Локомотив Пловдив загуби от Лудогорец у дома в мач с цели 5 гола. Смърфовете вкараха първи и последни в тази срещата, но между двата си гола допуснаха цели 3 и това им коства поражението.

Резултатът бе открит от домакините още в четвъртата минута. Тогава след атака отдясно топката стигна до Джовани, който стреля без да се бави. Серджио Падт изби кълбото, но то се озова право при дебнещия Мартин Паскалев, който на празна врата я прати във вратата.

В 19-ата минута обаче Матиас Тисера изравни за гостите. Аржентинецът бе оставен непокрит сам срещу вратаря и хладнокръвно прати топката покрай Динко Хоркач.

В 28-ата минута обратът стана пълен. За пореден път играч на Лудогорец се откъсна зад защитата на Локомотив, в този случай Аксел Фон Витри бе оставен отдясно и намери Тисера в наказателното поле, който без да се бави направи 2:1 в полза на тима си.

Десетина минути по-късно падна и трети гол във вратата на Локо. За пореден път човек се оказа зад защитата и реализира. Каули бе изпуснат отляво и с техничен удар направи 3:1. Първоначално голът бе отменен, но след преглед на ВАР бе признат за редовен.

В даденото продължение на първата част Тисера и Текпетей излязоха едновременно сам срещу Хоркач, но не се разбраха добре и в крайна сметка вратарят успя да отнеме топката на ганаеца.

След спокойно начало на втората част в 58-ата минута Тисера отново излезе сам срещу вратаря, но вместо да подава на двама свободни съотборници реши да стреля и прати топката над вратата.

В 64-ата минута Локомотив намали резултата. Димитър Илиев намери Джовани близо до границата на наказателното поле и с плътен удар бразилецът намали.

41 КОМЕНТАРИ

  1. Циганите на сапун.От циганче сапунче,от циганката две,от цялата Лайнута прах за пране.

  2. Интересно е как Станислав Мърков стикса мутира с няколко ника.Плешивото грозно мутантче пише и си отговаря сам.Пазача школо в Тракия не излиза от чернобелият телевизор.Ти си срам за човешкият род,грозен чикиджия.

  3. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
    3
    1

    НИ ЗНАМ, АМА АКУ ТАКА ВЪРВИМ И КУКЛЕНЦИ НИ МОАТ ПУМОГНА!😞😞😞 КОНДОФРЕЙ НЪ ЗОВЕ!😉😃😂😂

    • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
      3
      1

      НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

    • 2
      3

      Томаш е наш продукт от школата на Брестник. Дайте му време и доверие и ще станат нещата.

    • 2
      2

      Кривоглава,празна тикво,7:3,6:0 да не би да са по-малки числа,А?Явно не познаваш стойността на числата до десет!

  4. 3
    3

    САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА И ВЕЧЕН КОШМАР НА ЦИГАНИТЕ….

    • 2
      2

      А тези резултати:7:3,0:1,6:0 с Барселона и с Баейрн ли са,А жълт мисир!Още нещо,не забравяй ,че Челсито официално ви сроди с циганите от Столипиново ,със създаването на Изгрев бойс със седалище джамията в квартала!Може би да ви е простено да забравяте жълтите олигофрени ,че сте циганите в града нислед финала,който ви отне психическата ви устойчивост за винаги!

        • 2
          1

          Тъпльо,числото 6 е по-голямо от 5,а 7 е още по-голямо от 5 !Сега какво те сърби,а кривоглавий!

          • Квадратна плешива главо как ти звучи цифратс 9 срещу Славия,грозен мисир

      • Цинге,изгрев бойс не означава че са от квартал изгрев тъп катунар.Манго,фракцията е създадена от трибуна изток която е известна и като слънчев ден.Понеже винаги на мачовете е слънчево.Създателите са от всички краища на Пловдив.Цигани прости навсякъде сте гости.Македонците ви завиждат на измислиците

  5. 3
    2

    Аз пак казвам ,че съм виновен ,аз наредих да бъде спрян мача. Чухме се с Бат Гочо и Крушарски ,те също ме подкрепих и казаха: не сме класата на Лудогорец дай да звъннем тук там телефони и да приключи мача ,че ще ни тупат поне с 5 гола. Съгласих се. Аз също се чух с мой приятели ,Небоиша Еленкович ,Олемиго Темиле,Гуснав Якопсен ,Урош Голубович,Джамал Берберович,Александро Сичеру,Крум Бибишков и те също ме подкрепиха и видяхте крайния резултат. Продължаваме да работи ,ще търсим пари основно от феновете и спонсори за да закупим нови футболисти . Феновете трябва да даряват повече пари за клуба ,както правят тези на Лудогорец.

