Кметът на район “Южен” в Пловдив Костадин Язов разкри нови любопитни подробности за протичащото строителство на трибуна “Бесика” на Лаута.

Язов заяви, че в момента се прекарва вода към новата трибуна, следва захранването и с ток. Също така ще бъде направена и три метрова зона около основата на “Бесика”. “При изпълнен акт 14, и след като приключим с последният акт 19, следва акт 15 в едно с протоколите за изпитание. Акт 15 означава, че всички дейности по проекта с архитектурата са завършени. Правим настилки на двете нива и южната фасада (зрителното поле). След това имаме поставяне на обезопасителни парапети“, започна кметът на район „Южен“.

„През това време се работи и по подготовката на документите, след което ще бъдат внесени за държавна приемателна комисия с всички други книжа, които са необходими. След това трябва да изчакаме от София да ни изпратят заповед за приемателна комисия. Когато тя дойде ще се направи проверка, ако всички съответствия между проекти и изпълнение са на лице, ще бъде съставен акт 16 и респективно ще бъде издадено Удостоверение за въвеждане в експлоатация. В момента се прекарва вода към трибуната. След това ще бъде изпълнено и захранването, и след това можем да говорим за останалите неща. Когато свършим с водата и тока, ще направим три метровата зона около основата на трибуната. По източна, северна и западна фасади вече нямаме почти нищо за правене, като работа има само по настилки“, заяви още Язов пред “ТрубинаПловдив”.

„След края на първенството на 19 ноември, искам да започнем със събарянето на трибуна “Спортклуб”.

Спортал

13 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Събаряй всичко.Това циганско свърталище става за училище,детска градина или международна автогара.Ненужниците да се връщат в Кюстендил.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Ще пукнеш от злоба бе, мангал вмирисан.

  2. Ботев Тракия пак Ботев и сега ботевъ 2010, нова емблема. само негри, бляд алкаш.

  3. Няма нужда.4 нелегални таксита и една гейдружинка

  4. 3
    2

    19?6 смешки да те питам аз вие камво общо имате с Ботев ? Нова емблема , ново име , нов лиценз 🙂 кое ви е автентичното на вас , че да се пишете 1912-та?

    • Емблемата е автентична както и Ъ накрая.В група са аматьори и там лицензи няма.За разлика от смяна на седалището от друга област и нелегално влизане при майсторите.С цялата банда.Собственик,щаб,треньори футболисти.Не ти знам възраста,но си спомням как на тренировки край страничната линия се чуваха,,трети подай на пети,осми подай на седми,,.Факти.

      • Викаш афтентични , а я обесни защо не използвате старите си ? Какво ви свързва в клуба който все още не е закрит и е собственост на Димитър Христолов и реално вие сте нов клуб?

  5. 1
    10

    Крайно време е да разберете че нямате нищо общо със Спортклуб.Защото сте наследници на най малкото отборче.ЖСК,за това сте желизничари.Както и пловдивски любимци,защото това е статия на пристрастен журналист от преди Девети.Не сте и беси,защото това са планински траки .Има и от родопоската карагеренска яка.Не сте ювентинци,защото циганите не са италианци.Не сте смърфове,дребни анимационни герои,защото мангалите са мегаломани.Всичко е тяхно.Римският стадион е ромски,защото няма бакър и тенеке по него.Македонците отдавна са сигнали ръце от вас Сменена история,рождена дата,самонаричания,измислени истории и прякори на други.Ах луно,луно,вече не си македонска,а истинска майна.

    • Пловдив е само Локо. Селата и родопската яка са жълти.
      6
      2

      Намести Петата и 6те бахура и хващай рейса за стряма 😂😂

    • 5
      2

      ПОМАК,КАКВО ОБЩО ИМАТЕ ВИЕ С ХРИСТО БОТЕВ ИЛИ С КАТОЛИЧЕСКИЯ КОЛЕЖ,СВЕТИ АВГУСТИН ИЛИ С БОТЕВ 2002 …….И.Н.??????

    • 7
      1

      Несретнико, ние , за разлика от жълтите, си знаем историята, която беше скривана и изкривявания от БКП.Гледай си цирка на Коматево и не се пъни да се правиш на интересен с тъпотиите си тук. Пловдивчанин знаем историята си и не просим постоянно пари, като вас жълтите цигани!

      • 3
        6

        Нищо не знаеш…с изрезки от вестници ви написаха история….
        Само търсите разлики между нас , между вас, между всичко и всички…На мен лично ми не ми дреме, кога си мислите, че сте създадени…Искам да кажа, че тия сравнения постоянно са адски тъпи…всеки си има фенове отбор и да си ги подкрепя…
        Радвам се за стадиона ви ,че се строи , Пловдив има нужда от тези нови стадиони…да може децата да се радват ….

        • 3
          1

          Ти пък кой си, че ще казваш аз какво знам?!! Да се сещаш, че е много тъпо да обясняваш на непознат човек какво той знае или не знае? Тъпите ви жълти мантри за някакви изрезки от вестници вървят само на село. Като дете на мен ми е бил треньор в Локо една от легендите на Спортклуб. Всички ветерани на Спортклуб , историческите факти плюс хората от БФС казват, че Локо е днешното име на Спортклуб , но някаква жълта ,неука измет пищи, че това не било така?!! Смешно е! Гледай си там катастрофата на Коматево и не се бъркай в неща, за които си бос.

Коментарите са затворени