексарчето отново е на линия 😂😂😂

   • 3
    1

    Идва в чужди теми, докато чака новини за попълненията от Пордим и Куклен!😉 Нетърпелив е, …ген!😉😂😂😂

    • 1
     2

     Това не са чужди теми ,кривоглав селяндур!Вие сте нашите курви и ние трябва постоянно да ви ебаваме!

   • ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
    4
    1

    КАТ НЕ ТИ АРЕСВЪМ, ИДИ В КАВАЛ24.КЛОАК. ТАМ Е ПЪЛНУ С НЕИНТИГРИРЪНИ АПАПИ КЛОАКОМОТИФЦИ!

    • 1
     2

     Хаха ти верно си магнал 😂😂 само те не работят или селските 😂 свършила е работата на полето и давай да не излизаме от сайта да пишем коментари и да се опитваме да засегнем буферите, които се забавляват на моя голям комплекс

  • 1
   2

   Изгрев бойци имали и висшист?!Този е само с купена диплома!

 2. 1
  3

  10 коментара от един и същ човек хаха Фекала 😂😂😂 после говорете, че Локо сме били комплексари и не може да живеем без вас 😂😂😂 само като прочетете коментарите на това животниско медоразумение ви става ясно кой е комплексара и кой не

 3. 3
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  https://youtu.be/uS7zGUgOZ2g

  ЧИСТИТУ НОВУТУ ГУДИН!😉

 4. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  4
  1

  КВО ЧАКЪТ УТ РЪКУВОДСТВУТУ?😞😞😞 ЗЕХТИ ЕФЕ АЛИ, АМИ ДУРУГИТЕ УТ КУКЛИН, ПОРДИМ И МЕРИЧЛЕРИ КУГА??? ПАК ША СА СБИРЕМ Ф СТУЛЮПИНУУ И ША ПИШИМ НОВА ДИКЛЪРАЦИЯ!!! ИСКЪМИ СИ АНАДОЛСКИТЕ СВЕТИЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!? ПУФ, ПАФ!!!😉😉😂😂

  • ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃
   4
   1

   КОФТИ БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!😞😞 КОНДОФРЕЙ НЕ НИ МЪРДА!!! УСТАНА НИ САЛ БАТ МИТРИТУ ПИНЦИОНЕРА!!! ГУЛЯМУТУ КАФА!!!

 5. 4
  5

  ЗИНГАРЕВИЧ, ДОКОГА ЩЕ СИ ПРАВИШ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БОТЕВ? СЛЕДВАЩИЯ ТРЕНЬОР ОТ БУРКИНА ФАСО ЛИ ЩЕ Е? С ТОЗИ КАПАЦИТЕТ ИЗРУДА ЗА СЪВЕТНИК ЩЕ ДОКАРАТЕ БОТЕВ ДО Б ГРУПА. И ПАК НИТО ТИ, НИТО ТОЙ ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ НА ФУТБОЛ. САМО ДЕТО ЩЕ ПОТРУШИШ ПАРИТЕ НА БАЩА ТИ.

 6. 6
  2

  АПАПИ, ДА СЕ РАДВЪМИ НА ИФЕТУ АЛИ И ДА НИ ГЛЕДЪМИ В КАНЧИТУ НА ВЕЛИКАНИТЕ!!😞😉😂😂 АКУ ДОДЪТ И КОЛОСИТИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, УБИШТАВЪМ 100 КИЛА ВЕЛПАПЕ И ТРИ КИЛА АЛЮМИН!!!

 7. 3
  7

  Авааа стрямалииски мисири,помните ли ва, Митко Джоров? Бас слагам че тоя Бруно е по-зле и от него! БРУНО Е ЕДИН-АКРАПОВИЧ СЕ КАЗВА! Който не помни,справка:15.05.2019!!!

 8. 3
  6

  Много ЛАЙНА ядеш манго, този Вилито жа ви ебе майката, като Бруно на финала.

 9. 6
  5

  Звучи ми като Вили Вуцов. Обаче с тези посредствени играчи и онази курва Валентина толкова. А Цингаревич май още си мисли че е в Дания.

  • 2
   5

   Жълтур,затваряш ли очи? Представяш ли си празния и недостроен ГОМНЕЖ? Нали Изруда ви омагьосваше, а вие се плюнчехте като олигафрени,каквито сте си! А оня с анцуга дето обещаваше, 19.12. 2022,готов стадион , помните ли? Това,че ние се ебаваме с вас е най малкия ви проблем. Всички се ебават с вас,индиянци!

   • 6
    2

    Ей, неандерталец, колежа се строи. А лайнута се бута. Взеха ви едни пари. Разпродават ви катуна и идват естонски и хасковски звезди… А ти си показваш простотията тука.

    • 1
     5

     Лайнар,според едина мутра на 19.12.2022 година трябваше селянията да е на гомнежа,така ли се изхвърли мутрата?!До къде е стигнал строежа ви ми е през дядовия!Относно простотията.Фактите са на сто процента други и поради това което си написал ,Ти показваш не простотия,а олигофренията си такива каквито сте болшинството от селско-циганската сган от Коматево!