    Reply

  6. 2
    3

    Цигани казах ли ви че Цецка и лайногорец ще ви ръмбят….

  7. 6
    4

    Ей тея кюстендилски цигани си повярваха много. Пък били на Пловдив гордоста😂😂😂😂😂. Марш обратно в маалата от където сте изпълзяли миризливци

    • 2
      4

      Изгрев бойските мангали коментират не съществуващи кюстендилски цигани?!Харманлийско-сопотски селяндури!

  8. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    6
    4

    МЛОГУ СНЕ СИ ДУБРЕ!!! РЪГЪМИ, БЛЪСКЪМИ, КЮСКЪМИ, ЛАШКЪМИ КЪТ ЗА СВИРОВНУ!!?😂😂😂 ПЪК И БЕЗ УСНОВНИЯ АРТИЗ-БЕЙГИРЧИТУ, МИТРЕТУ СЕ СПРАВЙЪШИ ДУСТОЙНУ!!😃😂😂 УТЛИЧНИ ПРЕВИВАНИЯ И ГЪРЧЕНЕ КЪТ ЗА ПУСЛЕДНУ!!!

    • 2
      1

      Кривоглав помак, официално в БГ цигански фен клуб (Изгрев бойс) има само ботевЪ Коматево!Колко е обичан това е друг въпрос!

      • Дрисльо,знаеш ли какво е изгрев бойс на български или го свързваш все с квартал изгрев.Тъпи цигани,какво общо имате с Ювентус,смърфовете,планинското племе беси или със Спортклуб.Сменихте седалището,годината,Родината но си останахте цигани.

  9. 9
    4

    САШКО ТОМАШ ТРЯБВА МОМЕНТАЛНО ДА ОСВОБОДИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОТ СВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ ТОЗИ ЧОВЕК ДНЕС ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА ЧЕ Е СКАРАН СЪС ФУТБОЛНАТА ИГРА И СПОРЕД МОЙТО НЕ МИРОДАВНО МНЕНИЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СМЕНИ ПРОФЕСИЯТА САШКО ЧЕ СИ МНОГО ПРОСТ ГО РАЗБРАХА И БЕРОЕ И ЕТЪР ЧЕ ДАЖЕ И ОТБОРИ КОИТО ГИ НЯМА И ВЕЧЕ НА КАРТАТА ВЕРЕЯ ВИДИМА РАКОВСКИ РАЗБРАХ ГО И АЗ ОБИКНОВЕН ФЕН НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОТ 45 ГОДИНИ КОЙ ВЯТЪР ТЕ ДОВЯ ТУК И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГЛЕДАМ ТВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ СЪС КОЯТО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА УНИЩОЖАВАШ ОТБОРА ДА СЛУШАМ ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ ЗА КАРТ БЛАНШ ЗА ДУША СЪРЦЕ И ОЩЕ НЕЩО КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС ФУТБОЛА НА ЛАУТА ВИНАГИ СЕ Е ИГРАЛ КРАСИВ ФУТБОЛ ОТ КАКТО ДОЙДЕ ТИ ФУТБОЛА НА ЛАУТА ИЗЧЕЗНА СПЕЧЕЛЕНИ СЪС КЪСМЕТ МАЧОВЕ ИЗСТРАДАНИ ДО ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА И НИКАКВА ИГРА НО ЯВНО ТОЗИ СЕЗОН ЩЕ Е ТАКА ЩЕ ЗАВЪРШИМ ВЪВ ШЕСТИЦАТА И ЩЕ ВЕЕМ ЗНАМЕНА ВЪВ ЗНАК НА УСПЕХИТЕ ИЛИ ПО ТОЧНО НЕУСПЕХИТЕ КОИТО ЩЕ ПОСТИГНЕМ СЪС ТЕБ

