Капитанът на Локомотив Пловдив – Димитър Илиев, даде мнението си след победата с 1:0 над Марек в мач от SESAME Купа на България. Той е на мнение, че “смърфовете” е трябвало да решат мача много по-рано.

“Направихме си мача труден. Мачовете за купата протичат така. Мисля, че подходихме сериозно. Изпуснахме много положения, за да си решим мача. В последните минути не се взимат адеквати решения. Нормално треперене. Важното е, че продължаваме напред. Изпълнихме целите си и чакаме следващия противник”, започна Илиев.

“Две нива са чисто на хартия, мисля, че ще атакуват Б група. Марек показва добро ниво. Не мисля, че имаше подценяване. Това са нормални мачове, отборът от по-ниска дивизия дава всичко от себе си. Имаха 1-2 ситуации, създадоха напрежение”.

“Концентрация, качество – това е съвкупност. Хубаво е, че създадохме положения. Теренът затрудни и двата отбора”, завърши Илиев.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Кой е този на снимката мяса на талибан , но по вероятно е да някой миризлив от столипиново или лаута

  2. Браво! Под тази статия за ЛОКОМОТИВ, жълтите анонимници поне не се крият! Похвално е че единствената им мозъчна клетка, с която горе – долу пазят равновесие, има стремеж да се размножава чрез делене – като при амебите…! Но

    • АБИ, ТИ ДАН СИ ПРУФЕСУР??? МНОГУ МЪДРА МИСЪЛ СИ СГЛОБИЛ!!! ЧИТА И НЕ ВЕРВЪМ НА ОЧИТИ СИ…😂😂😂😂
      МУ ХААААА ХАААА

  3. 6
    2

    Още съм в депресия и незнам какво говоря

  4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    6
    1

    БАТ МИТРИТО КРИВОГЛАВУФ, Е ВЕЧИ ЗА ПЕНЦИА!😞😞😞 ДА ЗЕМАМИ МЛАДИ АПАПИ УТ КУКЛИН, ПОРДИМ И МЕРИЧЛЕРИ И ДА НИ МЕСТЪТ В КОНДОФРЕЙ ПРИ ДУРИГИА КАТУН!😉😂😂😂

Коментарите са затворени