Ботев Пловдив загуби гостуването си на Герена с 1:0. Канарчетата можеха да се докопат и до точката, но гол на пловдивчани през второто полувреме бе отменен доста пресилено след дълго разглеждане от ВАР арбитрите, а след това и от главния рефер.

Още в третата минута Ивелин Попов имаше добра възможност, но се забави пред вратаря и стреля леко. Гостите стъпваха по-здраво и това изнерви публиката, докато домакините се опитваха със своя стил да стигнат до гол. Тимът на Копич опитваше да контраатакува с бързите си Ману и Току, като в 19-ата минута имаха добра възможност.
При следващата атака обаче Левски поведе. Роналдо центрира остро отдясно, а връхлитащият Стефанов матира Ханкич с удар от няколко метра.Попадението даде още по-голямо самочувствие на домакините, които продължиха да търсят нов гол, но без много успех. Общо взето Уелтон стреля няколко пъти извън целта, а много интересни неща на терена не се случваха.

На почивката Мъри пусна Абдулахи Шеху, който дебютира за Левски. Националът на Нигерия замени Петрис и застана на позицията десен защитник. Брахими пък влезе вместо Мертнес.В 55-ата минута Стефанов проби отлично отдясно и намери връхлитащия Попов, който стреля, но Пунчец изби в корнер. При последвалото центриране Стефанов игра с глава, а на задната греда Сундберг също с глава пропусна да удвои. Минков и Тонев се появиха в игра за “жълто-черните” и това даде резултат, тъй като в 63-ата минута крилото с бомбен удар прати топката в горния ляв ъгъл на Андреев за 1:1. Скамейка на пловдивчани полудя от радост, но тя не продължи дълго, тъй като реферът Станимир Тренчев бе викнат да гледа ВАР. След като се върна на терена съдията отмени попадението за фал на Ману срещу Цунами секунди преди гола. Естествено решението вбеси щаба на Ботев и зарадва този на Левски.

Андриан Краев влезе в игра, а Уелтон пропусна да удвои в 75-ата минута. Удар на бразилеца бе избит от Ханкич, а Стефанов при добавката симулира за дузпа и получи жълт картон. Марин Петков замени получилия множество аплодисменти Попов.В 85-ата минута отново вратарят спря Уелтон пред гола. Малко преди края на редовното време Ханкич и Шаху получиха жълти картони след съприкосновение извън наказателното поле.

43 КОМЕНТАРИ

  1. Защо е това лансиране за говедата? Шампиони са Лудогорците, още играят в Европа, Стоилов и Сираков да се успокоят, много напъни, няма смисъл по-спокойно да я карат, шампиони отново ще бъдат Лудогорците!!!!!! Само Ботев!!!!!!!

  2. Колеги,братя нека бъдем локотивци повече от колкото антиботевисти.Какво беше и трябва да бъде полезно за нас.Равен.Левски е конкурент,жълтурите не.Омразата заслепява.Чист гол,нарушение няма.Пляскане по задника дори не е борба за топка.Гледахме десетина повторения.Двама от ЛХ и ние с комшията.Даже ултрасите не видяха нарушение,но се зарадваха на победата на приятелите им.Във футбола приятели няма,всичко е любов към отбора и интереси.Понякога трябва да гледаш себе си,а не врага.Те както и ние сме трън в очите на шопите.Те впрочем имат ли мач до сега през работно време.Шопска измет

  3. 8
    1

    Най-малко ме интересува БотевЪ!Тук става въпрос за бутане на говедата ,което го е нямало и по време на Тодор Живков!Отбор с 35 милиона задължения,от които 15 милиона са към НАП ,продължава да е в А група?!Не забравяйте,че ЦСКА,Ботев ,Локо Сф,Пирин ,Локо ПД и още отбори в БГ започнаха от долните групи ,за да се завърнат в А група!В България няма да има футбол,докато начело на БФС продължава да е алкохолното сборище на б.михайлов!

    • Подкрепям с две ръце.Не те познавам.Помня великият Гунди/мир на праха му/,достоен мъж,голям човек.Червените ултраси го изкараха алкохолик.Но съм бил в заведение Ботевградска среша и съм пил със свидетели.Котето е пил,Гунди не.Призовавам бултрасите да се държат като теб.Ботев Локо все едно ,а на шопа у гъзо.Това е скандиране на северозападната трибуна когато Левски бяха свине.Наборите си спомнят.Жълти и бяло черни знамена в един сектор.Никога вече няма да стане.Пловдив не е Ливърпул.

      • Съгласен съм с теб!За нещастие чаканата демокрация се оказа пълен фалш!От там липсата на интелект, възпитание и ред други негативи довели до окуцяването на взаимоотношенията в обществото ни !