    • 4
      6

      Доста крайно и грубо.
      Локомотив играе много красив футбол при Томаш, но има грешки над който и той самия трябва да работи.
      Красотата и ефективността не винаги вървят ръка за ръка.
      Нека не заприличваме на жълтите селяни

    • 3
      1

      Томаш може само да коси тревата на Лаута!Как може да имаш само една единствена тактика?!Изтеглен отбора на пред и Лудогорец се гаврише със защитата ни!Тази тактика е прилага всеки мач!Лудогорец не е Верея !Още когато стана треньор на Локомотив,бях против имайки ,,големите успехи с Верея,Берое,Етър!Това е моето не скромно мнение!Треньор на моя Локомотив може да е само Акрапович,доказал го с МОЖЕНЕТО !

      • Аз пак казвам ,че съм виновен ,аз наредих да бъде спрян мача. Чехме се с Бат Гочо и Крушарски ,те също ме подкрепих и казаха: не сме класата на Лудогорец дай да звъннем тук там телефони и да приключи мача ,че ще ни тупат поне с 5 гола. Съгласих се. Аз също се чух с мой приятели ,Небоиша Еленкович ,Олемиго Темиле,Гуснав Якопсен ,Урош Голубович,Джамал Берберович,Александро Сичеру,Крум Бибишков и те също ме подкрепиха и видяхте крайния резултат. Продължаваме да работи ,ще търсим пари основно от феновете и спонсори за да закупим нови футболисти . Феновете трябва да даряват повече пари за клуба ,както правят тези на Лудогорец.

        Reply

  10. Pozdravi za pablov kosio i smaila xaxa da go duhat tiq luzeri..prebiti v secrets….

  11. 8
    3

    Що за треньор държи “футболисти” като Боруков и Ивайло Димитров?
    Що за треньор при 1:0 държи толкова високо бавна защита срещу супер бързи нападатели?
    Митко за пенсия.
    Дион и Евандро на пейката.
    Третия гол на Лайногорец беше засада.
    Давидов, курво!!

  12. 6
    2

    Ботевис съм но първото полувреме тренера на локо сгреши , второто играха правилно и можеха да изранят!Но първото можеше да отнесът още голове!

  13. 6
    4

    В Прослав и Помашката яка,отново няма ток и вода!Вонята и кирта пак е стигнала до Лайнута!крастави черно-бели цигани,отново в дупките си!

    • Изгрев бойски,ти от кога не си се къпал и си мил зъбите?Вониш селянин!

  14. 5
    4

    Отварям си една голяма биричка с голям кеф ха-ха-ха

  15. 7
    2

    Отбора няма идеи за игра тактическите постройка

  16. 12
    3

    Много слаб. Треньор

  17. 14
    1

    Абсурдна тактическа постройка на Томаш, с тази изнесена напред защита. Всеки дълъг пас зад гърба беше потенциално голово положение пред вратата ни. То хубаво искаш висока преса, но като нямаш супер бързи защитници, се получава точно това….жалко

    • Тази тактика не може да се прилага срещу всеки отбор!Това как да му го набиеш на Томаш?!Ако е друго за набиране,става!

  18. 7
    2

    Мъжка битка между два чистокръвни, Правоверни отбора!
    Евалла!

    • 3
      3

      Моля, не намесвайте името ми в събитията на Лаута. Знаете, че сега помагам на Рилски спортист, а мачове на Локото гледам само като фен. В момента съм в Аржентина и оглеждам играчи от Ривър Плейт за трансфер в Самоков. След това заминавам директно с полет за Непал, за да опитам отново да кача Еверест. С локото заседнах на 3-ти базов лагер.

  19. 9
    4

    Кратка беше радоста на потните цигани след като поведоха.После ги разкриха и приключиха за едно полувреме

    • Олигофрен жълтурски ,за какви цигани пишеш ,че се сещам за едни други мангали от Изгрев бойс Столипиново!В отбора на столипиновските мангали има само един не циганин В.Генев!

Коментарите са затворени