Локо набеляза чужденец от Първа лига

6
268

Интересен футболист от Първа лига е попаднал в полезрението на Локомотив (Пловдив) за зимната селекция. Става въпрос за универсалния играч Чебраил Макрецкис, който от началото на сезона се подвизава в Пирин (Благоевград).

Той се е понравил на треньорския щаб на „черно-белите“ с изявите си при „орлетата“, твърди „Тема спорт“. 22-годишният латвиец, роден в Германия, дойде на стадион „Христо Ботев“ през август и веднага се утвърди в състава на зелените.

Първоначално той действаше в средата на терена или по крилата, но напоследък, заради различни кадрови проблеми, е използван от новия старши треньор Христо Янев като десен бек. Интересното е, че Макрецкис има и египетско гражднаство. До момента е изиграл 10 мача за Пирин (Благоевград).

Преди да дойде в България, универсалният футболист рита за немския Виктория Берлин. Играл е още за втория отбор на Борусия Дортмунд, а в юношеските си години е бил в Леверкузен. Носил е още екипа на СК Бонер в Германия.

6 КОМЕНТАРА

  1. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    И ДА ЗНАЙТИ!!! АКУ ЩЕ КУКИНЦИ ДА ЗЕМИМ, НИ НИ АРЕСВА ИГРЪТА!!😞😞 РИФОРМИ ТРЕБЪТ!!!

    НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

  2. ЕВАЛЛАРКАТА ЗА ЧЕБРАЛЕТ!!😉😃😂😂😂😂😂 СЪДЕ ЛОКУТУ!😂😂😂

    • ДУГУДИНА ША ЗЕМИМ САМОЛЕТ ИЛИ КАБРИОЛЕТ ОТ ПОРДИМ!!!! ЛЯВУ БЕЧИ!😉😃😂😂😂😂 ПУФ ПАФ!

Comments are closed.