  4. 2
    2

    Цяла България знае, че, ИЗГРЕВБОЙС са във СТОЛИПИНОВО. ХА сега манго мляскай ЛАЙНА

  5. 2
    4

    Циганите са само едни.И това го знае всяко дете.Мангали прости навсякъде сте нежелани гости.Погледнете реакцията на футболисти,публика,длъжностни лица и на самият футболист при т.н.нарушение.Решението е на ВАР или по точно на някой свързан с Левски или Палмсбет.Вашият Мънкис+ са кучки на кучката на всяка власт.Ние нямаме лоби навсякъде,както и вие,но след като Ботев се споменава вие отново се изявявате като аабсолютни цигани.Двама трима грамотни мангала,с различни никове пишат и си отговарят през минутки.Циганска работа.Злобари мангали.

    • 5
      1

      Ко,ко,речИ,ПОМАЧЕ ?Нищо не ти се разбира !

    • 4
      2

      Селски, след Петата и 6те бахура ни остана само да си правим кефа и да се забавляваме с вас. Локомотив е бил и ще бъде завинаги господаря на Пловдив, вие ще си останете отбора на селата родопскатя яка, цървулите и сламените шапки, това е истината.

    • 2
      3

      Видяхме и реакцията на Елвис Ману, въобще не протестираше явно знаейки,че е извършил нарушение с ръце в гърба на противника.

  6. 3
    5

    Катунарите пак трагични.
    Добре, че с Левски са,собственост на един и същи шопар

  7. 13
    3

    Колко трансферни прозореца остават до спирането на хегемонията на Лудогорец?

  8. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    3
    5

    БРАТЯ РОМИ, ПАК СНЕ НАЛАЗИЛИ Ф НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!😉😞 БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!😞😞😞

  9. 8
    6

    С един помак и то капитан и 10 чужденци хрантутници, които за месец разходки по терените взимат толкова колкото един български гражданин взима за две години бачкайки цял ден сте тръгнали да търсите вината за жалката игра в съдиите!!!Смешно е,да не говорим колко точки същите тези съдии ви подариха особено миналия сезон,а и сегашния.Нещо много ви е къса паметта как срещу Спартак Варна ви измислиха две дузпи, срещу числата също , срещу Славия гол от засада…… нещо имате ли да кажете за тези подаръци?А за гола на Генев на Лаута от двуметрова засада???

  10. 9
    11

    Какви претенции имате пак към съдиите бе помаци, като Елвис Ману въобще не протестира след решението им?!В последните минути отсъди подобен фаул в нападение на Шеху от Левски.Как може да говорите,че заслужавате точка при положение,че Левски цял мач ви мачка и имате един удар към вратата?!Вие свикнахте от миналия сезон все с късмет и съдийски аванти да побеждавате!С 1948 що спряхте да псувате любимеца ви Драганов който ви подари гол и, който сигурно с Пирин пак ще ви свири или пък Давидов?!А със Славия гола от засада не го коментирате нали?!В последните години сте по подкрепян отбор и от Лудогорец,Аргирчето от изпълкомът и пръв приятел на Боби ви реди съдиите,а вие ревете от БФС!!!Индианска работа.

    • 5
      5

      По тъпо нещо не бях чел. Сигурно майка му Айше го е измислила.

      • 6
        5

        По-тъпи и некимпетени фенове от вас помаците няма.Маймунските звуци, които издавате на Коматево не могат да бъдат чути на нито един стадион в България,даже и в селските групи.Когато съдиите ви подаряват дузпи, фаулове и голове се радвате и злобеете нали?! Вместо да гледате реално,че нищо не играете търсите оправдания .С “грандовете”Хебър, Враца и Спартак Варна срещу който ви подариха даже две дузпи пак ли съдиите ви бяха виновни умнико?!

    • 2
      3

      Мачка? Отивай да мачкаш на майка ти циците ве лайно. Левски нищо не играха. Нищо. След наша грешка вкараха и до там.

      • 3
        3

        Ето един компетентен и изключително интелигентен помак.Лайно е на баща ти сина, ясно ли ти е селянин прост? Хайде да си доволен вие ги смачкахте и изпуснахте на да десет чисти положения,отправихте над двадесет удара към вратата,но Моней плюс и Бойко ви отнеха заслужената победа както и на финала за купата, както и при 6:0, както и срещу Хебър,Ботев Враца, Спартак Варна.Най-добеия отбор в лигата и най-ощетения от съдиите е Фремад Амагер -Коматево доволен ли си?

