Желко Копич даде своя коментар след победата на Левски с 1:0 над Ботев Пловдив.

“Мисля, че заслужавахме поне една точка, вкарахме гол, но ситуацията е такава, каквато е – трябва да продължим да работим.

През първото полувреме не успяхме да спечелим достатъчно втори топки, губехме доста двубои един на един. Знаехме, че Левски ще свали интензитета, доволен съм от повечето играчи. Може би трябваше да се справим по-добре в някои моменти, но това е.

Това е футбол. Ние също вкарахме гол и както ви казах, мисля, че заслужавахме по-добър резултат днес. Смятам, че имаме възможности да го правим срещу отбори като Левски. Виждам какво може да очаквам и ще се подготвям мач за мач”, сподели наставникът на “канарчетата”.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Братя РОМИ, пак ли жа губим време, да ядем, и, мляскаме Гофна.

    • Да, ще гостуваме в 16 часа.По това време изкупуваме бакър и тенеке,а жените ни правят уборка на кофите с боклук

  2. 6
    2

    От началото на сезона, това е 5 или 6 гол отменен на “Ботев”? Освен това, няма наш гол, който да не се гледа с минути от var, а а имаше един, за който се чака цели 6 ??? минути! Може би, наистина по някога положенията са спорни, но снощи? Имаше един лаф “Ти ли ме бутна или аз сам паднах?”. Е, снощи беше: сам паднах! Но, говедата са важен фактор, в цялата политическа система! Вече, няколко години се твърди, че ги издържа публиката с дарения, което разбира се е пълна измислица. Това, което се събира на Герена, е нещо като “гвардия за мокри поръчки” на отрепките, които управляват България!

    • 2
      4

      Вие сущо сте хрантутници на всяка власт и също ви толелрират съдийте почти винаги, говориш в стил крадеца вика, дръжте крадеца.

  3. 5
    3

    Странно, че се налага схема с 3-ма защитници, която не сработва втора година! Трябва да се смени схемата или футболистите в защита иначе тъпчем на място!

  4. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    3
    3

    БРАТЯ РОМИ, ПАК СНЕ НАЛАЗИЛИ Ф НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!😉😞 БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!😞😞😞

    • 2
      2

      Ето кое е ташак,лайнарнико :7:3,0:1,6:0 !!!

  5. 6
    10

    С две атаки и един удар,тоя и той е гледал друг мач!!!

  6. 7
    7

    Ония Валентич, върна ли иконите

  7. 7
    8

    Тоя да не е брадчет на Валето, същите глупости плямпа. Ужас.

Коментарите са затворени