     • 2
      1

      Какви са фактите ве мангал? Взеха ли ви пари от стадиона? А? Ще ги върнат викаш. А дано. Взехте ли играч от Хасково? Мангал миризлив. Колко от вашите играчи отиват в София? Пу да ти еба майката циганска. Да построиш стадион не е като да си вдигнеш бараката в маалата, Асане. Закъснения има. Нормално е. Не е желателно, но има. На Тотнъм стадиона знаеш ли колко се забави? В Катар? Ама ти нали си неандерталец. Само Колежа ти е в празната циганска тиква. Той се строй. Козирката се монтира, въпреки вашите глупости че няма кран, който да я вдига.Така че професор мангал да го духаш.

 10. 13
  6

  Точно двама са постоянно в темите за Ботев.Единият станислав мърков,пазач в училище в Тракия и един циганин правещ се на боец от ММА.Комплексирани Психари през минути са в сайта с различни никове.Цигани давиебанайката,локоциганска.

  • 5
   11

   Хаха забеавяш още двама дето се правят на фенове на Локо а са си папагали начело с психично блния комплексар фекала дето не може да живее без Локомотив

 11. Бараба бойс от маалата изгревбойс. Шикера маалата.
  3
  7

  Шукриту много ЛАЙНА И ПИШКИ мляскаш.

 12. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
  9
  4

  ВАЖНУТУ Е НИЙ ДА ЗЕМИМ ПОВИЧИ АПАПИ УТ ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ, КУКЛИН, ТАКВИЗ КАТ ЕФЕТУ АЛИ И ША СТАВЪМИ ШАМПУАНИ!😉😃 А ПЪК ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЩЕ ВЗЕМАТ КАКТО ВИНАГИ НАЙ- ДОБРОТО!

 13. 10
  6

  ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ПАК СЕ УРЕДИХА, А НИЙ, АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ САМУ ЗЯПЪМИ КЪТ ШАРАНИ И ЦЪКЪМИ С УСТА!? САМУ ШУШЛЯЦИ ПРИ НАЗИ И ПИШМАН ТРИНЬОРИ?😉😞😞😞
  ДА ИДВЪТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ДА НЪ ПУЕМЪТ!!! ПУФ ПАФ!

 14. 15
  4

  Може ли някой журналист, да зададе въпрос на пресконференцията, кой прави подбора на Новият треньор. Кой прави проучването и предложенията за нов треньор. Би трябвало да е спортният директор. Той ли е избрал сегашният треньор или е пак Валентич. Но да се даде отговор.

  • МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
   7
   6

   КОЙТУ ДАВА МАНГИТЕ, ТОЙ ПУРЪЧВА МУЗИКАТА БЕ АБИ!😉😂😂😂 ТИ НЕ СВИРИШ В СЕЛСКИЯ ХОР!😃😃😉😂

 15. 5
  17

  Селяниии,комплексарииии Бруно е един 15 05 2019! Тоя е менте! С една пета ви еба мамата за вечността!

 16. 5
  19

  Тоя е с опит в долните дивизии?! Явно и жълтокожите се отправят натам! Цингата ги сменя с Крумовград! Ай лайнари!

   • 6
    8

    Кат ти говори човека-слушай Явно разбира повече от тебе Кво псуваш кат каруцар

    • 6
     4

     КАК ПЛЪХ ДА ЗБИРА ПОВИЧИ БЕ АБИ??? МАКАР И КОЛЮ, ТОЙ САМ СИ КАЗВА, ЧИ Е ПЛЪХ!!!!… А ТИ ЗА ЧИЛЯК ХОРТУВАШ??? НИ СТАВЪЙ СМЕШИН!😉😃

    • 1
     1

     Този изрод освен ,че псува като столипиновски каруцар , е скаран и с правописа!

 17. 17
  7

  1 година в Лимасол и няколко месеца в Апоел. Хмм. Средно по половин година се задържа в отбор. Дали тук ще изкара повече. Съмнявам се. И не разбирам, защо толкова много държи ръководството да играем в системата 3-4-3, няма такава тъпотия.
  Докато Валентич командва Зингаревич, няма да я бъде.
  По добре да си ходят и Зингаревич, и Валентич, и всички некадърни чужденци с тях. Ако имаше сериозен интерес Зингаревич, да беше дал някой лев за стадиона. Срещу концесия.

  • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
   6
   4

   АБИ МЮМЮНЕ, ТУКАНКАНА ДАВЪШ АКЪЛ, А ДЖУЛЯЗУТУ, ВЕЛПАПЕТУ И ДЖАМА ДЕТ СБИРАШ ГУ ДАВЪШ НА КЛОАКОМОТИФ, ДА СИ УПРАВЯТ БАХУРИТ ПРЕД НАП И ДА ДАВАТ ЕКМЕК НА АПАПИТЕ! НИ СТАВЪШ АБИ, РАЗКРИХА ТЪ…..😃😉😂

 18. 24
  5

  НЯМА СТОЙНОСТЕН ТРЕНЬОР, КОЙТО ДА СЕ СЪГЛАСИ ФИЗКУЛТУРНИКЪТ- ПЕДЕРАСТ ДА МУ БЪДЕ ШЕФ! ВЪН ВАЛЕНТИЧ ОТ БОТЕВ! ЗИНГАРЕВИЧ ОСЪЗНАЙ СЕ!

Коментарите са затворени