  11. 5
    9

    Циганите пак морални победители, искат с ганкина игра точка да вземат. Изпадате индианци, няма кой да ви спаси, трагични сте, селски футбол играете

    • 13
      4

      Циганите са Локо, цяла България го знае. И Зумето го каза:
      “Когато Локо играе, Столипиново опустява.”

      • 3
        2

        Само чист олигофрен може да се върже на тези тъпотии! Истината е в клипа , който е в поста ми. Шефа на ДПС в Пловдив е жълт! Столипиново играят на турнир на ДПС в екипи на коматевци! Факт!
        https://fb.watch/g25IuH_sCd/

  12. 8
    5

    Голът си е редовен. Ама съдията се насра щото отиваха на обръщалка.

  13. 6
    3

    Циганите на сапун. Стойчо Генов яко в анала.

    • Какъв член ,бе евнух?!Аз лично ви отрязах пишлетата на финала!

  14. 2
    8

    Кардсринките все съдията им е виновен.В който и мач да паднат-те никога не да били слаби, а съдията им е прецакал мача. Путки наср@ни сте вие.

  15. 13
    4

    ЗАРАДИ ТАКИВА СЪДИЙСКИ РЕШЕНИЯ И ПОДПИРАНИЯ КАТО ИЗЛЕЗНАТ В ЕВРОПА И ПАДАТ ОТ МАЛТИЙСКИ И ЛЮКСЕМБУРГСКИ ОТБОРЧЕТА….ГОВЕДА ДОБРЕ ЧЕ Е БФС….

    • 11
      4

      Не си прав!
      Ботев изигра много слаби мачове. Но, в двата мача с отборите на Мъни+ и Палмс Бет, които спонсорират и съдиите, отбора беше ограбен. Но, това е малкия проблем. Големият е в това, че се поддържат отбори, които отдавна фалита, трябваше да ги е изчистил за да не мирише на престъпни лайна!

      • Ботев ли?!!! Къде?!!!😇😂😂😂 Само негри, цигани и всякакви други пришълци се мотаят на терена бе! Сляп ли си? Само квичите против съдиите ,просите пари , пишете тъпотии и яко спринтирате! Това сте жълтите.

  16. 9
    7

    НЯКОЙ ДА ВИЖДА ПРОМЯНА В ИГРАТА НА БОТЕВ? ТОЗИ ТРЕНЬОР Е МАША В РЪЦЕТЕ НА ИЗРОДА. ТИЧАНЕ, БЛЪСКАНЕ, КЮСКАНЕ, САМО МИСЪЛ НЯМА. ТОВА Е ТИПИЧНОТО ЗА БОТЕВ НА ВАЛЕНТИЧ. НЯМА НИТО ЕДИН КЛАСЕН ФУТБОЛИСТ. ИГРАТА ЗАПОЧВА ОТ ВРАТАРЯ, КОЙТО ИЗРИТВА ВСЯКА ТОПКА НАПРЕД, САМО ДА Е ПО ДАЛЕЧЕ ОТ ВРАТАТА МУ. РАБЕЙ ОТНОВО С КАРТОН И РАЗПРАВИИ. ТОКУ БЕШЕ НАЙ НИСКИЯ И НАЙ СЛАБИЯ НА ТЕРЕНА. НАПАДАТЕЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА УЛУЧАТ ВРАТАТА. ИЗХОДЪТ Е ЕДИН: ВАЛЕНТИЧ ВЪН. ТОВА ТРЯБВА ДА НЪДЕ РАЗБРАНО ОТ ЗИНГАРЕВИЧ. ИМА БЕЗБРОЙ ПРИМЕРИ, КОГАТО СЛЕД СМЯНА НА ТРЕНЬОРА, СЪЩИТЕ ФУТБОЛИСТИ ЗАПОЧВАТ ДА ИГРАЯТ ПО КОРЕННО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. ГОВОРИМ ЗА СМЯНА, А НЕ ФИКТИВНА СМЯНА НА ТРЕНЬОРА!

    • Анонимен , МИСЪЛТА ВЕЧЕ ТРЕНИРА И КАТО ВЛЕЗЕ ЩЕ СЕ УСЕТИ ОТ ВСИЧКИ.p.s…….може би разбра кой е МИСЪЛТА.

  17. 5
    5

    Или треньорите и ръководството са слепи или го правят нарочно,но да обгрижваш тези футболиси,да толерираш такъв футбол е липса на възпитание,на опит,на вкус към играта,нетърпимо е вече

  18. 13
    3

    После що ставали тея неща като с Хамрун. Ей затова, говеда прости!

  19. 10
    3

    Какъв сайт си ти бе, педал? Правиш ли разлика между “пресилено” и ограбване?

  20. 3
    9

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА…. ОП СА

Коментарите са затворени