Александър Томаш говори след поражението на неговия Локомотив Пловдив от Черно море в мач от осминафиналната фаза на Sesame Купа на България.

“Контролирахме играта, отбелязахме гол, но допуснахме да ни вкарат от нищото. След като ни отбелязаха гол, казах някои неща на играчите в съблекалнята, и после видях най-слабото полувреме, откакто съм треньор тук. Бесен съм и ще видя как ще работя с някои играчи.

Локомотив е отбор с традиции, който винаги във всяка надпревара иска да е в челото. Може би някои хора трябва да се събудят или да се разделим с тях. Не е хубаво пред цялата футболна общественост да хвърлям вина. Поемам забележките към себе си, но не може да вкарам двама централни нападатели, давам указания, а ние си я подаваме безцелно отзад. Това ми показва, че някои играчи си дават почивка. Не е проблем да загубиш, а начинът, по който се случва. Разочарован съм.

Пак казвам, не искам да живуркам. Ако има такива хора, нашият отбор е с традиции, който не трябва да лъкатуши. Искам да има константа и класа – хора, които да поддържат ниво. Не да изиграеш един добър мач, а после два слаби. Това показва, че не сме на това ниво, на което се надявах и очаквах.

Не мога да поставя никаква оценка. Влезнахме добре в мача, контролирахме го, имахме ситуации. Не може да реагираме по такъв безпомощен начин. Не съм от вчера във футбола, няма как да се отклоня от пътя, но може би някои играчи ще ги”, сподели бесният наставникът на “смърфовете”.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    И аз съм бесен, че на нищо не можеш да ги научиш. Че формата им падна тотално.

    Искаме истински треньор като Бруно

  2. 5
    5

    Саше продължавай само така столипиново и лаута са зад теб ти си човека

    • 6
      1

      За какво Столипиново пишеш,бе Изгрев бойски циганин!В центъра на Столипиново от четирите пловдивски отбора само жълтата сган имате фен клуб!Бог да го прости Челсито ви сроди с тези мърляви мангали и сега голямото турско знаме дето го веехте на мачовете ви ,се пази в джамията Изгрев бойс Столипиново!

  3. 3
    3

    СТОЙЧО ГЕНЕВ ЩЕ ДУХА СРЕЩУ 10 КИНТА НА СКОБАТА . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА ПОКАНЕНИ . СРЕЩУ ОЩЕ 5 КИНТА СТИКСА ЩЕ ГЪЛТА!

  4. Томаш, почти улучи думата за всички нас и локомотивци и ботевисти! Само, че не “бесен”, а “обесен”! Хубаво е, че с Копич не ни се мернахте пред очите, та да видите що е бесене!

  5. Юда Акраоович тия мачове си ги печелеше без проблем!

  6. 2
    5

    СТОЙЧО ГЕНЕВ ЩЕ ДУХА СРЕЩУ 10 КИНТА НА СКОБАТА . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА ПОКАНЕНИ . СРЕЩУ ОЩЕ 5 КИНТА СТИКСА ЩЕ ГЪЛТА

  7. 14
    1

    НЕ СЪМ. ОТ ВЧЕРА ВЪВ ФУТБОЛА АБЕ САШКО ТИ НИКОГА НЕ СИ ИМАЛ НЕЩО ОБЩО СЪС ФУТБОЛА ТАЗИ ПРОФЕСИЯ Е МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕБ ТАТИ И БЕРБАТОВ СЕ ОПИТВАТ ДА ТЕ НАВРЪТ ТУК ТАМ АМА КЪДЕТО И ДА СИ БИЛ СЕ ВИЖДА ЧЕ СИ ПЪЛЕН ЛАИК ВЗЕМИ СИ ПОТЪРСИ НЕЩО ДРУГО ОТ КОЕТО ДА ПРЕЖИВЯВАШ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ СЪС ФУТБОЛ ТАКА НЯМА ДА ТИ СЕ НАЛАГА ДА РЪСИШ ГЛУПОСТИ И НЕАДЕКВАТНИ ПРОСТОТИИ

  8. 13
    1

    Сашко некъдърника ,може да е бесен само на себе си.

  9. 11
    4

    Бил бесен направо се махай защото ще го досъсипеш този отбор! Да идва Бруно да стегне отбора при него имаше дисциплина!!!

    • 5
      9

      Да идва Бруно,но май си забравил,че година и половина и него го плюехте и гонехте.Отбор не става за шест месеца.

      • Никой нищо не е забравил!Бруно за това кратко време изчисти шкартото,вкара ред в отбора и нужната дисциплина ,и резултатите бяха на лице!Не забравяйте ,че Акрапович е научил доста от немския манталитет,а това никак не е малко!Напротив!С риск да стана неприятен за нашите фенове,които подкрепят Томаш ,но не беше нито футболист ,а доказа некадърността с като треньор в Берое,Верея и Етър!Колкото по-бързо се измете от Лаута,толкова по-добре за любимия ни отбор!Ако е свободен Акрапович,да го търсят!

    • 10
      1

      Това е антифутбол приятел те не могат да си подадат топката повече от един път!!!

  10. 7
    1

    Разбирам да загубиш но с борба и спортна злоба а то нищо играхме като ме котела тренер ли ще се маха играчи ли ще си ходят! Те не можаха да си подадат топката повече от един път това ли е футбола бе Томаш на който ги учиш срам!!!!!!!!!!!!!?

    • 6
      1

      Много точен коментар.
      Всички които доведе поне един да ставаше.

  11. 7
    1

    При теб е вината.
    Карахме по инерция две години.
    Основният отбор е граден от тогава.
    Не се надгражда с нови класни играчи.
    Взимаш само чантаджии.
    Има още много да се учиш.
    И престани всеки път да махаш с тези ръце. Станаха ти на перки.
    Черно море имат треньор.
    Надиграха ни. Добре че се прибираме с 3 гола. Иначе бяха 5.

    • Пет най-малко. Пожалиха ни наистина. Ние този мач бяхме пълна трагедия. Те не знаеха къде се намират. Адмирации за черно море. Имат си треньор хората. Разбира играта. И като футболист го биваше и сега.
      Нашето треньорче нито като футболист ……..а още по малко сега като човек диригент

      • И какви успехи имат Черно Море с това джудже за треньор??

  12. 13
    1

    Махай се!!! Отж2 месеца отбора върви надолу. Леш!!!
    Доведете най-после Бруно!!!

Коментарите са затворени